Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Да! Дай Боже, Комалче!  Hug

# 496
Момичета, има още едни които правят тези тестове, имат 2 пакета - разширен и друг който е по-достъпен. Разгледайте: http://www.genomabg.com/

# 497
Момичета, има още едни които правят тези тестове, имат 2 пакета - разширен и друг който е по-достъпен. Разгледайте: http://www.genomabg.com/
Точно Tranquility правих аз , за 2ри път, доволна съм, но предполагам, че щях да съм и от които и други да бях избрала Simple Smile Те станаха доста, май вече към 6-7? Поне за 6 се сещам.

# 498
  • Пловдив
Здравейте, мамита! Аз си ви следя и чета редовно, но не пиша много.
Добре дошли и от мен на новите августовски мами! Simple Smile
Тези дни малко се бях притеснила първо заради резултатите от ПКК - 109 хемоглобин, еритроцити 3.45 (реф. 4,10-5,10) и нисък хематокрит.. Което си е анемия от всякъде... Док ми предписа Феро Фолгамма и от днес го пия 2х1.

Моите изследвания са сходни. АГ нищо не ми изписа. Crossing Arms Не, че се бутам да пия хапове, но... колко е опасно, ако не пия нищо?

Благодаря за линковете на люлки, които пускате. Така  да сте и като заговорите за колички Crazy

Момичета, стискам палци за добри резултати от тестовете Praynig

# 499
Добър вечер момичета, някои може ли да ми каже как да се справя с хремата, от вчера съм много зле и незнам какво да правя

# 500
Добър вечер момичета, някои може ли да ми каже как да се справя с хремата, от вчера съм много зле и незнам какво да правя

Вземи Биозин Мама по 2 таблетки на гладно, визиолигичен разтвор, инхалации... за друго не се сещам.

# 501
Радияна,аз до скоро бях хремава. Единствено капки стеримар ползвах/микродифузна физиологична морска вода/. Една идея повече киви и портокали. И вече съм ок. 2-3дни имах главоболие - веднъж взех парацетамол.

# 502
Благодаря ви

# 503
Радияна, на мен нищо не ми помогна  Crazy  Sad  Супер тъпо... Беше ми жестоко запушен носа в началото на седмицата, заради което ме боляха очи и глава нон стоп. Правих инхалации, изпръсках тонове Стеримар в носа, даже както ви писах и чесън си наврях, еми... явно трябваше да стискам зъби докато ми мине. Една сутрин просто вече можех да си издухвам носа. Не знам дали има връзка, но предната вечер не издържах, че ми беше много зле, и изпих половин парацетамол, но според мен простро е бил пикът на лошото, след който респективно започва подобрение (или окончателно  smile3551Grinning Хапвай повече цитруси, зеленийки, проветрявай много, че да не се заседява въздуха и ако можеш - разходки навън. И си вземи Биозин Мама. Е и ако до 2-3 дни няма подобрение - на лекар.

# 504
Тези дни малко се бях притеснила първо заради резултатите от ПКК - 109 хемоглобин, еритроцити 3.45 (реф. 4,10-5,10) и нисък хематокрит.. Което си е анемия от всякъде... Док ми предписа Феро Фолгамма и от днес го пия 2х1.

Моите изследвания са сходни. АГ нищо не ми изписа. Crossing Arms Не, че се бутам да пия хапове, но... колко е опасно, ако не пия нищо?

Благодаря за линковете на люлки, които пускате. Така  да сте и като заговорите за колички Crazy

Аз също съм с нисък хемоглобин док каза че не трябва да се притеснявам мн и ми изписа един сироп вместо феро-фолгама пия ЛЕГОФЕР и си хапвам лещници и орехи Simple Smile

Но имам един въпрос

Левкоцити       6-7           до 4 на поле   
     Еритроцити           12-14           до 1 на поле

Дали трябва да се притеснявам ???

# 505

Аз също съм с нисък хемоглобин док каза че не трябва да се притеснявам мн и ми изписа един сироп вместо феро-фолгама пия ЛЕГОФЕР и си хапвам лещници и орехи Simple Smile

Но имам един въпрос

Левкоцити       6-7           до 4 на поле   
     Еритроцити           12-14           до 1 на поле

Дали трябва да се притеснявам ???

Моите левкоцити също са завишени, четох че при бременност било нормално. Пусни си един Ц реактивен протеин за твое успокоение.

# 506
  • София
Здравейте, ковти време и с малчо ходихме до експото да видим шоколадовата фиеста Simple Smile. Малчо си умря от кеф, раздаваха вкусотии и шоколад и намаза доста, ходеше и гледаше кой как ще го почерпи Simple Smile. Малко обаче стана лудница и се изнесохме, а имаше много интересни щандове и исках повече да разгледам и да си напазарувам, но уви.
Между другото сега март месец ще има някакво пролетно изложение на бебе мания, което много ме зарадва, защото есенното не ми вършеше толкова работа, че още нямаше бебе на път, но сега това ще е от полза.
Скрит текст:
ето за който може и го интересува http://www.bebemania.bg/doux+bebe/1/YVerc5KTMtejcBebcxabctaPMJi7 … BOTcVObIZK7IRe3IZ

А за хемоглобина не ви ли помагат цвеклото, ядките, тахана и тн. Аз също все още не съм много по месото, но хапвам всеки ден овесени ядки на закуска, редовно слагам сушени фурми или други плодове и гледам често да пия цвекло. Тахан с мед много обичам, но гледам да не прекалявам, че се дебелее от него в по голями количества Simple Smile , но има един тахан който пкупувам и божествен и не мога Simple Smile, но аз така или иначе сладки неща иначе не ям.
Друго което би ви помогнало и аз обожавам са бонбони , които си правя в къщи с тахан, мед, сушени плодове, ядки и кокос. Определено идват добре и са супер полезни за нас сега Simple Smile.
Моя хемоглобин под 120 не пада, но около 120 си е перфектно според мен.

# 507
Здравейте, момичета!
Бързо възстановяване на болните! Парацетамолът е абсолютно позволен за бременни! Не се притеснявайте да го пиете. Но само той е позволен от лекарствата...

има ли сред вас някоя с безсъние? Аз досега си спях нормално, но вече имам проблеми със съня. С предишната бременност изкарах близо 4 месеца с по 2-3-4 часа сън на денонощие и резултатът беше истински АД! Бях на ръба на силите си, когато детето се роди, а точно тогава започна вече будуването. Тогава така и не питах за някакво средство, с което да си помогна, но сега вече питам! Давате съвети, втори път не искам да го преживявам!

# 508
Ако намерите ядки от спелта те имат почти двойно количество желязо. 100 грама овесени са 5 и нещо мг желязо, 100 грама ядки от спелта са 9,6 желязо. И не ги смесвайте с кисело мляко или прясно, защото калцият пречи на абсорбацията на желязото. Аз предимно с кокосово или бадемово мляко ги ям, или сготвени с вода и добавям семена чия, ядки, сушени кайсии пак уж за желязо. Но въпреки, че и тахан и цвекло и леща и елда ям и много внимавам да приемам достатъчно желязо определено ми е по-нисък хемоглобинът от предната бременност, в която ядях месо 1-2 пъти в седмицата по малко  Confused

# 509
Цвети,аз съм същата със съня...към 1 часа заспивам с 300зора,в 3  ч. Се събуждам и гледам малкото и мм как спят...към 4 ч.заспивам и към 06:45 вече съм окончателно на крак..Ако откриеш лек споделяй. Мислих си ,че при мен е от нерви,ноо..не се знае..

Общи условия

Активация на акаунт