Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 908
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Генетичните съдържат :
- фактор V Лайден
- фактор II /протромбин/
- инхибитор на плазминогенния активатор
- MTHFR мутация

Имунологичните :
- субпопулация НК клетки
- анти- нуклеарни антитела
- антифосфолипидни антитела
- антикардиолипинови антитела IgM и IgG
- антибета 2 гликопрот. антитела IgM и IgG
- антипротромбинови антитела IgM и IgG

# 571
Вярно ли е, че имунологичните се повтарят при бременност?

# 572
Аз не съм ги повтаряла, никой не ми е казвал такова нещо.
Как си, Мисти ?  Hug
Надявам се ти и другите бремелинки да сте добре  Heart Eyes

# 573
Аз повтарях НК клетките, след като ми направиха две вливки. Друго не съм.

# 574
Някой пускал ли е само имунологични (без включените за тромбофилия в пакета)? Звънях да питам, но не знаели дали може, защото било пакет. Щом може само тромбофилия, би трябвало да може и само имунологични по тази логика. Аз се интересувам по отделно защото вече имам пълен пакет за тромбофилия от Геника, който струваше 320 лв и не виждам смисъл сега пак да плащам някои от факторите, все пак се изследват еднократно.

# 575
Аз не съм повтаряла, даже ми бяха от преди две години Simple Smile.

# 576
Момичета, имате ли инфо дали през август ще спират инвитро процедурите заради профилактика на апаратурата и ако да - кога?
На всички бремелинки - лека и безпроблемна! bouquet

# 577
Нещо ми се върти в главата, че почиваше инвитро центъра почти целия август, но някой който е питал доктора си нека да сподели с точност.

# 578
Някой знае ли телефонния номер на манипулационната? Може и на лично bouquet

# 579
Здравейте,
да се включа и аз, доколкото говорих с доктора ми ( д-р Ставрев) почиват от 25.07- 10.08- но не съм сигурна ( дали само той или клиниката- не разбрах)!
Това е и причината да реша да започна края на август първи опит, а междувременно да направя изследванията които е необходимо предварително. Днес бях на изследвания на 3 ден на цикъл- очаквах хормони да ми пуснат, но списъка се оказа дълъг( имунология, генетика, хормони) и една сума от около 600 лв. с която малко психически не бях подготвена!
Ще ви следя, поздрави, и успех на всички!

# 580
  • Пловдив
Аз повтарях НК клетките, след като ми направиха две вливки. Друго не съм.
Извинявай и аз съм с такъв проблем,в деня на трансфера в Селена ми направиха интралипид защото Т клетки на NK aктивност са ми 32,2 при стойности от 0 до 12.Платих си консултация с доктор Градинарова и вливката.Ако имам + тест,Дай Боже ми казаха още една вливка на десети ден и изследване.Знае ли колко струва това изследване само на тези клетки ми каза,е ще е.Можело да си взема и направление

# 581
Аз не съм повтаряла, даже ми бяха от преди две години Simple Smile.
Мерси, Краси  Heart Eyes

# 582
zauberinen, цената беше 70-80 лв. За направление не знам.
Успех ти желая!  bouquet
На всички бременни момичета - лека и безоблачна бременност със сладък финал  Hug

# 583
Въпроса ми малко не е за тази тема, но ще се радвам някой да ми отговори.  Миналия месец д-р Ставрев ми откри жълто тяло 4 см.. каза ми че с цикъла ще се изчисти, така и стана. На 9ти ден от цикъла бях на преглед и нямаше нищо.  От 5 дни пия регулон. Т.е от 9 ден на цикъла.  Но сега получих лека и подобна болка вдясно. Възможно ли е въпреки приема на регулон да се е появила киста? Този въпрос ме  късае силно? Извинявам се че пиша тук. Другия месец ако всичко е наред ще правим ин витро.

# 584
Жанче, добре съм, благодаря ти, надявам се и ти 😘
Я кажете, на вас в коя седмица ви спряха естрофема?

Общи условия

Активация на акаунт