Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 204 308
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
С поша дали ще станат хубави,големи тулумбички,като тези в магазина.
Не, поне според това, което успявам да видя в каталога накрайниците са малки, за декорация. В Метро има едни пластмасови накрайници - еднаква форма, различен размер, с най-големия размер от накъдрените се получават. Другият вид са с обикновен кръгъл отвор, те пък са идеални за еклери Sunglasses

# 931
  • Перник
Аз подправям месото със сол, черен пипер и лимон, понякога - соев сос, овалвам хапките в малко брашно, топя в яйце, след това овалвам в корнфлейкс. Поръсвам олио под и върху хапките. Не стават сухи.

И според мен с тези накрайници няма да станат тулумби/еклери - малки са.

# 932
  • София
Благодаря за отговорите, аз си мислех, че е  силиконова, но явно съм в грешка.

# 933
  • Пловдив
Здравейте, май малко раничко ама от другата седмица ще има немска боя за яйца. И тъй като в последните години все не ни се получават яйцата да питам тази боя добра ли е?

# 934
  • София
Здравейте, май малко раничко ама от другата седмица ще има немска боя за яйца. И тъй като в последните години все не ни се получават яйцата да питам тази боя добра ли е?
Добра е.  Peace

# 935
  • shumen
И аз мисля,че е добра.

# 936
  • София
Къде стоят в магазина тези толумбички за които коментирате? И тестото за пица? Не съм ги забелязвала досега

# 937
2 лв. за боя за яйца! Shocked
В кварталния ни магазин има и от 50 ст., а по състав е същата.Всички работят с вносни субстанции, които са общо взето еднакви.Поне на работата ги работим, та ги виждаме.Винаги си вземам на Пет или Мет Ма-стават страхотни, наситени цветове.

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 08:08 от #Frozen#

# 938

Че тя колкото самите яйца бре Mr. Green

# 939

Че тя колкото самите яйца бре Mr. Green
А-точно!Винаги ме дразни това безобразно надуване на цените, все едно се продава кой знае какво.Сложили по една лъскава опаковка и 2 лв., 5 лв...пф! Sick

# 940
Аз да не купувам кашон боя. Купувам 2-3 пакетчета.  Тази е хубава, случвала съм и на много калпави. - 50 ст., ама за нищо не става. 

# 941
Не е казано, че от лидл трябва да купим боята  Crossing Arms Да си боядисват те с нея. Бои бол по магазините Whistling

Фенки, фенки....ама трябва и сметката да си правите Naughty

# 942
Аз за първи път ги виждам тези бои, изненадах се много като видях, че струват 2 кинта.

# 943
Не е казано, че от лидл трябва да купим боята  Crossing Arms Да си боядисват те с нея. Бои бол по магазините Whistling

Фенки, фенки....ама трябва и сметката да си правите Naughty

Ти си купи хАртия за 27 лв., сега ще има да правиш сметки на стотинките.

# 944

Общи условия

Активация на акаунт