За тези, които четат любовни романи №27

• 80 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Радвам се, че много млади издават. Не знам как, но е добре, че го правят.

# 76
В J.M. Darhower - Scarlet Scars главната героиня  компаньонка ли е?

Стриптизьорка.  Mr. Green

# 77
Е.. щом не е стриптизьорка И компаньонка, ще се прежаля Grinning

# 78
Здравейте и от мен и благодаря за новата темичка  newsm51 Наскоро прочетох Маестра на Л.С.Хилтън и искам да кажа, че отдавна не бях зарибявана по този начин по книжка! Главната героиня е един от най-умните и безскрупулни образи, на които съм попадала tooth Препоръчвам я горещо, а също така препоръчвам и Ти на Каролайн Кепнес, и то се видя, че си падам по психично-болни преследвачи де...  Joy И двете се четат на един дъх, наистина! Сега съм подхванала В тъмната гора на Рут Уеър, но от много работа не мога да я нападна както трябва. Ще пиша отзив, когато приключа, но започна интригуващо  Naughty Целувки на всички и приятно четене  smile3529

# 79
  • София
Gerito_88, благодаря за препоръката, ще я потърся!

# 80
Здравейте,
От коментарите тук се зарибих по Треска на Монинг,та сега съм на третата и прочетох ,че първите 5 са за Мак и Баронс и та се замислих Grinning останалите ,които са на английски ,за кои герои са (може ли от англо-четящите едно разяснително спойлерче за другите книги ,за да не умра от любопитство) лекичко доста се зарибих ...

# 81
За сега има  
Скрит текст:
книга за Дани, очакваме и други, но още не са издадени

# 82
Да, аз чак след 5 стоплих малко към Мак и Баронс  Laughing, до 5 никак не ги харесвах и много им се чудех

# 83
  • София
 Аз пък съм голям фен на Бароунс.  Blush Е, и на Мак, де, къде без нея  Grinning
Някъде в предишните теми, въобще не помня в коя, докато четях бях разказвала по-подробно няколко книги от поредицата.

# 84
  • В къщурката на хълма на феите
тия дни четох Жажда за скорост и Преди Ашлин .. и двете много ми харесаха, макар че Жаждата малко дървенко ми дойде написана .. идеята чудесна, обаче много ми се набиваха на очи разни изрази като: Той взе завоя като истински професионалист, какъвто той беше .. амиии добре дееееее, какъв е бил тоя редактор, та подобно изречение не го е изкарало от кожата му .. както и да е .. много добре си изкарах и с двете книги Blush Blush Blush

# 85
  • варненка от София
Здравейте и от мен и благодаря за новата темичка  newsm51 Наскоро прочетох Маестра на Л.С.Хилтън и искам да кажа, че отдавна не бях зарибявана по този начин по книжка! Главната героиня е един от най-умните и безскрупулни образи, на които съм попадала tooth Препоръчвам я горещо, а също така препоръчвам и Ти на Каролайн Кепнес, и то се видя, че си падам по психично-болни преследвачи де...  Joy И двете се четат на един дъх, наистина! Сега съм подхванала В тъмната гора на Рут Уеър, но от много работа не мога да я нападна както трябва. Ще пиша отзив, когато приключа, но започна интригуващо  Naughty Целувки на всички и приятно четене  smile3529

Аз пък Маестрата я започнах и така и не ме грабна и я зарязах до средата, не смятам и да я довършвам.

Иначе вчера започнах новата на СЕФ "Героите са моята слабост", обичам как пише тази жена и с кеф й чета нещата, още съм съвсем в началото, тъкмо се срещнаха двамата хубостници, сега ще се гонят, дърпат, докато се заобичат, но при тази авторка до сега не съм оставала разочарована, така че с удоволствие ще оставя за кратко киндълчето, докато дойде ред до дочакам 4-тата част на Изневяра - Алтън чумата да го тръшне няколко пъти дет се вика.

# 86
  • София
Нахлувам с един въпрос Blush
Дали знаете дали цялата поредица на Джулия Куин "Бриджъртън" е преведена на български?
Аз намерих само първите 4 книги от поредицата, а частно казано доста ме грабнаха Simple Smile

# 87
Благодаря за темата  Hug
Прочетох " Черният ангел"  и страшно ми хареса, сега се чудя какво да подхвана.
От кой автор ?

# 88
Фани Ганчева е автор на Черният ангел! Качила съм книгата по напред в темата! Останах очарована и чакам втората част с нетърпение Simple Smile

# 89
  • София
Нахлувам с един въпрос Blush
Дали знаете дали цялата поредица на Джулия Куин "Бриджъртън" е преведена на български?
Аз намерих само първите 4 книги от поредицата, а частно казано доста ме грабнаха Simple Smile
И на мен ми харесват. Преводите са любителски, екип "Илюжън" ги превеждат; пишат, че имат намерение да преведат и останалите, но не се знае кога  Simple Smile Ако се справяш с руския, провери по техните сайтове, напълно е възможно да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт