За тези, които четат любовни романи №27

• 80 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
От къде мога да си дръпна книгите от поредицата ?  Hug

# 631
  • Euskal Herria
Има ги на няколко места:
https://www.facebook.com/Illusions-and-Dreams%D0%98%D0%BB%D1%8E% … 20682830/?fref=ts
тук момичетата от екипа качват преводите на всичко, което правят; има и в читанка, и в бг свят.

# 632
Благодаря  bouquet
Ще се възползвам от читанката, че нямам фейсбук  Stop

# 633
  • Варна
Имам въпрос към челите https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe
Скрит текст:
Нея намират ли я? Имам предвид от култа.
Скрит текст:
Да, има и човек на култа в клуба.

# 634
Чета "Блести, не гори" ... не върви. Още съм в началото, но се чудя книгата ли е смотана или превода е отврат?!? Кажете дали става нещо интересно, пък ще го преглътна някак каруцарския стил. Къде изчезнаха свестните книги ... само на някакви простовати глупави еротики попадам, написани като от ученички в час.
Снощи пък ненадейно хванах по тв "Петдесет нюанса", книги не съм чела, ама и това ... леле леле, не знам как да го окачествя въобще. Девойката е поносимо зле, обаче мъжа е /не го знам кой е и няма нужда/ хем грозноват, хем съвсем бездарен. Направо се чудя на акъла на тези, които са дали пари за това нещо, че даже и втора част ...

# 635
  • София
Имам въпрос към челите https://www.goodreads.com/book/show/22020052-it-ain-t-me-babe
Скрит текст:
Нея намират ли я? Имам предвид от култа.
Скрит текст:
Да, има и човек на култа в клуба.
Скрит текст:
Ха, очаквах, че ще има внедрен федерален, а не това.

# 636
Много съм ви изпуснала, момичета!  ooooh!
Мъча се в момента с 4-тата книга от Изневяра-засега ми е най-тежка и от седмица съм на 70%! Толкова противни и дразнещи персонажи в една книга-Алтън,Брайс, майка му,дори майката на Чарли ме депресира!  #Cussing out Все пак се надявам до края на годината момичетата да започнат с превода на последната част! Сигурно и те са се измъчили с 4-тата!  ooooh!

Прочетох и една история "Скъпи, сърцеразбивачо" от анонимен автор- не я оставих докато не я завърших, но не бих казала че я препоръчвам! Двамата герои си изневеряваха непрекъснато и то не тайно, обиждаха се...но накрая някак се разбраха! Много особено четиво,на моменти ми беше трудно да я чета и бях много изненадана от прекалено "щастливия"край....

Препоръчаха ми на Барбара Фрейт "Бялата робиня на шейха" за невъзможната любов между американка и арабски шейх, които все пак намират своя щастлив край! Peace Хареса ми историята, разказа за близкия изток и тамошните жени, които нямат никаква свобода и право на избор!

# 637
  • София - Бургас
Привет,
този уикенд чета "Седмица в Норк" и "Седмица в Лондон", бях скептично настроена, но много ми харесват двете части Peace. Усещам, че и третата "Нова година в Манхатън" няма да ме разочарова~ Heart Eyes
Успешна работна седмица ви желая~дано да има и време за книжки~ Heart Eyes

# 638
Прочетох "Жега" от Силвия Дей-много слаба книга!  ooooh! Обичам еротика, но и да има някакво съдържание и смисъл в историята! От цялата книга ще запомня само нелепите изрази по време на секс. Освен на физическо ниво героите не развиват друг вид връзка, доста повърхностни остават отношенията им до самия край. Изненадана съм, че авторката на Кросфайър е сътворила това.  Naughty

# 639
  • Разпиляна във въображението
Не съм чела нищо на Дей след третата част от Кроса. Някак не ми идва да си го причиня Laughing

# 640
Не съм чела нищо на Дей след третата част от Кроса. Някак не ми идва да си го причиня Laughing
Тук сякаш говориш вместо мен  Laughing

Започнах https://www.goodreads.com/book/show/27860118-drantos?from_search=true , но май не ми е момента за паранормална.
Затова подхванах https://www.goodreads.com/book/show/626185.Crazy_Cool , в началото съм но започва доста добре. Имат си история главните от преди 13 години. Резюмето ми звучи обещаващо.

А Култи излезе поредната добра книга на Запата, пак подобно на другите й книги се развиват героите. Главния беше голям задник в началото, постепенно Запата  ме накара да го харесам  Laughing , а накрая... оххх... края , голяма любов, съдба..  Heart Eyes Не знам дали сте забелязали, но герои от другите й книги се появяват за малко. В тази се появиха татуиста рокер и жена му от Under Locke

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 08:00 от ShySun

# 641
  • В къщурката на хълма на феите
Снощи Егоцентрика четох .. много хубава книга, много! Даже успях да пусна образа на Алекса покрай ушите си .. Сега седя и чакам изплезила език за последните 3 глави от книгата Blush

# 642
Снощи Егоцентрика четох .. много хубава книга, много! Даже успях да пусна образа на Алекса покрай ушите си .. Сега седя и чакам изплезила език за последните 3 глави от книгата Blush

Първата в 8 беше пусната, но е автоматично аз сладко си седях при Сънчо и затова я нямаше в страницата  Blush
Епилога ще е в 18 или 19, а втората в 14.  Mr. Green

# 643
  • варненка от София

Първата в 8 беше пусната, но е автоматично аз сладко си седях при Сънчо и затова я нямаше в страницата  Blush
Епилога ще е в 18 или 19, а втората в 14.  Mr. Green

Чакам и аз да я подхвана, когато е готова. Тази сутрин прочетох Жажда за скорост, едно такова свежичко и приятно усещане ми остана от тази книга, абе при вас лошо нема дет се вика. И втора част гледам има и там ще чакам, значи.

Не ви ли проверя на ден кво се случва при вас, все едно не е бил нормален ден. Потривам ръчички, потривам....

# 644

Чакам и аз да я подхвана, когато е готова. Тази сутрин прочетох Жажда за скорост, едно такова свежичко и приятно усещане ми остана от тази книга, абе при вас лошо нема дет се вика. И втора част гледам има и там ще чакам, значи.

Аз миналата седмица я прочетох и на мен ми хареса. Къде си гледала, че има втора част ? Искам, искам.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт