За тези, които четат любовни романи №27

• 81 147
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • в сърцето на един мъж...
мен още на детегледачка може да ме спечели за вечни времена Mr. Green

А някои ги спечелват със "Здравей"

тцЪ, нИ съм толкоз лесно дашна аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

То това при 18 годишните в романите действа( здрастито Stuck Out Tongue ). Ний сме претръпнали от толкова романтика между страниците  Laughing Laughing Laughing

Абе аз съм на 18 по... и още ми е на здравей спечелването Simple Smile Особено от това здравей Simple Smile

# 361
  • София - Бургас
Аууу е как не е преведена цяла - ужас, точно нея започнах Laughing и много, много ми харесва...
Може ли линк към английската версия?
Ще се опитам да я дочета на анг.ез,
благодаря.

# 362
Аууу е как не е преведена цяла - ужас, точно нея започнах Laughing и много, много ми харесва...

Минутки за реклама hahaha Имаме приложение за Андроид, в което има само завършени книги и може да си ги четете там, да си отбелязваш докъде си стигнала и т.н.
Egomaniac e оригиналното заглавие, ако нея сте започнали. Vi Keeland e авторката.

# 363
  • Варна
Май само аз не ги прочетох тия Мъгли. Но не съм в настроение за тежки и разкошни книги.
Едвам ще я довърша UH, пичът е и сутеньор ама пак го обича девойката, щот си пази мадами, които пък сами се натискали да проституират. Разкошен направо хаха

# 364
Зачетох се във https://www.goodreads.com/book/show/30839185-vicious?from_search=true .
Да ви кажа, началото хич не ми хареса, разказва се за тийн годините им . Но не знам, нещо ми задържа вниманието и сега ми стана интересна. Simple Smile

# 365
Зачетох се във https://www.goodreads.com/book/show/30839185-vicious?from_search=true .
Да ви кажа, началото хич не ми хареса, разказва се за тийн годините им . Но не знам, нещо ми задържа вниманието и сега ми стана интересна. Simple Smile
Абсолютно съм съгласна. Нещо те държи да я прочетеш до края. Беше ми харесала книгата.

# 366
Прочетох "Скандални уроци" на Каролайн Линдън. Не е кой знае какво, но за един прочит става.

Започнах: .

# 367
  • София - Бургас
Ударих на къмък с егоцентрик,
четох - четох и стингах до глава 23, където вече нямаше превод Sad Поравих за анг. версия, но не сполучих...както и да е, ще я дочета преведена Peace
Обаче поразрових за книги на Ви Кийланд и открих една "Шефът" цяла сурин съм се зачела в нея и и много се кефя, че намерих книгата си, поне към момента Blush Много е забавна, хиля си се вкъщи сама с книгата, чувствам се доста като хахо - хихи Joy но ми действа много разпускащо и действително се забавлявам. Peace
Дано сюжетната линия остане в същия тон до края и не ме разоччарова по - напред Wink

# 368
  • София
В първия пост на темата има линкове към сайтове с книги на ангийски.

Аз зарязах фентъзито, нещо много тийн ми идваше и започвам ето това – https://www.goodreads.com/book/show/34462581-devil-you-know

# 369
  • Варна
Алелуя! Свърших я, изтормозих се докрай!
След 2 книги на КА се чудя дали да не си почина малко от нея или да мятам Де Бърг 4. Има хубав рейтинг, може и да се прежаля.

# 370

Аз зарязах фентъзито, нещо много тийн ми идваше и започвам ето това – https://www.goodreads.com/book/show/34462581-devil-you-know

Дай мнение по някое време, сложила съм си я в киндъла.
Нещо ми се е дочело , да си падат по брат/сестра на най-добрия им приятел,  нещо непревеждано до сега, че преведените съм ги изчела май  newsm78 И да не е YA

# 371
Дочетох Vicious  и макар и да започна смотано, завърши добре, доволна съм.  Grinning

Сега съм в началото на една на Запата https://www.goodreads.com/book/show/29367958-the-wall-of-winnipe … ?from_search=true  Умрях си от смях в един момент, главната напусна работа и им тегли по една... и на главния, и на мениджъра му.  Grinning  Извиси ми се в очите мадамата.  Grinning

# 372
  • София - Бургас
Така, изчетох "Шефът" и както ми хареса като старт, така и завърши.
Мога да кажа, че беше много добро попадение Peace

# 373
  • София

Дай мнение по някое време, сложила съм си я в киндъла.
Нещо ми се е дочело , да си падат по брат/сестра на най-добрия им приятел,  нещо непревеждано до сега, че преведените съм ги изчела май  newsm78 И да не е YA
Оказва се, че тази отговаря на изискването ти. Много съм го закъсала с времето за четене и съм стигнала едва 20%, но книгата дотук ме изненадва много приятно. Разказвам началото със спойлери:
Скрит текст:
Става въпрос за брат (Сам), сестра (Теа, главната) и момче (Деймиън, главният). В началото, мисля, че бяха само първите две глави, действието се развива докато тримата са ученици. Сам и Деймиън се запознават и Сам запознава Деймиън със сестра си. А Деймиън е от проблемно семейство, майка му е алкохоличка и сем. на Сам и Теа почти го осиновява. Постепенно тримата се сближават много, Теа и Деймиън стават гаджета, появява се още един приятел на Деймиън, който е нещо като гангстер, но му е много близък приятел и засега е с кратка и положителна роля. Деймиън отива в армията, Теа – в колеж, двамата се разделят по инициатива на Деймиън, след това действието се прехвърля няколко години напред, Теа вече е завършила колеж, работи и живее на квартира заедно със съквартирантката си от колежа, брат ѝ е полицай, и Деймиън май ще се връща при тях, не разбрах за кратко или за постоянно. През цялото време описват живота на Теа, на близките ѝ, мислите ѝ, как тя продължава да го обича, той е пратен в Афганистан, описват и неговите мисли, преживяванията му... Май сега започва същинската част. Дотук я препоръчвам.

# 374
  • София - Бургас
Много сте тихи, Blush четете ли... Hug

Започнах "Обсебен" от Дебора Блейдън Heart Eyes ...Харесва ми, отново - мнооооггоооо ми допада Heart Eyes  Peace

Общи условия

Активация на акаунт