За тези, които четат любовни романи №27

• 82 340
  • 740
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Аз съм от нехаресалите Обещание. Може би съм единствената Laughing
Не си, и аз не я харесвам, даже май не я дочетох. Пробвах и с други книги на авторката, пак не ми харесаха и я отписах тотално. Резюметата ми звучаха добре, но образите на главните, стилът на авторката... Там ми беше проблемът.

# 241
  • Разпиляна във въображението
Аз съм от нехаресалите Обещание. Може би съм единствената Laughing
Не си, и аз не я харесвам, даже май не я дочетох. Пробвах и с други книги на авторката, пак не ми харесаха и я отписах тотално. Резюметата ми звучаха добре, но образите на главните, стилът на авторката... Там ми беше проблемът.

Точно стилът на авторката ме отказа. Дори не се сещам къде спрях. Някакъв бар ми се върти, но не съм сигурна.

# 242
  • в сърцето на един мъж...
Тия дни дочетох книгите на Мегън Мълри за братята Макс и Девън - представители на висшето английско общество в наши дни, малко повече бият на чиклит. Първата я дочетох на инат - до края не можах да разбера в кое време и от кое лице се разказва - много тромаво написано. Не знам кой е виновен - автор, преводач, редактор. Втората беше по-изчистена, но вдостващата херцогиня вече беше графината вдовица. Иначе историите не са лоши, втората е по ми хареса.

Това беше за принцовете, за пепеляшки и тем подобни? Това и аз го четох на инат и много се ядосвах. Ужасно е преведена първата. Втората беше малко по-добре

# 243
И аз съм от нехаресалите "Обещание". Освен стилът на авторката много ме дразнеха героите. Някак инфантилни бяха.
Аз съм изпаднала в някаква дупка. Нищо не мога да си харесам. Ако нещо ми грабне вниманието се оказва, че е ММ.

# 244
Аз се чудя дали 7 и 8 книга от сагата за Бриджъртън са достатъчно добри. След To sir Phillip with love и When he was wicked, не смея да подхвана другите. Тези двете много вдигнаха летвата, ми се струва.

# 245
Аз съм изпаднала в някаква дупка. Нищо не мога да си харесам. Ако нещо ми грабне вниманието се оказва, че е ММ.

Я сподели Grinning

# 246

Я сподели Grinning

Свежоо, свежо и за двата поста  smile3501

# 247
 Ами да ви кажа Heat Wave  е интересна. Simple Smile  на 70 % съм някъде и ме грабва Simple Smile

# 248
  • В къщурката на хълма на феите
Нищо не мога да си харесам. Ако нещо ми грабне вниманието се оказва, че е ММ.
извинявам се за въпроса /никой да не се смее, моля!/, обаче какво е ММ?? Whistling

# 249
извинявам се за въпроса /никой да не се смее, моля!/, обаче какво е ММ?? Whistling

ММ - моя мъж.  Mr. Green

# 250
ММ - моя мъж.  Mr. Green
Тц, ММ - мъж с мъж

# 251
Мъж с мъж. Ох, ами не знам точно кои бяха. Оказа се обаче, че има много такива http://www.goodreads.com/genres/m-m-romance. Явно съм влязла в някоя от листите.

# 252
Да, влязла си  Laughing

# 253
  • В къщурката на хълма на феите
тиииии да видииш Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
 Joy
Да попитам някой да е чел тази серия http://www.goodreads.com/series/55369-fatal?

Общи условия

Активация на акаунт