За тези, които четат любовни романи №27

• 80 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А тези, които са си купили вече книгата? Трябва ли наново да я купуват, или ще ги обезщетят с пълното издание?
Би трябвало да могат да я заменят. Не знам, гадая.

# 676
  • варненка от София
Вие пък ме убихте, аз скоро я четох и не ми е направила впечатление да е недовършена, явно така съсредоточено съм я чела, че....

Сега разгърнах да видя, ми аз нищо не се сещам от тази книга. Била е явно просто ето така да минава.

# 677
milenaka,коебаех се дали да ти кажа за нея.Знам,че четеш дарк,но по принцип избягваш рокерите,та затова и си замълчах.  Simple Smile

Пиши и за втората,тъкмо да си припомня за какво ставаше дума.  Simple Smile

# 678
  • в сърцето на един мъж...
Преди известно време си бях купила едно криминале - оказа се, че точно последната кола я няма, там където ставаше ясно кой е убиеца Simple Smile Отидох в книжарницата, проверихме дали другите са така и ми я взеха, защото се оказа, че цялата партида е такава. По принцип издателствата ги заменят, стига да не са повредени.

# 679
  • София
milenaka,коебаех се дали да ти кажа за нея.Знам,че четеш дарк,но по принцип избягваш рокерите,та затова и си замълчах.  Simple Smile

Пиши и за втората,тъкмо да си припомня за какво ставаше дума.  Simple Smile

Раздвоена съм дали да започна втората или нещо в стил Джулия Куин  Thinking  Искам ги и двете  Grinning

Преди известно време си бях купила едно криминале - оказа се, че точно последната кола я няма, там където ставаше ясно кой е убиеца Simple Smile Отидох в книжарницата, проверихме дали другите са така и ми я взеха, защото се оказа, че цялата партида е такава. По принцип издателствата ги заменят, стига да не са повредени.
И аз така съм чувала. Въпросът е, ако книгата е купена онлайн, кой ще поеме допълнителните разходи?

# 680
milenaka, виж за това не знам Confused

# 681
Клиента..

# 682
По принцип издателствата ги заменят, стига да не са повредени.
А ако са повредени - така или иначе продуктът /книга, цяла, която подлежи на повторна продажа/ не е налице и може да се ползва само за рециклиране.

Нищо ново не ме грабва. Върнах се на Джудит Макнот и поредицата Втора възможност. Обичам да препрочитам книги, така мога спокойно да си прескачам и да чета само любими и интересни откъси.

# 683
Ами не знам, така казаха като се наложи да връщам книга.

# 684
  • Варна
Така уютно съм забучила нос във Видовете, добре че Лорчето писало та писало! Само да не се омота накрая и да вземе малко да им оправи средата за обитаване, все така затворени ли ще ги държи?! То няма излизане от тия бази, все едно пак затворници.

# 685
Много трудно изчетох 4-тата част от Изневяра, която иначе ми е любима поредица! Неприятни обрати, физически и психически тормоз над Александрия- не понасям много добре такива събития! #2gunfire А Чарли определено ми лазеше по нервите с наивните си и нелогични действия! ooooh! Разбирам Нокс да беше никой, но той имаше властта и парите да помогне на нея и майка й...Не мога да приема, че в 21 век можеш да бъдеш затворник в собствения си дом и да те принуждават да сключиш нежелан брак! Освен това малко в повече ми идват злодеите-обикновено в книгите са по един, но тук са в изобилие...да хванеш единия и да удариш другия! #Cussing out-

Започнах трилогията на Синтия Идън Полунощ:"Горещо след полунощ" и засега много ми харесва!  Peace А аз по принцип не чета за вампири, демони, шифтове.... Може пък да си променя мнението за жанра!  Mr. Green

надявам се да го промениш Хриси Wink

MНого ми хареса поредицата Полунощ от Синтия Идън и особено криминалната нишка във всяка една от книгите!  Peace Тези шифтове и демони се оказаха доста секси създания! Heart Eyes Освен "Братството на черния кинжал" има ли други подобни поредици или отделни книги? В паранормалната литература съм още на ВИЕ, но мисля да наваксам!

# 686
  • Euskal Herria
Случайно някой да има информация дали и кога ще пуснат втората книга от поредицата "Хакерът" на Мередит Уайлд?

# 687
  • Плевен / София
Скрит текст:
Много трудно изчетох 4-тата част от Изневяра, която иначе ми е любима поредица! Неприятни обрати, физически и психически тормоз над Александрия- не понасям много добре такива събития! #2gunfire А Чарли определено ми лазеше по нервите с наивните си и нелогични действия! ooooh! Разбирам Нокс да беше никой, но той имаше властта и парите да помогне на нея и майка й...Не мога да приема, че в 21 век можеш да бъдеш затворник в собствения си дом и да те принуждават да сключиш нежелан брак! Освен това малко в повече ми идват злодеите-обикновено в книгите са по един, но тук са в изобилие...да хванеш единия и да удариш другия! #Cussing out-

Започнах трилогията на Синтия Идън Полунощ:"Горещо след полунощ" и засега много ми харесва!  Peace А аз по принцип не чета за вампири, демони, шифтове.... Може пък да си променя мнението за жанра!  Mr. Green

надявам се да го промениш Хриси Wink
MНого ми хареса поредицата Полунощ от Синтия Идън и особено криминалната нишка във всяка една от книгите!  Peace Тези шифтове и демони се оказаха доста секси създания! Heart Eyes Освен "Братството на черния кинжал" има ли други подобни поредици или отделни книги? В паранормалната литература съм още на ВИЕ, но мисля да наваксам!

има ...ще ти ги изпратя на еmail Peace

# 688
Случайно някой да има информация дали и кога ще пуснат втората книга от поредицата "Хакерът" на Мередит Уайлд?

Не съм сигурна, че Сиела ще я издадат май книгата не пожъна желания от тях успех  Rolling Eyes

# 689
  • варненка от София

Не съм сигурна, че Сиела ще я издадат май книгата не пожъна желания от тях успех  Rolling Eyes

Направо съм възмутена, а така го чаках с нетърпение ,хареса ми книжлето. Защо се почва и се прекъсват тези поредици, уфффф...

Общи условия

Активация на акаунт