Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 909
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Значи, стискаме палци да чуеш най-хубавия звук и да е всичко като по вода от тук нататък Hug

# 556
  • pLOVEdiv
Мацки, мога ли да ви помоля за малко инфо относно стимулацията... кога се започва, колко време продължава, какви изследвания се правят по време и след нея и трябва ли да ходя до болницата всеки ден...??
 Казусът ми е  следния: в момента съм на противозачатъни, които трябва да спра към 10.08.17 и когато ми дойде и да правя за трети път изследвания на втори ден от цикъла, ако този път са добри, /за което стискам палци/ трябва да започнем стимулацията.Цикълът ми би трябвало да свърши към 20.08.17, а с ММ искаме да скочим до Гърция за три дни между 27 и 30.08, за да си изпразнувам рожденния ден и да видя морето, защото и аз съм хора. Ще успея ли според вас или ще трябва да съм в бг за нещо специално?
Мерси предварително и съжалявам ако въпросът е тъп и съм 100ния човек, който го задава  Praynig bouquet Flutter

# 557
  • София
Здравей,
Ако изследванията покажат, че започвате стимулация май ще пропуснеш купона в гръцко. Гледам си сега календара - на 2 ден от МЦ съм имала преглед и изследване на хормони. Ако всичко е ок с изследванията ти назначават медикаментите. И започва всекидневното боцкане. По принцип ако кажеш, че не можеш да ходиш всеки ден ти дават дозите за няколко дни - до следващия път когато трябва да се явиш. Мен Ставрев ме е викал на 6 ден, на 7 са ми пускали хормони, 8 - преглед и пак хормони, 11 ден - преглед, 12 - преглед, на 13 ден са ми слагали Декапептил и Овитрел и 36 часа след тях е била пункцията. Това е бил моя график при стимулацията.  Simple Smile

# 558
crowned, след спиране на противозачатъчните може да ти дойде и след 2, и след 10 дни, все пак всеки организъм е различен.Тъй, че според мен ако ще ходиш някъде ходи сега.После при започване на стимулация се ходи почти през ден, а може и всеки ден за изследвания и прегледи.Но все пак ти си вземаш решението.

# 559
crowned, според мен също може и да се разминеш с Гърцията.
На 2 ден от цикъла се ходи на преглед, но както казва Краси МЦ може да дойде и 10 дни след последното хапче и да ти обърка всякакви сметки.
Та аз ходих всеки ден в клиниката да ми поставят инжекциите, защото сама се притеснявах. Аз работя от 9 ч. и спокойно ходех към 8-8.15 ч. Иначе когато бях в стимулация, д-ра ме викаше на прегледи сутрините около 7.30 ч., през 2 дни максимум бях на преглед и пусках хормони. Извикаха ме на 5 ден от стимулацията и следобеда, за да ми включат и Цетротида, а на 10 ден от старта пак ме викнаха следобеда, за да ми дадат Норпролак, понеже направих хиперстимулация. Иначе стимулацията ми продължи общо 9 дни, на 10 ден от старта ми биха Прегнила в 22 ч. и на 12 ден ми беше пункцията.
Разбира се, това е ориентировъчно и всичко е абсолютно индивидуално, но пък ти е по-важно и дано всичко да е наред, за да стартирате.
А в Гърция ще отидете догодина трима, пък може и четирима Hug

# 560
  • pLOVEdiv
Благодаря ви, момичета. Иначе аз това изследване на 2ри ден го правих вече два пъти и все някой хормон си има мнение и отлагаме, надявам се сега да е наред всичко. Запазихме такава къща, която може да канселираме без глоби два дни преди датата на настаняването и ще действаме в движение. Аз мога да се боцкам сама - не ми пречи, а и искаме да отидем само за 3 нощувки, така че ще играем лотария - може пък да се нареди всичко чудно  Heart Eyes Ако пък се размина с Гърция за трета поредна година, поне ще знам, че е кауза, която си заслужава.... Жанка, ако сме 4ма ( 2 на папмперси и изкуствени храни, защото аз не мога да кърмя), евентуално ще стигнем до там след абитуриентския им бал  Joy Живи и здрави да сме, много ми помогнахте, момичета, благодаря  Hug
А какво стана с тройката на Теди, искам да знам... baby_neutral Flowers Bouquet

# 561
Благодаря,че питате  Heart Eyes,в сряда на 12.07.сме на преглед.Надявам се всичко да е наред и да чуем сърчице.Имахме лека инфарктна ситуация с малко прокървяване,но я овладяхме.Тогава доктора не ми разреши да пътувам и ходих на АГ където живея.Двете точици бяха там,но не беше сигурен за третата. newsm78.Така че чакам прегледа за по-голямо успокоение.Иначе си продължавам с повръщането и съвсем се стопих вече. LaughingПрегръщам ви и много късмет. Hug

# 562
  • pLOVEdiv
Всичко ще е наред, не забравяй, че нагласата е много важна  Hug

# 563
Теди важното е, че сте овладяли положението. Сега само почивка и никакво натоварване. Говори в сряда с доктора за повръщането, защото сега не трябва да се напъваш. Но повръщането е добър знак. Това Ставрев ми го каза.
Аз съм вече вкъщи. Имам ръждиво зацапване, но Ставрев каза, че има още малко кръв в матката и няколко дни сега ще се чистя. Само да внимавам да не стане кръв. Ако стане така веднага в болницата. Много ме е страх и постоянно проверявам. Вчера чухме сърчицето и това беше най- хубавия звук, който съм чувала. Сега повече лежа и никаква физическа натовареност. Забрани ми разходките, пътуванията. В сряда пак съм на преглед.
Много ви благодаря за подкрепата ви. Страхотни сте  Hug

# 564
Теди, Миленка, всичко ще е наред, почивайте си и само полужителни мисли.

# 565
Браво Миленка,радвам се за вас,че сте добре.Краси старая се повече да си почивам.И на мен ми казаха,че повръщането е добър знак,но незнам как ще изкарам още 3-4 седмици.Уж в третия месец минавало. Mr. Green

# 566
Теди, ще устискаш, то полувината време мина Wink.

# 567
Момичета, някооя знае ли какво включва пълния имунологичен пакет в Селена - 350 лв, където е , защото не ми дадоха много информация. Нали не е нещо с тромбофилии, това не беше ли генетично, или се бъркам?

# 568
350 лв. ми струваше пакета имунологични + генетични за тромбофилии.

# 569
А какво включва имунологичния?

Общи условия

Активация на акаунт