Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
lukipuki,и аз имах притеснения с БХС само,че още с първият.Резултатите ти от една и съща лаборатория ли са?Немисли негативни неща!Знам,че е трудно да увладееш мислите си ,но вярвам,че притесненията ти са излишни и се надявам скоро  теста да ти го покаже!
Стискам палци и на трите за добри новини! Hug
Аз през изминалите два дена минах през доста негативни емоции и бая си поплаках и сега го мисля,как му се е отразило на бебчето...

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 12:11 от mell07

# 481
Добър ден и от мен момичета,като едно истинско теле днес ходих да пускам ПКК,че вярно на боба на Синеочка повече вярвам отколкото на доктори  Laughing Хемоглобина е 123,което е на границата почти,ама пък не е паднал под 120. Та сега дилемата с хапчетата при мен продължава,дали да ги пия или не  Confused

Момичета стискам ви палци за тестовете,дано всичко е наред,което съм сигурна,че е така,но нека и вие си се успокоите вътрешно Hug

# 482
girlonmove, аз не бих ги пила хапчетата при такъв хмг в граници  Naughty

Преди месец на ЖК следящият ме док ми каза да пия желязо,защото хмг ми е 111 (анемичка съм) без да имаме изследване на желязото Naughty Да обаче през януари Сигридов ми каза, че при хмг 111 и желязо над 27 (над горна граница) - да спирам въпросното желязо, защото е токсично в тия стойности, и че анемията ми сега е от нисък белтък (имах пресни изследвания на всичко). Та нали не мислиш, че пия сега желязо без да имам скорошно изследване? Нищо излишно не пия! Слушам само Сигридов, за 2та ФМ ще си пусна пак един голям списък изследвания и ще ги обсъдим с него нещата Wink Peace

# 483
Commala  нали не се напълнява от Pregnacare .
 Devya благодаря за отговора 😘🤗

# 484
Не мога да разбера какъв е този мит за напълняването от витамините, доста често го чувам.

# 485
  • София

offtopic
Скрит текст:
Преди година ми изпаднаха ноктите на големите пръсти от краката ( травма ) и  дерматолог ми изписа витамини + цинк за засилен растеж на нокти и коса. Наистина пораснаха, но за два месеца ( в които ги пиех) качих 6кг.Единственото, което бях променила е, че спрях да спортувам. Чак като споделих с колежките от какво може да се засили растежа на коса и нокти, те ми казаха че от тези хм витамини ли са минерали ли.. се дебелее...

Skeeter, за заглавията наистина малко по себе си съдя, но като гледам повечето сме в началото на август и вече сме на прага на 20-21седмица. До новата тема масово ще сме преполовили бременността. Затова го предложих. А за ритниците - да се похваля - вече се усещат и външно Simple Smile

# 486
  • София
Victoria_аз си направих тест на cells4life, които ми ги препоръча лекарката. Усещам вече яки ритници, които много ме радват:)
Благодаря за подкрепата и се надявам скоро да се похвалим с добри новини!

# 487
Здравейте, мамита! Аз си ви следя и чета редовно, но не пиша много.
Добре дошли и от мен на новите августовски мами! Simple Smile
Тези дни малко се бях притеснила първо заради резултатите от ПКК - 109 хемоглобин, еритроцити 3.45 (реф. 4,10-5,10) и нисък хематокрит.. Което си е анемия от всякъде... Док ми предписа Феро Фолгамма и от днес го пия 2х1. Второто притеснение дойде от резултатите от урината, които направих на 08.03. - 12-13 левкоцита (седимент) + наличие на белтък 1+. Днес излезе и резултата от новата урина, която пуснах и слава богу всичко изглежда нормално и в норма, та се надявам предните резултати да са били частен случай. Пуснах и урокултура (стерилна урина) и другата седмица ще разбера дали наистина всичко е наред.  Praynig
Синеока, това за посиняването на ноктите не знаех, че е признак на нисък хемоглобин, но бях забелязала, че ми се случва и си мислех, ще съм се изцапала, а не се отмива...  Laughing мислех че полудявам
Стискам палци за хубави резултати от прегледи и изследвания на всички  Hug
ПС: бебо упорито на прегледите продължава да се крие, явно е от срамежливите Wink май на ФМ на 28ми ще разберем какво ще е.

# 488
Victoria_аз си направих тест на cells4life, които ми ги препоръча лекарката. Усещам вече яки ритници, които много ме радват:)
Благодаря за подкрепата и се надявам скоро да се похвалим с добри новини!
И аз го пуснах там, док ги препоръча. Ти кой пакет направи? Кога даде кръв?
Сигурна съм, че всичко ще е наред, само да излизат по-бърз резултатите.

# 489
  • София
Victoria_пуснах този от 1700 плюс май беше заради Ди Джордж. Взеха ми кръв в понеделник следобяда в кабинета на лекарката ми. Колко време ти казаха, че се чака за резултатите?

# 490
Lofeto, и ние пуснахме този пакет, Матернит 21 +, само че на нас ни взеха 1800 лв. На мен ми взеха кръв вторник следобяда, разминали сме се с един ден. Казаха до 7-10 работни дни, но се надявам до края на другата седмица все да стане. Обаждали се по телефона, пускали и мейл, а до 2 седмици изпращали и преведени резултатите. Но сигурно са ви го казали и на вас.
А какъв е този синдром на Джордж? Док ни препоръча този пакет, защото бил разширен и включвал много аномалии, но аз гледам да не чета много да не се филмирам.
Твоите резултати би трябвало да станат преди моите. Дано в понеделник ти звъннат! И дано всичко е наред!

# 491
Victoria_пуснах този от 1700 плюс май беше заради Ди Джордж. Взеха ми кръв в понеделник следобяда в кабинета на лекарката ми. Колко време ти казаха, че се чака за резултатите?
MaterniT ли сте правили?
Радвам се, че има все по-голям избор за тези тестове в България, дано покрай конкуренция и цените паднат. Преди 4 години, когато се интересувах, нямаше почти никакви представители и суми от рода на 3-4 К

Дидка, не мисля, че се пълнее от тях. Качих кг, но съм напълно наясно защо, със сигурност не е заради витамините, ами заради усилено  eat

# 492
Да, Комалче, МатерниТ точно. Аз не го бях чувала. За тези тестове разбрах от форума и главно от теб, когато каза, че ще правиш Пренатест. Мислех, че всички варират в рамките до 1000 лв., учудих се, че нашия е толкова скъп. Реално цената е 2000 лв., но Март месец правят 200 лв. отстъпка, тъй като 21-ви Март бил ден за борба със синдрома на Даун. Поне така ни обясниха.
Наистина са безумно скъпи. Дано наистина станат в един момент достъпни, защото е нещо, което според мен дори би трябвало да се поема от ЗК в случай, че се налага да се направи.

# 493
  • София
1800 е обърках се. Нямам идея какво е Ди джордж, но док каза, че е важно. И аз гледам вече да не чета и да не мисля, за да не психясвам.

# 494
Пълните пакети навсякъде са от 1700 до 2000, така че не са ви взели повече от на другите места. Аз просто правих олекотения вариант, без делециите, затова ми излезна 1000..
Наистина не четете, чакайте си резултатите, няма как да не са хубави и после спокойно си гледайте напред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт