За тези, които четат любовни романи №27

• 81 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Аз по принцип много харесвам Елоиза Джеймс, но "Кулата на любовта" с огромна мъка я дочетох до края, може би е една от най-слабите  книги от авторката. ooooh!

В последно време все не попадах на нищо, което да ме грабне та бях почнала да препрочитам "Чикаго Старс", но вчера след голямо ровене в goodreads си харесах тази https://www.goodreads.com/book/show/31345293-cheater - засега върви доста добре, забавна е. Peace

# 406
https://www.goodreads.com/book/show/22859182-rules-of-protection … ;from_search=true Много весело започва , мно го ! Grinning Героите ме кефят, не припадат един по друг още от началото, главната не вярва на главния и книгата се развива доста динамично .

# 407
  • В къщурката на хълма на феите
Хриси има доста добри девствени мъжки персонажи .. вяяяяреай ми! Peace Mr. Green

# 408
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/22859182-rules-of-protection … ;from_search=true Много весело започва , мно го ! Grinning Героите ме кефят, не припадат един по друг още от началото, главната не вярва на главния и книгата се развива доста динамично .
Хм, аз нея съм я зарязала. Наистина беше забавна, нещо друго куцаше в историята, но в момента не се сещам какво ме дразнеше.

Започнах тази – https://www.goodreads.com/book/show/32790889-after-we-fall Похвалиха я съфорумките, засега главната ми е много симпатична – точно толкова скарана с готвенето, колкото съм и аз  Mr. Green

П.П. Девствените и аз не ги искам  smile3513

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 18:19 от milenaka

# 409
Хубава е и на мен ми хареса  Wink

Ще видим моята дали ще ми закуца

# 410
Хриси има доста добри девствени мъжки персонажи .. вяяяяреай ми! Peace Mr. Green

Айде ще се пробвам пак, но ми препоръчай заглавие!  Joy

# 411
  • Разпиляна във въображението
Аз за един се сещам и той да си беше сложил пиърсинг на ... за да доставя повече удоволствие на избраната

# 412
  • София - Бургас
Хриси, попаднала си нещо на ужасна поредица от недобри четива Wink И аз имах такива моменти.
Опитай с "Обсебен" Peace, както препоръчах по - рано, ако не си я чела - мисля, че ще ти допадне. Peace

Започвам поредицата Дъблин Стрийт, която пък ти препоръча~ Hug

В тази поредица книгите 1,2, 3 и т.н обвързани ли са или всяка е за себеси като отделна история?

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 20:09 от kaleia

# 413
  • В къщурката на хълма на феите

Айде ще се пробвам пак, но ми препоръчай заглавие!  Joy

дай ми шанс само да си спомня заглавията, че напоследък съм маруля в глава Blush

# 414
  • Euskal Herria
В тази поредица книгите 1,2, 3 и т.н обвързани ли са или всяка е за себеси като отделна история?
Всяка книга е за отделна двойка от компанията. Присъстват и останалите, но центърът е дадената двойка. Все пак е добре да спазваш хронологията. Просто някои случки в следващите книги няма как да се разберат и обяснят, ако не си чела предходните.

# 415
Отдавна не съм писала,но в последно време нямам време.

milenaka,и на мен ми хареса.Гледам,че съм й дала 4 звезди  Simple Smile

Момичета имам въпрос?!
Скрит текст:
Знам,че доста от вас имат елкетронни книги.Та, въпросът ми е:знаете ли дали има книга,която да има подсветка,но аз да решавам кога да я включа.
Аз например имам prestigio ,но постоянно е с включема светлина и ако съм на слънце ми е трудно да чета.  Crossing Arms

# 416

Момичета имам въпрос?!
Скрит текст:
Знам,че доста от вас имат елкетронни книги.Та, въпросът ми е:знаете ли дали има книга,която да има подсветка,но аз да решавам кога да я включа.
Аз например имам prestigio ,но постоянно е с включема светлина и ако съм на слънце ми е трудно да чета.  Crossing Arms
Скрит текст:
Старият ми четец, който беше prestigio можеше де се изключва подсветката. Сега съм с Kobo и при него също има опция вкл./изкл подсветка. Не са ли всички така  newsm78

# 417
  • София - Бургас
Всяка книга е за отделна двойка от компанията. Присъстват и останалите, но центърът е дадената двойка. Все пак е добре да спазваш хронологията. Просто някои случки в следващите книги няма как да се разберат и обяснят, ако не си чела предходните.

Може ли някой да ми изпрати книгите по части (Дъблин стрийт)?
ТНВещо не мога да се ориентирам коя книга коя част е, също така не намирам в нета книга 1 Crazy
Много ще съм благодарна за помощ или някой, ако ги има да ми ги изпрати тук: kaleia@abv.bg

Също така снощи започнах да чета: "Правилата на милиардера", изчетох 6-те части, но сякаш това не е края, би трябвало да има още продължения newsm78 а повече от книгите няма в нета, някой може ли тук да ме просветли?

Благодаря bouquet

# 418

Момичета имам въпрос?!
Скрит текст:

Скрит текст:
Тъй като точно в момента оглеждам четци, мисля да ъпгрейдна скоро моя и все още избирам модел, виждам,ч е всички kindle и pocketbook могат да са с включена или изключена подсветка по избор , тук визирам уредите с подсветка  Wink Не се учудвам престижио да са толкова недообмислени, имала съм таблет техен, точно 2 месеца го изтърпях ( 2 месеца ползване и 4 в сервиза)

# 419

milenaka,и на мен ми хареса.Гледам,че съм й дала 4 звезди  Simple Smile

Момичета имам въпрос?!
Скрит текст:
Аз например имам prestigio ,но постоянно е с включема светлина и ако съм на слънце ми е трудно да чета.  Crossing Arms
Скрит текст:
Старият ми четец, който беше prestigio можеше де се изключва подсветката. Сега съм с Kobo и при него също има опция вкл./изкл подсветка. Не са ли всички така  newsm78

Скрит текст:
Не знам,затова питам.Моят е купен 2008 г. и няма такава опция  Simple Smile Затова искам да си купя нов.  Peace

ShySun,
Скрит текст:
мерси ще се оглеждам.Искам да има подсветка,защото най-вече вечер имам време за час-два да почета.

Общи условия

Активация на акаунт