Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 661
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз пуснах една в тенджерката,която стои на радиатора и варовика падна. Ама беше таблетка за перални Mr. Green

# 1 726
  • под дъгата
Аааа, аха! Благодаря ☺ На мен за едни кафени чашки ми трябва - отдолу на чашите има натрупан варовик. Ще взема да пробвам 😉

# 1 727
И в джезвето,в които само варя яйца,също пуснах. Почти се изчисти, дъното светна,остана малко горе...но то беше доста събрало варовик,и от черупките на яйцата,и от водата...ама пробвай. После изплакни хубаво Peace

# 1 728
  • София
Да похваля телешкото особуко - фантастично е!
За сметка на това взехме и едни кюфтаци - каймата беше развалена, макар в срок на годност.

# 1 729
  • Бургас
Скрит текст:
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace
А аз се оплаквах също от точно тази - и ми протича, и ми залепва Whistling Та май всяка бройка е на късмет Peace

Тет, не съм чак такъв спец по отварянето на неща! Сал на една сметана ѝ хванах цаката Crazy
Да не би да не наместваш добре дъното към ринга? newsm78 Аз намазвам добре с олио преди да сипя сместа и не ми залепва. Понякога слагам хартия за печене.  Peace
Намествам, но ако сместа е по-течна или ако правя обърнат пай, примерно, се процежда и ако оптимистично не съм сложила тава от долу (както почти винаги), във фурната става ад и се одимява целия апартамент Sick А то принципно ако не е наместено дъното си личи и не може да се закопчее добре ринга. Да не говорим как незалепващото покритие зверски лепна козунака преди време, защото на страниците не ми се занимаваше да нагласям и закрепям хартия, пък и незалепващо уж все пак...
Ще кажеш, че за различни форми пишем, пък то... Laughing Затова казвам: с едно на ум, че разни партиди и бройки има май Peace

Попаднах на това..(не съм го пробвала)
http://promo-zona.com/product/%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0% … 0%B5-wenko-12425/
Ха, благодаря bouquet Ако не друго, поне идея как да си нарежа хартията да стане по-лесно втъкването в кръгла форма Crazy

# 1 730
Никой не спомена нищо за млечния шоколад с печени фъстъци. Не ядете ли сладко?  Laughing На мен ми хареса много, взех няколко. Забравих обаче да си взема от промоционалното мюсли и утре пак ще ходя.

# 1 731
Аз даже не знам, че има такъв, купувам само черен шоколад, над 50-60% какао, харесвам по-горчивите, любимият ми 99% на Линд. Mr. Green

Явно наистина формите за печене са по партиди, моята нито залепва, нито се разтича, като цяло съм много доволна.

# 1 732
  • Русе
Аааа, аха! Благодаря ☺ На мен за едни кафени чашки ми трябва - отдолу на чашите има натрупан варовик.
Това можеш да го изчистиш и с оцет, или с препарат за баня, който премахва варовик.

# 1 733
  • Mediterraneo
Явно наистина формите за печене са по партиди, моята нито залепва, нито се разтича, като цяло съм много доволна.

А от колко време я ползваш? Моята е вече 3-4 годишна. В началото бях супер доволна- нито залепваше, нито протичаше. Сега пека в нея пити( рядко, че ми залепва) или я ползвам само за сглобяване на торти, не рискувам да пека нищо течно, че не ми се цапат две тави. Ако не я сложа в друга, става мазало!

# 1 734
  • София
Аз даже не знам, че има такъв, купувам само черен шоколад, над 50-60% какао, харесвам по-горчивите, любимият ми 99% на Линд. Mr. Green

Мога да ти дам един 100%, суров. С вкус на какаови зърна е, на мен ми е прекалено горчив, хем си падам по подобни. Simple Smile

# 1 735
  • shumen
Моя и той стикита не събира и поне засега мания няма.

# 1 736
Тарталета, отскоро, мисля че декември я купих.

Коте, тези ги харесвам аз, хич не ми е горчив, точно по вкуса ми е.
Вярно е, че на много малко хора им допада, аз пък не харесвам млечният шоколад, предпочитам този.

# 1 737
Когато изваждат бележката излиза още една малка, на която пише " моля, дайте .... Браво стоките". На вас не ви ли дават такива??
Никой нищо не ни даде тази вечер. Направи ми впечатление, когато жената преди нас плати, че след като и даде бележката, касиерката откъсна една малка и я отдели настрани. Реших, че жената си е взела допълнително цигари и не е искала бележка. За нашата не гледах, щото ММ плаща, а аз тръгнах да се изнасям с количката.
При мен също излязоха две бележки - касовата, която ми дадоха и една малка, която касиерката прибра след като ми даде стикитата. Peace
Формата с ринга я имам от няколко години, не ми залепва още, но може би защото я ползвам по- рядко, примерно до 2 пъти месечно. В нея питки и козунак никога не съм пекла.  Peace Иначе ми е удобна и за торти без печене, че после тортата става по-красива.

# 1 738
Днес, късния следобед ще пусна темата.Пътувам.Кой каквото има да пише, хубаво или не, за продукти, да пише

# 1 739
Днес, късния следобед ще пусна темата.Пътувам.Кой каквото има да пише, хубаво или не, за продукти, да пише
Аз вече написах ЛС за суджуците и за нехаресвания хумус.
Написах и, че ми харесва шиацу възглавницата за врат.
Вие сте на ход  bouquet
Или -като лапаме , тук се чува мляс мляс , ама не споделяме с други , щото, да има повече мляс , за да станем накрая прас hahaha

Общи условия

Активация на акаунт