Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 894
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Мисти, добре съм, благодаря 😘
Дебелея прогресивно, ама то е за хубаво и за първи път в живота ми съм щастлива, че съм 10+ кг отгоре и то лятото 😀
Иначе на мен Минев ми спря естрофема и утрогестана в 12 г.с., ама за софийските клиники съм чела, че около 8 г.с. им го спират естрофема.

# 586
Хехе, Жанче, сигурна съм, че си прекрасна бременелка Simple Smile Трябва да се засечем при док някой път. И аз така знам за естрофема, за щастие успях да си издействам час за петък.
Иначе, мисля да запиша жк при Петрова, а всеки месец ще си ходя и при Минев. Ок вариант ли е Петрова и какво трябва да взема от личния?

# 587
И аз съм при Петрова. Ми на мен ми е ок, аз така или иначе не очаквам много от нея, разчитам си на прегледите при Минев основно.
Тя знае, че съм негова пациентка. Досега нито веднъж не ме е теглила, не ми е мерила обиколка на корема или измервала кръвно. На два пъти ми е пускала изследвания - ПКК и урина, веднъж васерман и веднъж вагинален секрет. Гледали сме бебето 3 пъти на видеозон и не съм доплащала, а обикновено по каса се полагат 2 ултразвука. Харесвам я, защото е много любезна и усмихната, а аз харесвам такива д-ри, които имат мило отношение.
 Но най-голямото предимство е, че всичко излиза в досието ми и при нея, и при Минев, и двамата виждат какво е пускано/резултатите съответно. И че са врата с/у врата и ако има нещо притеснително, бързо ще се реагира. И не на последно място -техниката на всеки един лекар в Селена е на ниво, което никак не е маловажно.
Та ако ще си ходиш на прегледи и при Минев, спокойно си запиши при Петрова за ЖК.😘
Ще ти трябва направление от ЛЛ, номер 9 май беше за избор на ЖК.

# 588
Жанче, благодаря ти, и моите доводи са такива  и така ще постъпя Simple Smile Прегръдки!

# 589
За нищо, пак заповядай Hug

# 590
  • UK
Здравейте,
Има ли, някоя от вас,  която да извършва с донорска яйцеклетка , процедура в момента?
Може ли, да ми пишете на лс Интересуваме нещо.
Успех на всички  bouquet

# 591
Здравейте на всички,влизам да се отчета.Днеска най-накрая чухме две сърчица,чак не смея много да се зарадвам.Но е хубава новина,вървим в правилната посока.Дано да е така до финала.
Вие в коя седмица се записахте на ЖК?Моите лекарства остават същите и след две седмици сме на преглед.Прегръдки Heartpulse

# 592
Здравейте на всички,влизам да се отчета.Днеска най-накрая чухме две сърчица,чак не смея много да се зарадвам.Но е хубава новина,вървим в правилната посока.Дано да е така до финала.
Вие в коя седмица се записахте на ЖК?Моите лекарства остават същите и след две седмици сме на преглед.Прегръдки Heartpulse

Теди, супер, пожелавам ти да продължавате да вървите в правилната посока. Hug

# 593
Браво, Теди, само така да е до финала Hug
Аз на ЖК отидох за първи път в 13 г.с., а в 11 г.с. взех направление от ЛЛ. Но нямаше часове при Петрова, та за това в 13 г.с. отидох.
Иначе след 12 г.с. май завеждат.

# 594
  • pLOVEdiv
Честито, Теди , знаех си, че всичко ще е нормално.... Сега се успокой и почивай, само усмивки и добри новини до края ти желая HeartHeart

# 595
Теди, много хубави новини, браво!
Аз се записах още в 8 седмица на ЖК.А Естрофема ще проверя кога го спрях, ама помня, че беше малко преди Утрогестана

# 596
  • Пловдив
Браво, Теди! Честито! Всичко ще бъде наред! Леко бременеене с пухкав финал!

# 597
Браво, Теди!  Hug Дано всичко е наред до финал  Praynig
Момичета,  bouquet bouquet за всички.

# 598
Теди браво! Сега си почивай и се наслаждавай на бремеността. А на финала пухкави бебенца.
Аз днес бях също на преглед и изненада. Ставрев каза, че вижда две сакчета. Проблема с кървенето е идвал от едното сакче. Каза, че още има кръв в матката, но е по - малко от миналия път и че докато се изчисти ще имам зацапване. Едното сакче, което е отпред се развива нормално, сърчицето му бие, но другото от където кървеше се крие и за него каза, че не може хубаво да види дали се развива или не. Другата сряда пак съм на преглед. Дано и двечките да са добре.

# 599
Благодаря ви момичета,Миленка браво за хубавата новина.Дано се развива второто ембрионче.Съвсем ще се насладя на бременността,само да ми мине гаденето.

Общи условия

Активация на акаунт