Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 658
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 710
Здравейте !
Имам въпрос относно сешоара който ще пускат утре .
Преди ако са го пускали и някоя мама го е купувала и има впечатления моля да пише .
Хареса ми като параметри а и цената е доста приемлива .
Благодаря предварително.
Чети няколко страници назад.

Благодаря много ! bouquet
Ще си купя пък да видим . Ще пиша след това да дам отзиви .  Grinning

# 1 711
Когато изваждат бележката излиза още една малка, на която пише " моля, дайте .... Браво стоките". На вас не ви ли дават такива??

# 1 712
Ох Вики...благодаря за разясненията и търпението:lol: Аз лепя по розовите бикини и толкоз не гледам..който пакет грабна,него слагам...на пипирудата Mr. Green
Сега ще пращам мъжо за гащури за него и да допълни стоката в хладилника ни...

# 1 713
За сешоара и аз видях че са писали че е добър, но от брошурата така и не ми стана ясно дали са включени и трите накрайника дето са показани или е по избор...
Ще си го купя сигурно, ама ми се искаше да не се чудя там, ако трябва да си избирам, че мразя да се моткам по много в магазин

# 1 714
За сешоара и аз видях че са писали че е добър, но от брошурата така и не ми стана ясно дали са включени и трите накрайника дето са показани или е по избор...
Ще си го купя сигурно, ама ми се искаше да не се чудя там, ако трябва да си избирам, че мразя да се моткам по много в магазин

Гледах и на сайта, погледнах и хартиената брошура-според мен всеки е с по два накрайника. Кои са те, е показано - единият е сложен на сешоара, другият е отдолу и е свързан посредством стрелка към сешоара.

Може и да бъркам. Най-добре на място-отиваш, отваряш кутията и гледаш. Решаваш и  купуваш.
Друг вариант - купуваш, без да гледаш, че нали бързаш. Отиваш вкъщи, отваряш и хоп...неприятна изненада. Пак два варианта-задържаш го и се ядосваш, или се връщаш и го сменяш.

Затова-вариант едно с гледането на място Peace

# 1 715
  • София
natka, не са включени всички накрайници - или е този с тръбата за къдрици, или с дифузера /малкия накрайник го има и към двете разновидности/.  Peace
Аз имам този с тръбата. Не съм правила цяла коса, само я пробвах веднъж, но едва ли ще повторя - страшно изсушава. Самата тръба не е направена кой знае колко добре - не е на винт и мисля, че след няколко сваляния и поставяния ще се скапе и закрепването й ще стане трудно. Аз едва я сложих и при свалянето бяха останали боя и "стружки" пластмаса от "крачетата"/издутинките на сешоара, с които се закрепват приставките. Това се отнася и за другата приставка, де.
Иначе уредът е мощен и ми харесва.  Peace

П.П.: Писали сме заедно с Тета.  Hug

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 20:20 от Reinа

# 1 716
Момичета, преди малко силиконовият ми пистолет Parkside изпуши и гръмна.Интересувам се актуална ли е информацията на първа страница за гаранционния сервиз? Звъннах на клиентския номер, но днес работели до 15ч и не можах да попитам как става поправката на гаранционна стока.

# 1 717
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, сигурно е обсъждано вече, но аз не видях и затова ще питам: Имате ли впечатления от детските ролери? Качествени ли са?
Неззнам дали някой ти е отговорил(не съм чела последните 2 стр.), но ние ги ползваме от половин година. Много са безшумни, за мен е важно това 😊😊😊😊

# 1 718
  • София
Според мен както е направена брошурата всеки сешоар е с отделен накрайник - 1бр.

# 1 719
  • софия
Талиолините с трюфел от италианската Deluxe седмицата са о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-и   Sick Миришат на гранясало олио. Изхвърлих всичко. Похабих бекона, сметаната и граха. Заедно с дивата сьомга са ми в топ 10 гнусни продукти от Лидл.

# 1 720
  • София
Момичета, преди малко силиконовият ми пистолет Parkside изпуши и гръмна.Интересувам се актуална ли е информацията на първа страница за гаранционния сервиз? Звъннах на клиентския номер, но днес работели до 15ч и не можах да попитам как става поправката на гаранционна стока.
Отиваш в някой от магазините със стоката и касовата бележка,оставяш стоката и чакаш да ти се обадят дали е отремонтирана или не  Peace

# 1 721
Сешоарът е с един струйник и с дифузер или тръба за къдрици комплектован. С две приставки. Моят е с дифузер. Малко му дрънчи моторчето последната 1-2 седмици, но работи. Като за 25 лв. бива.

# 1 722
Благодаря, обикновено когато на сайта им е едно от няколко неща по избор имат сложен номер на всяка снимка и в описанието написано за кой номер какво е, затова се зачудих този път. Щом приставката за къдрици изсушава много, значи не е голяма загуба и без това, да се надяваме че ще заваря с дифузер като отида утре.

# 1 723
  • Русе
Когато изваждат бележката излиза още една малка, на която пише " моля, дайте .... Браво стоките". На вас не ви ли дават такива??
Никой нищо не ни даде тази вечер. Направи ми впечатление, когато жената преди нас плати, че след като и даде бележката, касиерката откъсна една малка и я отдели настрани. Реших, че жената си е взела допълнително цигари и не е искала бележка. За нашата не гледах, щото ММ плаща, а аз тръгнах да се изнасям с количката.

# 1 724
  • под дъгата
Привет момичета. Преди време хвалехте препарат или таблетки за съдове - някой си киснеше чиниите и се хвалеше. Та питането ми да не би да иде реч за таблетките за съдомиялна, които са на промоция тази седмица  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт