За тези, които четат любовни романи №27

• 80 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на един мъж...
Има я в дата, както и в различните фейсбук групи.

Благодаря, аз нямам достъп до дата Sad

Прочетох "Героите са моята слабост" на СЕФ, ами харесвам я как пише тази жена, има хумор, има емоции, с кеф я прочетох и съжалявам, че свърши, искам още. Сега почнах Силвия Дей - "Жега", съвсем в началото съм, но нещо не ме грабва, тя е и кратичка и още в началото се подхванаха да се гледат като куче и коте, ще я изчета, но и по-хубави неща има тази жена.
има ли я някъде качена , че и аз съм фен на СЕФ

Няма я, тя излезе на 21ви февруари

# 106
  • Euskal Herria
Geia, дай ми адрес, на който да пратя. И какъв да бъде формата.

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ти, намерих я във фейса, в безплатните книги.

# 108
Останалите от Бриджъртън доста отдавна се чакат за превод, поне 5-6 години, та не знам дали скоро или изобщо ще бъдат преведени. Иначе са много хубави, особено When he was wicked и To Sir Philip, with love Simple Smile

# 109
  • Варна
Нищо не ме грабва, направо мъка.
Почнах втората на Dirty money, ми пак едно също секс и боза, а препплових книгата. Като гледам ще я влачи още 2 книги.
Така ми се чете нещо, което да не мога да оставя цяла нощ...

# 110
Първата не беше лоша, но явно до там й е стигнало въображението.
Аз си продължавам с "Мъглите на Серенгети" и разнообразявам с Егоцентрик, но днес ще е ден на "Изневяра"   Mr. Green

# 111
  • София
Първата не беше лоша, но явно до там й е стигнало въображението.
Аз си продължавам с "Мъглите на Серенгети" и разнообразявам с Егоцентрик, но днес ще е ден на "Изневяра"   Mr. Green
В литературен аспект, надявам се?  Mr. Green  Simple Smile

Аз съм изцяло погълната от Мак и Баронс. Доволна  Simple Smile

# 112
Аз си продължавам с "Мъглите на Серенгети" и разнообразявам с Егоцентрик, но днес ще е ден на "Изневяра"   Mr. Green

Хахахахахаха само в литературен  Joy Нито една от трите не искам да ми се случва в друг аспект  Mr. Green

# 113
  • Варна
Ще се опитам са я избутам днес и утре нова 😁

# 114
  • София
Останалите от Бриджъртън доста отдавна се чакат за превод, поне 5-6 години, та не знам дали скоро или изобщо ще бъдат преведени. Иначе са много хубави, особено When he was wicked и To Sir Philip, with love Simple Smile
Разби ми сърцето Laughing
Ще си ги чета на английски явно.  Wink

# 115
Започнах If you were mine на Мелани Харлоу - http://www.goodreads.com/book/show/33286561-if-you-were-mine. Много ми беше харесала книгата й After we fall. Разказва се за една от приятелките на Марго. Започна добре, чете се леко. Разказва се от името и на двамата герои. Запознанството им е нетрадиционно.
Скрит текст:
Главната героиня Клер е поканена на сватба, но няма гадже, не иска да ходи сама и го наема като придружител.

# 116
 ~Étoile~, чети ги, струват си
Аз няколко пъти съм си ги препрочитала

# 117
  • варненка от София
Аз си продължавам с "Мъглите на Серенгети" и разнообразявам с Егоцентрик, но днес ще е ден на "Изневяра"   Mr. Green

Хахахахахаха само в литературен  Joy Нито една от трите не искам да ми се случва в друг аспект  Mr. Green

Ох, а аз така пък чакам това твоето в литературен аспект. Господ здраве да ти дава и Алтън чумата да го тръшне, ако ме усещаш на къде бия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честита Баба Марта, мили колежки по четене Simple Smile

# 118
Знам, че чакате и много, много, много ми се иска набързо да го натръшкам тоя Алтън, но толкова бавно се движи това действие, измъчва ме направо и желанието ми прави "пуф" Joy

# 119
  • Плевен / София
Знам, че чакате и много, много, много ми се иска набързо да го натръшкам тоя Алтън, но толкова бавно се движи това действие, измъчва ме направо и желанието ми прави "пуф" Joy
Joy Joy Joy ще чакаме...ти го "тръшни" както ни се иска.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт