Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 932
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря аз целия пакет го имам но е от преди 6г незнам дали е валиден,но всичко друго е ок само нк клетките,затова питам,Благодаря ви много

# 511
  • София
Преди последната процедура не съм правила контрола на NK клетки. Моите също са завишени и са ми назначени вливки. Но преди да ми направят вливката октагам/Имуновенин ми взеха кръв за показател Iga мисля и в зависимост от резултата казаха, че ще се прецени дали ще се прави. Резултата излезе бързо. До обяд мина вземането на кръв, резултат и двете вливки на интралипид и октагам.

# 512
Благодаря,а на каква цена са тия

# 513
  • София
Интралипида мисля е 60 - 80, а октагам е 700, или и нещо. Плащах доста неща наведнъж тогава и точно ще излъжа. Но зависи какво ти е назначено. Най-масово назначават интралипид. Имуновенин е по-евтин от Октагам и доста по-тежко като вливка.

# 514
Аз имах тази седмица вливки с Интралипид. Той е 80 лв., а Октагама е 720 лв.

# 515
Благодаря ви много,успех и пухкави бебешоци на всички

# 516
Аз правих контрола само на НК клетки преди 20-на дни. Струваще 80 или 90 лв, резултатите станаха за 10 дни.

# 517
Някой знае ли как седят нещата с болничните листове в Селена,казаха ми че имало няккави платени болнични листове,можело да си взема преди процедурата,

# 518
Помагайте,от снощи ме мъчи едно главоболие.Пих само парацетамол,но явно не помага много.Какво друго мога да взема?Благодаря ви. Peace

# 519
  • Пловдив
Теди, пий много вода, доста често главоболието се дължи на дехидратация. Лошото е, че в момента освен парацетамол нз какво друго можеш да пиеш. Помоли някой да те размачка и пробвай да заемаш най-малко болезнената стойка и ако можеш да подремнеш.

# 520
Опитвам се да пия течности с това гадене и повръщане.Една тъпа болка,чак от време на време ме боли и окото.Днес е малко по-добре,но пак се появява на моменти. Tired

# 521
Теди, няма какво друго освен парацетамол да пиеш. Кръвното как ти е, да не ти е паднало ? Едно студено айрянче със сол си пийни  Hug

Някой знае ли как седят нещата с болничните листове в Селена,казаха ми че имало няккави платени болнични листове,можело да си взема преди процедурата,
Не съм взимала болнични нито преди, нито по време на процедурата, та не мога да кажа как стоят нещата.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 15:58 от Анонимен

# 522
  • София
Момичета Здравейте искам да питам малко настрани от темата по време на инвитро примерно от началото на стимулация до трансфер болнични или допълнителен отпуск имам ли право,и дали в Селена давт болнични преди самата процедура

Аз още при стимулацията питах за болничен и ми казаха, че дават и тогава - дадоха ми десет дни. Бях си взела предварително два дни отпуск, след което следваше уикенда и се разбрахме да ми го издадат след това. Така тези дни ми покриха като време цялата стимулация, дори се получи застъпване със следващия болничен.  Тогава ме попитаха дали искам да ми пишат, че правя инвитро или искам да ми пишат друга диагноза. После в деня на пункцията пак питат дали искаш болничен - издават до 30 дни. Уточняваш го с тях. В деня на трансфера издават за 15 дни още.

Издават от началото на стимулацията. 10 дни. Но ако не приключи за 10 няма да ти стигнат. За това ако може да комбинираш с няколко дни отпуск първите дни на стимулацията и после този болничен ще ти се получи до пункцията. Ако тогава вземеш пълните 30 дни, които могат да издадат ще ти покрие времето и на/до трансфера (ако се наложи да се отложи за следващия цикъл). Не съм плащала нищо за който и да било от посочените болнични.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 13:51 от Mapiap

# 523
Теди, дано бързо минат болежките и дискомфорта.
А главата според мен може да те боли и от тези непоносими жеги в комбинация с бременността.
Ще мине.  Hug

# 524
Благодаря ви много момиченца Laughing

Общи условия

Активация на акаунт