Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 722
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
1 месец.

# 1 456
  • в ябълковата градина
Благодаря!

# 1 457
По време на втасването машината два пъти премесва тестото. Ваденето на бъркалките трябва да става след второто (последното) премесване. На различните програми това е по различно време. Трябва да се проследи. Като премеси давам на пауза, вадя бъркалките, оформям тестото на топка и пак пускам.
При количество 750 г на първа програма последното месене е на 1:31, а на втора - на 1:48.

# 1 458
  • Бургас
Не намерих цедено мляко Rolling Eyes Но пък се прибрахме с 5 стикита Joy Децата бяха много впечатлени от ретро остатъците, та взехме и ние от прословутите бонбони. Ами, не са като тези от едно време. То и едно време не ги обичах, ама сега съвсем не са ми по вкуса. Серенатите още не са ги нападнали.
Бъркалките на хлебопекарната вадя около час и 10 минути преди края на програмата.
За гофретника - наистина трябва да се улучи количеството тесто. Но пък за орехчетата дори е предимство, ако сложа повече и излезе извън формичките. Отчупвам крайчетата още като ги извадя и после ги използвам за пълнеж + прясно мляко, масло и орехи Crazy

# 1 459
  • София
Благодаря на всички отзовали се за бъркалките. Явно съм много руса, защото така и не уцелих кога да ги извадя newsm78 . Следващият път ще внимавам повече. След 50 мин ще имам пухкав хляб - евентуално  Laughing

# 1 460
За бъркалките на Хлебопекарната: аз сипвам 2-3 супени лъжици олио на дъното на казанчето върху монтираните бъркалки и после останалите продукти за хляба. Винаги излизат заедно с хляба. Не ми е Лидълска машината, но не са толкова различни.

# 1 461
  • Бургас
За бъркалките на Хлебопекарната: аз сипвам 2-3 супени лъжици олио на дъното на казанчето върху монтираните бъркалки и после останалите продукти за хляба. Винаги излизат заедно с хляба. Не ми е Лидълска машината, но не са толкова различни.
Напротив - много са различни. От 2005г. ползвам хлебопекарна, само при Лидълската има такъв проблем. Олиото не помага при нея.

# 1 462
Единствено си го обяснявам с отвора на бъркалката, където влиза остта. Явно има кухина, там влиза тесто и като се опече няма изваждане. Иначе покритията все са тефлоноподобни. Осите за закрепване са метални.

# 1 463
От спортните дрехи някой взе ли?

# 1 464
Ръчно приготвен зеленчуков чипс - дали е вкусен?

# 1 465
Ръчно приготвен зеленчуков чипс - дали е вкусен?

Аз бях много приятно изненадана. Почерпих майка ми и ПМ, които НЕ ядат чипс, бяха очаровани  Peace Пак ще си купя  Blush

# 1 466
  • Sofia
Момичета, може и да сте го коментирали, но не намерих отговор. Купих от суджуците. Някой сушил ли ги е и как? Дали става в хладилник и ако да, каква е цялата процедура?

# 1 467
  • Перник
Момичета, може и да сте го коментирали, но не намерих отговор. Купих от суджуците. Някой сушил ли ги е и как? Дали става в хладилник и ако да, каква е цялата процедура?

Елементарна  Simple Smile Аз завивам едно суджуче в кухненска хартия и го слагам върху решетест рафт в хладилника. След десетина дни е готово  Simple Smile
Да похваля едни бисквити, за които бях чувала хубави отзиви, ама все като тръгнех да ги търся, ги нямаше. Е, в събота най-после успях да ги опитам Simple Smile Ето ги
С бял шоколад, стафиди и боровинки са.

# 1 468
  • Русе
Напротив - много са различни. От 2005г. ползвам хлебопекарна, само при Лидълската има такъв проблем. Олиото не помага при нея.
Да, подкрепям с две ръце. Оплаквах се преди десетина дена от това
Единствено си го обяснявам с отвора на бъркалката, където влиза остта. Явно има кухина, там влиза тесто и като се опече няма изваждане. Иначе покритията все са тефлоноподобни. Осите за закрепване са метални.
При мен бъркалките влизат много трудно. А покритието на бъркалките е съвсем различно от покритието на казанчето. Peace

# 1 469
ЗДравейте! Някой дали си купи син или сив джегингс, да ми каже състава по етикет? В черния има много полиестер...

Общи условия

Активация на акаунт