За тези, които четат любовни романи №27

• 81 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Идеален мъж ми беше първата от жанра и цялата серия много си я харесвам. Аз сега чета Black diaries на Rob Thier и се заливам от смях... За една мацка, която убива първите си двама съпрузи,заедно с жените с които й изневеряват. Сега е на трети опит... Голям смях... Чета я във Wattpad и се забавлявам с коментарите не по-малко...

# 556
Христос Воскресе...Да сте живи и здрави...
Поредицата-Хората на херцога от Сабрина Джефрис интересна ли е?Повече от година чета само исторически любовни романи и вече трудно намирам нещо,което да бива,тъй като изчетох доста,а не мога и да премина на съвременни,безинтересни ми идват нещо в този момент,явно защото все още ми се четат исторически.Благодаря.

# 557
Коя е поредицата с ангели и т.н.

# 558
  • Плевен / София
Идеален мъж на Джули Харуд ми хареса много. Най-после да попадна на хубава книга. Сега почнах следващата от поредицата. Бавно се развива действието, 30% и нищо кой знае какво не се е случио.
за "Сладки приказки" ли става въпрос....на мен ми хареса много....
Христос Воскресе!

# 559
  • Варна
Идеален мъж на Джули Харуд ми хареса много. Най-после да попадна на хубава книга. Сега почнах следващата от поредицата. Бавно се развива действието, 30% и нищо кой знае какво не се е случио.
за "Сладки приказки" ли става въпрос....на мен ми хареса много....
Христос Воскресе!
Сладки приказки не беше нищо особено. Следващата, Сензацията, беше много по-добра. Макар, че и двамата едни идеалну, чуднички направо. Останаха ми още 2 и ще свърша с поредицата. То  било лесно и бързо да четеш на български. Бях забравила какво е да изчетеш книга за половин ден.

# 560
Прочетох Ghostface killer добра е книжката, от любимите ми, в които главната героиня е badass

# 561
Коя е поредицата с ангели и т.н.

Ако питаш за поредицата за която аз писах:

https://www.goodreads.com/series/181728-bad-things

# 562
  • варненка от София
Не се стърпях и изтеглих 4-тата част на Изневяра, направо, направо съм чумата да ги тръшне наред, така ме напрегнаха тия хора. Сега пак гриза нокти  и се надявам тези мили феи преводачки да не изоставят последната част, на много сюблимен момент завърши.  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Сега се прехвърлих на братята Макензи на бързо ще ги опаткам и ще огледам какво друго да подхвана.

# 563
  • Разпиляна във въображението
То  било лесно и бързо да четеш на български. Бях забравила какво е да изчетеш книга за половин ден.

И аз подхванах на български. Въпреки че се зарекох да не чета последната част от трилогията на Сали Грийн за Натан в крайна сметка я отворих и изчетох. Направо...  ooooh!

# 564
  • Варна
Бюкянън-Рейнард става все по-зле със всяка следваща книга. Сега съм на Бърз триумф, не съм впечатлена. Остават ми още една и половина да свършва всичко. А колко хубави бяха първите книги, жалко.
Все още съм решила да разчистя киндъла и да не свалят нови, ама все маркирам в goodreads Wink

# 565
  • ВАРНА
На Джули Джейм от серията за ФБР агентите си препрочитам първите 2,някакво мнение да дадете за Онази нощ (3тата книга) ? Да знам какво да очаквам  Mr. Green

# 566
  • София
Бюкянън-Рейнард става все по-зле със всяка следваща книга. Сега съм на Бърз триумф, не съм впечатлена. Остават ми още една и половина да свършва всичко. А колко хубави бяха първите книги, жалко.
Скрит текст:
Все още съм решила да разчистя киндъла и да не свалят нови, ама все маркирам в goodreads Wink
Абсолютно! Последните даже не съм ги чела.

По средата на това съм – https://www.goodreads.com/book/show/33979867-tempt-the-boss  Много забавно книжле, идеално е за плаж, но романтичната част липсва; ще видя после какво ще стане.

# 567
  • Euskal Herria
От Ибис днес са обявили:
Очаквайте на 9 май: "Без милост" от Лекси Блейк

Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им – опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.

След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Първата мисия е на изключително чаровния и умен юрист Райли. Задачата му е да саботира огромна сделка на „СтратКаст“ и да съблазни Ели Стратън, наследницата на компания­та, чийто покоен баща е съучастник в убийст­вото на съпрузите Лолес.

Макар първоначално да е напълно отдаден на мисията си, Райли започва да се възхищава на благородството на Ели и бързо се влюбва в доброто й сърце. А когато картите падат на масата, Райли трябва да избира между отмъщението, за което се е подготвял през целия си живот, и жената, без която е сигурен, че не би могъл да живее...

„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и
страстна любовна история – увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.“
Гилти Плежърс Бук Ривю

# 568
  • София - Бургас
"Без милост" от Лекси Блейк

много добре звучи и изглежда, и сега големият въпрос - кога ли ще я има в ел. вариант или пдф Thinking

# 569
  • варненка от София
Днес подхванах и на един дъх почти изчетох Черния ангел на Фани Генчева, хареса ми, много ме радва главната с какво чувство за хумор е ,какви диалози има и се надявам скоро време да сътвори и втората част авторката, че свърши на един такъв момент... Леко ми напомни като сюжет на Кросфайър и нюансите, но за български автор, наистина ми хареса, добре че тук четох отзиви, та я подхванах. Обаче поредното чакане ще настане сега. Търсих дали нещо не е писано, кога се очаква втората част, но ударих на камък, някой от вас да е запознат, ммм?!?

Общи условия

Активация на акаунт