Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 656
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, прясна мая има ли и къде е позиционирана? Не ми се влиза в Кауфланд само заради това.

# 16
Момичета, прясна мая има ли и къде е позиционирана? Не ми се влиза в Кауфланд само заради това.

Ай ся...щот в К нЕма от кофите, нали Wink hahaha

# 17
След тези отзиви, ще взема да пропусна рулото и аз  Rolling Eyes И като цяло освен за едните антипасти, май няма за какво да ходя в магазина  Rolling Eyes

# 18
  • София
Някакви отзиви за доматеното пюре в кутии, цена 0,99 лв?

# 19

Едни мънички ли?
Аз съм доволна, редовно се запасявам да си имам от него.
Иначе вземам и от доматите в консерва, те също са към един лев, но повече тежат....и по-често вземам от доматено пюренце. Но цената му по спомен беше към 70 стотинки, та най-вероятно питаш а друго newsm78

# 20
  • София
купих веднъж, не бих повторила.
има вид на нишесте с розов цвят  Sick
в картонени кутии, има едно в малки като консерви, него не съм опитвала.
това в бутилките не е лошо, ама е почти 3лв.

# 21
  • София
Nil, мерси за темата.  bouquet Четките за тоалетна ги харесвам.

Ивекс, кои роботи е имало при вас?

И къде ги намирате кофите с ванилов крем, че много го харесвам, а вече 2-3 пъти не го намирам в магазина на Каблешков?

# 22
Аз си ползвам доматено пюре в мънички, сладурски, метални, цилиндрични кутийки. Цената им е под левче-70 или 80 стотинки. Друго не съм ползвала.
Напълно ок си е, като се разреди с вода, слагам на мусака, на сос за кайма...на всичко.

Иначе препоръчвам домати конкасе или цели белени пак в метални цилиндрични кутии, около 300-400 грама, на цена от левче - само разбивам в чопъра и става доматен сос.

# 23
В кутии не са ли пасираните домати? А в бутилките е пюре - обратно на всички други марки. Мъж ми се подведе веднъж, без да чете и ядохме толкова наситено доматени спагети, че не ми се спомня..

Довечера ще дам отзив за уреда за плитки, че тук не виждам да се качват снимки, пък не ползвам разни сайтове за качване.. На първо четене съм доволна, малко не ми се получават идеално, обаче малката е във възторг - спа с тях и днес само ги понаместихме за градината  Party

# 24
  • Бургас
Прясна мая има и стои в близост до корите за баница и прясното бутер-тесто. Пък и кофите са горе-долу наблизичко, тъй че никакъв К. Бежте до Лидл краченца Mr. Green

Взех за сравнение и от малките такива кофички с пудинг, че изкушението от "ха още малко да загладя" ще е по-мъничко, ама са доста различни като съдържание Tired

# 25
Пудинга и аз го ям по цяла опаковка и то след вечеря..лошо ми стана по едно време, ама не го оставих 😂 много съм лакома и такава голяма опаковка не е за мен 😆 Дано да намалят малките Simple Smile

# 26
Аз си ползвам доматено пюре в мънички, сладурски, метални, цилиндрични кутийки. Цената им е под левче-70 или 80 стотинки. Друго не съм ползвала.
Напълно ок си е, като се разреди с вода, слагам на мусака, на сос за кайма...на всичко.

Иначе препоръчвам домати конкасе или цели белени пак в метални цилиндрични кутии, около 300-400 грама, на цена от левче - само разбивам в чопъра и става доматен сос.
И аз тези взимам  Peace

# 27
Аз съм вземала заквасена сметана в голяма, редовна кофа и в едни малки , по четири захванати. Уж еднакъв Атакета, ма като ги отвориш-тц, не е същото. Rolling Eyes

Да не отварям дума за фъстъченото масло - в ХХЛ и в редовна опаковка. Не само, че съдържанието му различно, ами и вкуса...

Та и с пудинга вероятно е такова положението...

А с това "заглаждане" на всякакви повърхности...страшно е положението просто. Ама кат сме естетки Crossing Arms

# 28
Взехме и ние суджуци с идеята да ги сушим, но на това топло време, се чудя къде да ги сложа, и дали няма да се развалят  Thinking

# 29
Взехме и ние суджуци с идеята да ги сушим, но на това топло време, се чудя къде да ги сложа, и дали няма да се развалят  Thinking
В хладилника

Общи условия

Активация на акаунт