За тези, които четат любовни романи №27

• 80 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Така уютно съм забучила нос във Видовете, добре че Лорчето писало та писало! Само да не се омота накрая и да вземе малко да им оправи средата за обитаване, все така затворени ли ще ги държи?! То няма излизане от тия бази, все едно пак затворници.

До края затворени стоят. Аз сега другата поредица на Лорчето зачетох, за Вампири, ликани и гаройли, по-слаба ми се вижда, но пък и на видовете първата книга не я харесах. Все още тая надежда да се подобри положението във втора. Simple Smile

# 691
  • Варна
Случайно някой да има информация дали и кога ще пуснат втората книга от поредицата "Хакерът" на Мередит Уайлд?

Не съм сигурна, че Сиела ще я издадат май книгата не пожъна желания от тях успех  Rolling Eyes
Ето тук пише че ще има продължение на книгите http://ciela.bg/news/article/783

# 692
  • Euskal Herria
Благодаря! Дано наистина да спазят плана си.

# 693
Скрит текст:
Много трудно изчетох 4-тата част от Изневяра, която иначе ми е любима поредица! Неприятни обрати, физически и психически тормоз над Александрия- не понасям много добре такива събития! #2gunfire А Чарли определено ми лазеше по нервите с наивните си и нелогични действия! ooooh! Разбирам Нокс да беше никой, но той имаше властта и парите да помогне на нея и майка й...Не мога да приема, че в 21 век можеш да бъдеш затворник в собствения си дом и да те принуждават да сключиш нежелан брак! Освен това малко в повече ми идват злодеите-обикновено в книгите са по един, но тук са в изобилие...да хванеш единия и да удариш другия! #Cussing out-

Започнах трилогията на Синтия Идън Полунощ:"Горещо след полунощ" и засега много ми харесва!  Peace А аз по принцип не чета за вампири, демони, шифтове.... Може пък да си променя мнението за жанра!  Mr. Green

надявам се да го промениш Хриси Wink
MНого ми хареса поредицата Полунощ от Синтия Идън и особено криминалната нишка във всяка една от книгите!  Peace Тези шифтове и демони се оказаха доста секси създания! Heart Eyes Освен "Братството на черния кинжал" има ли други подобни поредици или отделни книги? В паранормалната литература съм още на ВИЕ, но мисля да наваксам!

има ...ще ти ги изпратя на еmail Peace

Благодаря за изпратените книги! Heart Eyes Ще започна поредицата след "Героите са моята слабост" на СЕФ! Книгата започна доста обещаващо-и двамата герои са шантави образи, има някаква мистерия около общото им минало и не знам какво да очаквам!  Peace

# 694
  • София
milenaka,коебаех се дали да ти кажа за нея.Знам,че четеш дарк,но по принцип избягваш рокерите,та затова и си замълчах.  Simple Smile

Пиши и за втората,тъкмо да си припомня за какво ставаше дума.  Simple Smile

Раздвоена съм дали да започна втората или нещо в стил Джулия Куин  Thinking  Искам ги и двете  Grinning

Скрит текст:
Преди известно време си бях купила едно криминале - оказа се, че точно последната кола я няма, там където ставаше ясно кой е убиеца Simple Smile Отидох в книжарницата, проверихме дали другите са така и ми я взеха, защото се оказа, че цялата партида е такава. По принцип издателствата ги заменят, стига да не са повредени.
И аз така съм чувала. Въпросът е, ако книгата е купена онлайн, кой ще поеме допълнителните разходи?
Едва късно снощи успях да я започна и сега стигнах до 36%. Много ми харесва, наистина много. Харесва ми как постепенно страховете на Лейла намаляват, как Кай се привързва към нея, току-що "видях" как Райдър се превръща в
Скрит текст:
брат Кайн
... Авторката в началото пише, че е разговаряла с бивши и настоящи членове на различни религиозни култове, и това определно си личи. Това е първата поредица за рокери, която ми харесва.

