За тези, които четат любовни романи №27

• 81 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, няма как вкусовете ни да съвпадат!  Peace Аз съм от тези, които много харесаха Дъблин Стрийт и въпреки че мразя в книгите да се "разтягат лукуми" в тази нищо не ми беше излишно,а с интерес проследих как Брейдън разби черупката на Джос!  Heart Eyes Той ми е любимият мъжки персонаж! Peace
В момента чета една стара поредица на Нора Робъртс за сем. Макгрегър и е доста лека и приятна! Днес започвам книга номер 3!
Изчетох също на Нора "Море от обърнати сърца" и не беше никак лоша! Wink

# 466
Някой прочел ли е 2-те книги от поредицата" Рейвънел" на Лайза Клейпас? Добри ли са Simple Smile

# 467
  • София - Бургас
И АЗ с въпрос за препоръка.
Някой мел ли е поредицата - МАКЕНЗИ, Райли и Дийн?... не знам дали има трета книга, на тези две попаднах към момента...
Хриси, забелязах че с теб вкусовете ни съвпадат, с изкл. Единствено по Дъблин Стрийт:) Но аз много разчитам на твоите препоръки и ги следя!:)

# 468
Някой мел ли е поредицата - МАКЕНЗИ, Райли и Дийн?... не знам дали има трета книга, на тези две попаднах към момента...
Хриси, забелязах че с теб вкусовете ни съвпадат, с изкл. Единствено по Дъблин Стрийт:) Но аз много разчитам на твоите препоръки и ги следя!:)

Пропусни ги Маккензи-тата. Има трета книга, но не мисля, че ще са ти по вкуса.
Пробвай нещо друго от списъка Grinning

# 469
  • варненка от София
Някой прочел ли е 2-те книги от поредицата" Рейвънел" на Лайза Клейпас? Добри ли са Simple Smile

Лайза си е Лайза, аз съм й фен, прочетох ги с кеф и чакам следващата книга, но кога ще е това, не зная. Доставиха ми голямо удоволствие ,както винаги.

Аз съм фен на Дъблин Стрийт, купила съм и изчела всичко издадено до сега на български, но последното нещо, не бих го чела, вече ми едва в повече. Харесвам я иначе как пише Саманта Йънг - има от всичко там и хумор, и секс, и тревоги, не пресолява манджата според мен, така че и аз съм фен на поредицата.

Сега чета "Всеки мой дъх" на Джудит Макнот, не е лоша, като цяло и се оказва, че преди съм чела предната част, без да зная, че са поредица или както става у нас, превежда се и се издава каквото му падне на издателя. А днес ми пристигна и новата на Елойза Джеймс, така че продължавам на книжна вълна, а междувременно съм запълнила и киндълчето и то е в готовност за маратон.

# 470
  • София - Бургас

Пропусни ги Маккензи-тата. Има трета книга, но не мисля, че ще са ти по вкуса.
Пробвай нещо друго от списъка Grinning

БЛАГОДАРЯ Hug, спести ми "мъчение" Crazy

# 471
  • София - Бургас
Давам отзив за "Жажда за скорост"
Става, приятна е и различна като сюжет. Интересна ми беше с тези ралита и разходки из света.

# 472
Тази "Бухтичка" се оказа голяма тъпотия, въобще не ми хареса, все чаках наистина нещо да се случи, имагинерни прозрения, които така и не ме трогнаха. Изпаднах в тежка летаргия от тази книга и сега ми трябва нещо, което да ме грабне изведнъж, може да е книга , може и Хенри Кавил, напрао ....

# 473
  • София
Тази "Бухтичка" се оказа голяма тъпотия, въобще не ми хареса, все чаках наистина нещо да се случи, имагинерни прозрения, които така и не ме трогнаха. Изпаднах в тежка летаргия от тази книга и сега ми трябва нещо, което да ме грабне изведнъж, може да е книга , може и Хенри Кавил, напрао ....
За коя книга става въпрос?  Rolling Eyes

# 474
  • Разпиляна във въображението
Аз имам някакви спомени за положителни коментари
milenaka, предполагам, че е тази

# 475
  • София
Благодаря  Simple Smile
П.П. Като чета резюмето, май ще я пропусна.

# 476
  • Варна
Свърших The Burg 4 на Кристин Ашли. Мъка, мъка, как пък нацелих 2 смотани нейни едба след друга?! Никога не ме беше разочаровала. Ще се разделим с нея поне за малко.
Киндълът е задръстен 16 стр книги, освен да поразчистя там малко.

# 477
Снощи довърших "Излъжи ме нежно" на Аманда Куик. Не ми хареса много. Заприлича ми на криминален роман не на любовен.

Започвам: . Първа среща с авторката.

# 478
  • София - Бургас
И аз не случих с "Изключението",
Интересно започна, но до тук - от среда до финал - скука, отегчение, тъпотия...
200 - 300 стр. За един ден вече за нищо ги нямам Grinning По книга на ден изчитам. Може би това е нужна малка почивка или временен преход от книга към книга, знам ли - търся си причини защо ли все по - рядко намирам книгата си:)

# 479
  • София
kaleia, пробвай да смениш стила, на мен това ми помага, когато изпадна в читателска дупка.

А аз стигнах до 80% от https://www.goodreads.com/book/show/33133783-love-in-lingerie  и вече мога да дам мнение.
Доста ми харесва. Май за пръв път попадам на любовен роман за... нелюбовници. Не знам какви да ги нарека. Не знам и дали да я препоръчам. Развитието на действието не е типичното, но не е чак нещо невиждано.

П.П. Много ми харесва стилът на авторката. Досега не я бях чела, а е популярна и със сравнително висок рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт