Августинче малко, покажи се, момче ли си или момиче?

• 40 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз удърно си качих 5кг още в началото  Rolling Eyes, в първите 4 месеца, но от тогава задържам положението и не качвам. Предполагам че е било и от лекарствата , че доста лекарства гълтах в началото.
С първата бременност от стимулацията качих 5кг, а после за цялаат бременност само 6кг  Laughing.
Само се моля да се вместя в 10тина килца, но каквото и да е, така или иначе знам че после ги свалям бързо щом спра да кърмя.

# 541
Аз съм качила 2 килограма ... просто нямам много апетит, ям на сила. Все съм в някакви притеснения и грижи, а по принцип като съм така и не ми се яде. Трябва някак да се успокоя, че това не е добре ... все мисля гадни неща Sad

# 542
И аз ям насила просто заради бебето и заради проблемите наистина нямам апетит.
Качила съм килограм и половина от началото досега-18г.с

# 543
Аз съм качила 5 досега в 20 г.с съм. Не съм повръщала, не ми се е гадело. Откакто не пуша обаче имам страхотен апетит за сладко. Струват ми се супер много тези кг, при положение че някои качват по 9 само.Вчера много се сдухах,никога не съм се виждала толкова голяма хаха

# 544
Аз добсега отслабвах .. и бях на -18 кг сега за две седмици 1,500 г Simple Smile

# 545
Някоя от вас следи ли се при повече от един лекар и как решавате дилемата при кого да останете, при кого да раждате и угризенията на съвестта, че сте подвели втория човек? Аз сега съм в големи драми и дилеми как да постъпя. Досега се следих на едно място, но виждам, че нещата не са вече каквито бяха в клиниката. Сега обмислям друга болница, други лекари и се започват едни "Ако-та, защо-та,"...  #Crazy А не съм се отказала категорично от моето досегашно място. И най-вече гризе ме как да започна да се следя при двама специалисти и накрая да родя при единия, а другия, който ми е отделил време, нерви и внимание да остане с пръст в уста.  ooooh!

# 546
Аз ходя в клиника за жк и вярвам че моя АГ е най добрия, но при най малкия проблем ходя и при неговия приятел в болницата мн съм доволна и от него мн е загрижен Simple Smile за сега имаме уговорката че ще ме изражда единия а другия само ще ми води бременоста и съм мн спокойна

# 547
Мен ме следят няколко доктора, но вторият и третият са наясно че първият ми е основен и някакси нямам никакви угризения, даже всеки път подробно им обяснявам какво ми е казал първият.
За сега мисля при него да раждам, но ако в хода на бремеността си променя решението не мисля че ще се чувствам виновна. Може и егоистично да звучи, но в крайна сметка за мен е важно да съм убедена, че взимам правилното решение и не ми е фактор кой какво ще си помисли или как ще се почувства ако не съм избрала него... В крайна сметка за тези доктори моето бебе е едно от многото което ще им мине през ръцете, но за мен то е едно-единствено на света  Heart Eyes

За килограмите - в момента съм 15гс+6дни, продължавам да не съм качила нито грам, тъпча се сериозно дори и да не ми се яде, защото принципно май се водя с поднормено тегло... не че ми е мерак да качвам, но вече взех да се притеснявам дали е нормално да не качвам  newsm78

# 548
Някоя от вас следи ли се при повече от един лекар и как решавате дилемата при кого да останете, при кого да раждате и угризенията на съвестта, че сте подвели втория човек? Аз сега съм в големи драми и дилеми как да постъпя. Досега се следих на едно място, но виждам, че нещата не са вече каквито бяха в клиниката. Сега обмислям друга болница, други лекари и се започват едни "Ако-та, защо-та,"...  #Crazy А не съм се отказала категорично от моето досегашно място. И най-вече гризе ме как да започна да се следя при двама специалисти и накрая да родя при единия, а другия, който ми е отделил време, нерви и внимание да остане с пръст в уста.  ooooh!
Аз се следя на едно място, но обмислям и на друго да ходя, обаче не знам къде ... много заети тези лекари, записват часове за след месец Sad

Моите терзания са да не започнат да ми говорят различни неща и аз да започна да се чудя кой да слушам и да се объркам Sad

# 549
  • София
Цвети аз се следя на едно място/клиника при 2ма лекари (сега стават 3,че за 2та ФМ нямаше час за моята лекарка и записах при колегата й). Но едната и другата знаят, но едната си ми е по ЖК и тя изражда, а другата е само по ФМ.
Но и аз като теб имам малко терзания, защото там и при същите лекари се следих и раждах с първото, но нещата в клиниката ми се струва че не са като преди и сега се чудя пак там ли да си остана или другаде  newsm78, но като започна да питам познати за други места и се оказва , че по добре няма. За всички клиники казват и добро и лошо. Та не знам да си остана ли тук, където поне съм си свикнала и горе доло познавам повечето лекари или да отида на края да родя другаде  newsm78

# 550
Аз съм качила 3кг, 16+ гс. съм. Ям си както преди, да съм повръщала 4-5 пъти въобще.
Водя се при двама АГ - един на частно, той ми е и за ФМ и за мен е основния. Него питах да ми препоръча Аг за ЖК. Тя е наясно, че ми е препоръчана от частния. За щастие двамата работят в една частна клиника. Но ако ще е секцио, държа на частния, вече ми е правил успешно лапаро и му имам доверие.

# 551
Аз съм записана при един за ЖК и засега нямам проблеми с него, доволна съм. За ФМ ходя при друг, а отделно понякога вечер откачам и "профилактично" ходя в спешното, което е в болницата в която смени кара и моя наблюдаващ. Ако е на смяна ок.... ако не. .при който се падне. Ама те вече ми свикнаха и не им прави много впечатление.преди 2седмици като лежах в болницата ги опознах и аз свикнах с тях  hahaha

# 552
За килограмите - в момента съм 15гс+6дни, продължавам да не съм качила нито грам, тъпча се сериозно дори и да не ми се яде, защото принципно май се водя с поднормено тегло... не че ми е мерак да качвам, но вече взех да се притеснявам дали е нормално да не качвам  newsm78

И аз бях така, когато бях около 15 г.с. - не бях качила изобщо.
Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Постепенно ще започнеш да качваш - ето аз сега съм 18 г.с. и съм качила 2 кг и малко  Hug

# 553
Аз също се следя на две места, но защото ходя на частно при моя и отделно на ЖК по ЗК. Угризения нямам, затова че няма да раждам при док, която води ЖК, както казва Деялия важно е как аз усещам нещата. Аз съм в 20-та седмица +, качила съм 5 кг вече, но само на пупа, защото всички дънки и дрехи ми стават, само ги смъквам леко надолу, но как ги качих тези 5 кг не знам. Понеже бях много отслабнала за сватбата, според ММ сега съм си върнала старото тегло, но знам ли и аз.. Мразя кантара😂🙈😂🙈

# 554
Аз съм +4 кг и интересното е ,че ги качих изведнъж . Но пък си имах нужда и не се притеснявам.
И аз се следя при двама и преди съм казвала,че те знаят , в крайна сметка аз плащам и на двамата и си мисля ,че така и те са по-спокойни.
Не ми се е случвало да ми кажат различни неща досега, по-скоро се допълват.

Общи условия

Активация на акаунт