П.П. Чела ли си всички, излезли досега? Защото имам въпрос:
Скрит текст:
Райдър/Кайн тръгва ли срещу рокерите?

# 695
  • Разпиляна във въображението
https://www.goodreads.com/book/show/23848461-first-touch

Започнах тази. Главната започва да търси приятелката си Амбър след като получава кодирано съобщение от нея. Главният е последният видян/сниман с нея преди месеци. Отива в хотела му с план да го срещне. Богат, контролиращ, с връзки с гръцката мафия, успява да я изплаши достатъчно, че да избяга. Отделно има слухове, че една от известните му приятелки, която се е самоубила, може би е подпомогната от него. Мацето обаче хич не е добродетелна и свенлива. Двете с приятелката й са използвали мъжете, за да получават неща, преди Емили да реши да се махне от този живот и да разчита на себе си.

Засега ми задържа интереса. Редувам с една приказка-кошмар на български автор Wink

# 696
  • Варна
Здравейте, чете ми се нещо на Делия Фиальо или Хулио Хименес, но за съжаление нищо не откривам на български. Дали мога да намеря нещо от тях на български?

# 697
На Делия Фиало на български съм чела "Лус Мария","Есмералда"  "Право на любов" и "Касандра".

# 698
  • Варна
Чудех се нещо за Новите видове. Става въпрос за вида подарък, женските видове за забавление. Така е написано, че в един момент почват да ги създават за пари, за печалби. Оставам с впечатлението, че е станало на по-късен етап. Добре де щом е избягал главният доктор "създател -размножител", тия как са се пръкнали? Аз разбирам, че Мерикъл позакъсала и направила тия подаръци, ама оня още там ли е бил, колко години продължава тая операция? Отделно по на колко години са действащите лица, то като някакви безсмъртни вампири шетат, само дет ги лови куршум.

# 699
Здравейте имам нужда от помощ.Търся една книга, която съм чела преди време, но не помня нито заглавието , нито автора.
Помня единствено ,че се разказваше за бивши съпрузи, които пътуваха заедно, караха се , но накрая се сдобриха.
Ако някой се сеща коя е книгата, след това изчерпателно резюме, ще съм благодарна да ми каже!

# 700
Здравейте имам нужда от помощ.Търся една книга, която съм чела преди време, но не помня нито заглавието , нито автора.
Помня единствено ,че се разказваше за бивши съпрузи, които пътуваха заедно, караха се , но накрая се сдобриха.
Ако някой се сеща коя е книгата, след това изчерпателно резюме, ще съм благодарна да ми каже!
Заглавието беше нещо подобно на "Моят пръв и единствен". Мисля,че я има в Читанката

# 701
Да , тя е! Мерси!

# 702
  • София - Бургас
Това е интересно като сюжет и заглавие - и аз ще я прочета.
 Peace

# 703
  • Варна
Чудех се нещо за Новите видове. Става въпрос за вида подарък, женските видове за забавление. Така е написано, че в един момент почват да ги създават за пари, за печалби. Оставам с впечатлението, че е станало на по-късен етап. Добре де щом е избягал главният доктор "създател -размножител", тия как са се пръкнали? Аз разбирам, че Мерикъл позакъсала и направила тия подаръци, ама оня още там ли е бил, колко години продължава тая операция? Отделно по на колко години са действащите лица, то като някакви безсмъртни вампири шетат, само дет ги лови куршум.

Около трийсетте са доколкото схващам. Подаръците не са били създадени много по-късно, може би четири-пет години по-млади.
На Делия Фиало на български съм чела "Лус Мария","Есмералда"  "Право на любов" и "Касандра".

В Читанка има само Лус Мария, къде мога да намеря останалите? Thinking

# 704
Винаги съм писала, че СЕФ си знае работата, но в "Героите са моята слабост" въобще не успях да я разпозная.  Някакава съвременна полу-версия на Брулени хълмове, с елементи на кримка #Silly Твърде  не съм доволна newsm27

Общи условия

Активация на акаунт