Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №13

• 64 890
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Гледам напитките,които пия да са студени,така ми казаха.Да не дразнят иначе стомаха,ако са топли.
Пробвах вода с лимон,но нещо ми е кисело,явно слагам повече лимон.

# 616
Здравейте, момичета. Д-р Ставрев ми изписа регулон да вземам и като ми дойде цикъла ще пусна хормони и ако всичко е наред ще стартираме ин витро. Искам да попитам има ли някоя от вас, на която така да е влиял регулона- пия го от 11 дни, но гърдите ме болят зверски, аз и без това съм си с мастопатия и кисти и не исках много да го започвам, но какво ли не рискувам в името на това да имам дете........  Hug Hug

# 617
  • pLOVEdiv
Иве, аз съм на регулон по същата причина, вече трети месец и се чувствам по същия начин - 20 дневно ПМС + без проблем мога да прегризя сънната артерия на някой ако ме ядоса Laughing

# 618
Здравейте на всички може ли малко помощ някой да знае или да е чувал за този ERA тест дали в Селена го правят и цената каква е.Благодаря предварително

# 619
  • UK
Мисля, че само при д-р Владимиров се прави. Но не пречи, да се попита.
Искам да попитам и аз нещо,  някой да е правил, преимплантационна диагностика на ембрионите ?

# 620
Ера тест не правят, до ПИД не стигнах.
Момичета, при къде правихте БХС и кой ви прави замерването преди него?
Жанче?

# 621
Мисти, д-р Минев ми направи обстоен преглед с необходимите замервания и оттам слязох в лабораторията с листчето със замерванията, вписаха ги в нещо като протокол и ми взеха кръв.
50 лв. е прегледа + 72 лв. кръвното изследване.
Иначе четох, че някъде в Пловдив безплатно го правили изследването, само замерванията от прегледа ти трябват. Но аз направо всичко в Селена си пуснах. Simple Smile
Напредваш, страшно много се радвам Hug Как се чувстваш, имаш ли неразположения ?

# 622
Мисти, във ВМИ на Васил Априлов правят кръвното изследване безплатно. Иначе и аз моето го пуснах в Селена, че не знаех, че там са пуснали пак безплатно.

# 623
Момичета, аз се бях запътила към Майчин дом ( и там в безплатно, но това няма значение), защото мисля, че другите  носят кръвта в национална генетична лаборатия, което може и да компрометира резултатите, според вас така ли е? Освен да си ида на замерване при Минев и да го питам за тази работа...Ако каже, че е така, ще си ида до там.
Жанче, да не се хваля, но днес за сефте нямам гадене Joy На края на 10 г.с. съм. Ти как си?

# 624
Мисти, ще отминава вече гаденето, време му е Simple Smile
Може Минев да ти замери бебенцето, а да си пуснеш кръвта другаде, но имай в предвид, че трябва кръвта и замерването да са в един и същи ден или максимум кръвта да е ден след замерването, нещо такова имаше. Питай Минев, той ще ти обясни подробно.
Аз ФМ я правих в 21 г.с. при Стратиева, тя преглежда в София, в Света Петка, но веднъж месечно идва в Селена и аз се записах. Чудех се м/у нея и Кръшков, спрях се на нея и не съжалявам, много мила и дружелюбна лекарка.
Иначе аз съм добре, отброявам наобратно вече и нямам търпение. Но сме се разбрали максимално да стои на топличко, независимо от нетърпеливата си майка Wink

# 625
Мисти, Националната генетична лаборатория е в Майчин дом http://genetika.maichindom.com/
Замерването ми го прави моя доктор-д-р Ненев.
Иначе ФМ ще я направя при д-р Кръшков. Дано да остана доволна.
Теб какво те притеснява за замерването? Ти беше при Минев, нали? Той ще ти го измери коректно всичко.

# 626
Супер, Жанче, да се гушкате до термин, дааа Heart
Шефче, просто не знаех, че трябва замерване преди БХС и то в един ден, максимум съседни. Иначе знам, че НГЛ е в МД, затова искам там да го правя. Ще видя как ще ги наглася дните. А после ще мисля за ФМ, има време.
Благодаря, момичета Hug

# 627
  • UK
Ера тест не правят, до ПИД не стигнах.
Момичета, при къде правихте БХС и кой ви прави замерването преди него?
Жанче?

А извинявам се,  но защо не стигнахте до ПИД?

# 628
Здравейте, някой днес да е бил в клиниката?

# 629
Здравейте,това замерване в коя седмица се прави?
Мисти,ако знаеш как ти завиждам,че нямаш гадене вече(благородно разбира се).Жанче,топлете се с бебчо до термин.Innocent

Общи условия

Активация на акаунт