Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 203 216
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 440
  • have faith and be patient ..
ъъъ кой гофретник гледате ?

и да питам за тахана , как е ? не съм чела темата изтървах ви яко  Peace

# 1 441
# 1 442
  • have faith and be patient ..
странно , два пъти прегледах каталога и не го видях  Rolling Eyes
ама много скъп бе ... имам другия детския , с животните , малката ,много се кефи , бих си взела и този , нооо 50 са ми много за нещо толкова пипкаво  Peace

# 1 443
Но този е със сменящи плочи Peace

# 1 444
Тахана май е убав. ММ го опаткал гледам.

# 1 445
  • София
Цедено мляко май няма, и аз търсих, че съм замислила селска торта с бисквити, но не намерих. Не знам дали гръцкия йогурт ще свърши работа. 

# 1 446
Здравейте! Ходих и аз сутринта до Лидъл. Сутиените не ми харесаха, блузите може би не са лоши, ама пак не взех. За бикините още мисля, но са уголемени - отворих едни S и ще ми станат. А по принцип съм M-L размер. Намерих накрая Вафли с тахан Simple Smile. Купих си шоколадов сладкиш и един Италиански салам, зор да станат 15 лв., че нали се сещате изнудването с Стикитата започна.

# 1 447
  • Русе
Имам 2 гофретника - децата харесват повече този с животните (лъв, жираф и слон), ползвам го 3 год. вече, без забележки! Мин. година купих и този, който е с 3те приставки - ползван 3 пъти точно - много по-кофти покритие, но по-лесно за почистване, т.к. се свалят приставките. Ползвала съм само 2 от приставките (орехчета не съм правила). Класическите гофрети стават доста дебели за нашия вкус. Дребните форми са с различна големина и всеки път трябва да се преценява точно колко тесто да се сложи във всяка една от тях за да не стане мазало,при мен се изпичат неравномерно във времето, залепват една за друга изделията, а ако се препекат, стават трошливи като вафлени кори ... Голяма хамалогия, стават бавно, ако реша да сменя приставката, трябва да изчакам да изстине, а то станало време за обяд вече...  Всичо това ме отказа да го ползвам повече.

# 1 448
  • София
Здравейте, в момента тествам хлебопекарната, но ваденето на бъркалките не го схванах добре. След като ми изпише RMV трябва да отворя, да извадя тестото и да махна бъркалките ли? И след това само ли ще тръгне? А от щепсела да изключвам ли?

# 1 449
В упътването мисля че пишеше да се задържи бутонът с който стартираш програмата, за да я спреш временно, после да се изключи от щепсела, да се извади контейнера, че чак тогава да се вади тестото и съответно бъркалките. После по обратния ред всичко вътре, те са направени да помнят поне десетина минути до къде е програмата и си продължават пак от там, нищо че е спирано захранването. Това май почти никой не се занимава да го прави, по принцип не е проблем да се пече с бъркалките както са си там, освен ако не те дразни наистина много да имаш по-големи дупки в хляба после. Сестра ми си купи такава миналия ден, бях впечатлена колко подробно упътване са им написали... и колко тъпо са написали рецептите към нея. Накрая я изпробвахме с друга рецепта Grinning

# 1 450
Аз не махнах бъркалките и после не можах да извадя и хляба Mr. Green Наложи се да го раздробя целия Sick

# 1 451
  • Бургас
Аз се сдобих с уред за готвене на пара.  newsm68
И ролери взех, в 10:30 бяха останали само един чифт розови от големите. Добре че отидох рано, можеше и нищо да няма.
Заредих таблетки за съдомиялната, мокри кърпи, препарати и на касата   Crazy Една сюрия стикита  Mr. Green

Гледайте срока на годност на препаратите от промоцията. Награбих един за тоалетната, беше със срок до май 2017, та го връщах и взех друг.
Каймата на промоция при нас беше със срок на годност до 30 и 31 март.
Гофретникът ми се видя скъп на мен   Thinking

# 1 452
Аз не махнах бъркалките и после не можах да извадя и хляба Mr. Green Наложи се да го раздробя целия Sick
Излиза си, тръскай "кофичката" по-упорито Grinning Моята е друга марка но и вкъщи понякога излиза докато я наклоня, друг път иска повече докато "изтръскам" хляба от контейнера... един и същ хляб правя почти винаги, не е от това.

# 1 453
Излиза си, тръскай "кофичката" по-упорито Grinning Моята е друга марка но и вкъщи понякога излиза докато я наклоня, друг път иска повече докато "изтръскам" хляба от контейнера... един и същ хляб правя почти винаги, не е от това.
То не беше тръскане, ами направо изхвърляне. Как ли не я подмятах тая купа. С дървена шпатула също опитах - отвсякъде се беше отделил хляба, с изключение на дъното. Дори след това се наложи да накисвам бъркалките с вода, защото имаше яко спек около тях.

# 1 454
  • в ябълковата градина
Какъв беше срока за връщане на неразопакована стока с касова бележка?

Общи условия

Активация на акаунт