Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 203 218
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 425
Търсих сега разни стари анимации за едно пиленце тук, че сегашните са по-скоро филм на ужасите, и по невероятна случайност на какво попаднах - първите 30 секунди.

# 1 426
  • София
Панайоту, премерих тротинетката- 62см от стъпенката до дръжката в най-ниско положение.  Peace

# 1 427
  • Бургас
И колко е бройката вътре на Черномореца в крайна сметка? Thinking

Написали са на кутията - 20 броя, 170 гр. Но опаковката е като за 40.  hahaha
Чак па толкова, айде Stop Жълтата кутия (средната) е с 24 бонбона и е чувствително по-голяма от ретрото, дето е с 20 т.е. в жълтата са доста по-рехаво наредени и лично аз бидейки редовен консуматор, се впечатлих от доста по-малката ретро-кутия и по-плътно подредените бонбони вътре Peace

Иначе - вчера отивам в близкия Лидл основно за заешки бутчета - нъцки, дори етикет няма. Днес отивам в друг Лидл за пуешки бутчета, че смених плановете - ми там пък заешки бол, ама пуешки тц. Ядосах се и взех пуешко филе при това положение Crossing Arms

Гес, добро попадение Peace

# 1 428
Аз харесвам клиновете. Не са тънки и ластика не е стегнат много.

# 1 429
Днес най-накрая купих вафли "Серената", че досега все забравяй за тях  ooooh! Повече ми харесват от "Куку-руку".  Peace При нас имаше и от двата вида по много, както и вафли с тахан. "Черноморец"ретро, обаче не видях, добре, че купих предния път.
Харесаха ми маслини Каламата , малко по- солени са от тези, които купуваме от Метро в стъклени буркани, но поне вече и в Лидл има избор на маслини.
Хареса ми и овчето сирене в метална кутия, мисля, че е от ретро седмицата.

Имаше две хлебопекарни при нас днес около 13ч. Peace

# 1 430
  • София
Брадата, тъй като не съм редовен консуматор на бонбони (май тази кутия ми е първата купена от години), споменът ми е точно от соц. времето. Тогава пластмасата вътре беше на редове с много тънка преграда между тях, а бонбоните бяха като плътно блокче, което е нарязано. Дори понякога имаше "двойни" или "тройни" бонбони, които машината не беше разрязала добре. Изобщо не ми е минавало през ума, че в жълтата кутия може да са рехави.  Laughing Интересно, че са ме черпили, но нямам спомен за подредбата им. Затова и учудването ми беше голямо като видях "гнездата" на ретро бонбоните през какво разстояние са.  Laughing

# 1 431
Ами сложили са колкото да си припомните вкуса,не за наяждане Naughty
 Joy

# 1 432
  • Бургас
Ами сложили са колкото да си припомните вкуса,не за наяждане Naughty
 Joy
smile3532 Ам тъй де! Ама аз пък купих още една кутия, че дребният ги обожава и е едно от малкото купешки неща сладки, дето се прежалих да му разрешавам Embarassed Иначе верно, че едно време имаше неразрязани бонбони и много им се кефехме като уж случайно баш тях набарвахме като ни почерпят Crazy

# 1 433

Много са плитки.

# 1 434
  • shumen
Аз днеска взех още вафли Куку руку и Серената.

# 1 435

Много са плитки.

За мен не са плитки. В сравнение с другите, които съм вземала са много по- еластични и удобни.

# 1 436
И за мен са плитки, явно имам голямо д...

# 1 437
Някой има ли гофретника от тази седмица? Ще съм благодарна на отзиви, размисли, страсти и каквото можете да споделите. Никога не съм ползвала и представа нямам за какво да гледам.. Хареса ми това, че има и интересни дребни формички - дребчо ще одобри Grinning

# 1 438
Имам4 гофретника от лидл, досега лош отзив за гофретник техен не съм чула и видяла. Малките са сладки, но стават малки разбира се. Това е

# 1 439
  • Бургас
Аз имам гофретника. Много го използвам и съм много доволна. Орехчетата стават страхотни, имам и преса за орехчета за тиган, но с гофретника ми е много по-лесно. Другите дребоси също са много интересни за децата. С различни пълнежи стават разнообразни сладки, а от една доза тесто излизат доста голямо количество "черупки".
Момичета, понеже днес ми е ден за пазаруване, да попитам има ли цедено мляко в Лидл и хубаво ли е, че не съм търсила досега, а ми трябва за салата.

Общи условия

Активация на акаунт