За тези, които четат любовни романи №27

• 80 878
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • варненка от София
А пък аз пак се прецаках. Прочетох една, която се оказа поредица и сега ако не я преведат и издадат ще ме е яд, а на такова завързано място свърши. Crazy

Става дума за "Спасението на Кали и Кейдън" Джесика Соренсен, напомня ми по нещо на "Сега", тежки съдби, проблеми и на двамата главни,дано от издателството не забутат нещата и да замлъкнат пак.

# 721
  • Плевен / София
Много му се радвам на Тайгър от Видовете. Хем я иска, хем що му е хахах и тя същата шматка. Иначе много свеж хумор, забавна е книжката.
на същото мнение съм......
marulka_s питаше за "библиотеката" на  thediaryofabookjunkie.blogspot  преместена е в проекти /завършени/

# 722
  • ВАРНА
Много му се радвам на Тайгър от Видовете. Хем я иска, хем що му е хахах и тя същата шматка. Иначе много свеж хумор, забавна е книжката.
marulka_s питаше за "библиотеката" на  thediaryofabookjunkie.blogspot  преместена е в проекти /завършени/

Има ли я преведена вече?

# 723
  • Плевен / София

Има ли я преведена вече?
не....превеждат глава по глава....

# 724
  • варненка от София

Благодаря,открих, но нещо не мога да тегля,нищо не ми е активно.

# 725
Отговорих ти на запитването на имейла. Библиотека, от която да се тегли няма да има вече. В момента работим по вариант, в който да се чете удобно цялата книга в блога. Последно ще качим "Егоцентрик" като файл. Simple Smile

# 726
  • София
Ела, може да качвате в МБ  Simple Smile

Ела,
Скрит текст:
червилото ми хареса страшно много. Днес даже си взех второ, че са на промоция  Simple Smile

# 727
Отговорих ти на запитването на имейла. Библиотека, от която да се тегли няма да има вече. В момента работим по вариант, в който да се чете удобно цялата книга в блога. Последно ще качим "Егоцентрик" като файл. Simple Smile
Обичам да чета докато пътувам, но тъй като нямам интернет на таблета(и за съжаление не мога да чета от блога Cry)  свалях книгата като файл. Дано да остане и начин за сваляне  Praynig

# 728
За таблета може от другото приложение да се чете и без интернет.
Временно няма да има възможност за сваляне. Simple Smile

# 729
  • Варна

Има ли я преведена вече?
не....превеждат глава по глава....

Аз я четох на английски.
Сега почнах следващата за Обсидиан. Лекарка го отвлече, той е кома. Щяла с ласки да го събужда, луда жена! Може да я отупа набързо.

# 730
  • Euskal Herria
Видовете ги чета на руски. До 15 книга ги има преведени.
https://www.litmir.me/books_in_series/?id=15565

# 731
  • Плевен / София
Видовете ги чета на руски. До 15 книга ги има преведени.
https://www.litmir.me/books_in_series/?id=15565
рускините са пропуснали 9 и 11

# 732
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не мога да се оправя с руския   Laughing

Снощи започнах една книга, но нещо не се спогодяваме. Главната отива при ковчега на бивш и слага под ръката му снимка на сина му, за когото не е знаел. И разбира се брат му е там и в последствие разбира за него. След това я изнудва, за да я накара да заживее при него, заедно с детето. Едно такова наивно писане, онзи й променил паролите за банковата сметка, заканва се да подправи теста й за наркотици, задължава я да напусне работата си и т.н. Ще я оставя за сега. На вълна дарк съм и май ще продължа с нещо подобно.

# 733
Изобщо не мога да се оправя с руския   Laughing

Снощи започнах една книга, но нещо не се спогодяваме. Главната отива при ковчега на бивш и слага под ръката му снимка на сина му, за когото не е знаел. И разбира се брат му е там и в последствие разбира за него. След това я изнудва, за да я накара да заживее при него, заедно с детето. Едно такова наивно писане, онзи й променил паролите за банковата сметка, заканва се да подправи теста й за наркотици, задължава я да напусне работата си и т.н. Ще я оставя за сега. На вълна дарк съм и май ще продължа с нещо подобно.

Коя е книгата?  newsm78

# 734
  • Разпиляна във въображението
Четох я на английски - https://www.goodreads.com/book/show/34322619-the-terms?ac=1&from_search=true

Сега обърнах внимание, че е с много висок рейтинг newsm78 Бях я свалила от един сайт набързо.

Общи условия

Активация на акаунт