Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 651
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 45
Пилешкото филе хубаво ли е?
Някой каза за айсберг другата седмица, аз не го видях в брошурата  newsm78

Пилешкото филе в нас се харесва много  Peace
Айсберга е от 27-ми http://www.lidl.bg/bg/Fresh-5776.htm?action=showDetail&id=55600

# 46
Да питам този хумус другата седмица хубав ли е? Защото един път взимахме и беше страхотен, след няколко седмици взехме пак, но този път запомних, защото го хвърлихме взехме български и смятам, че не е нужно да казвам, че беше повече от отвратителен.  Sick
Опитвала съм и хумуса в Лидл, и този в Била/ и той е на промоция в момента там до другата сряда- ей го
Скрит текст:
/. Печели този на Била- много по-вкусен. ЧУдя се защо не зареждат от тяхната марка, ами този.
Иначе за пудинга- на мен ми става лошо от 500 грама. Чак се учудих, че ми става лошо баш на мен от количество, но факт.При нас не бяха заредили миналата седмица пудинг, а в другия ни  Лидл свърши скоростно. Но, с крем оле на Йоткер /който пак го няма в лидл/- за 5 мин става страхотен пудинг, без варене, без добавяне на захар.
Скрит текст:
Да, гадни сте всички дето споменахте пудинг Naughty Naughty, сетих се, че имам и го разбих с мляко и сега ям Embarassed Embarassed ooooh!

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 14:29 от Nil desperandum!

# 47
  • София
Взехме и ние суджуци с идеята да ги сушим, но на това топло време, се чудя къде да ги сложа, и дали няма да се развалят  Thinking
Благодаря за темата, много бързо "върви"!
Ние сушим суджуци закачени на корниза пред климатика! Така цяла зима. ММ взема от един месарски магазин, сигурно повече от 30 сме изяли тази зима...

# 48

Ивекс, кои роботи е имало при вас?

Последните коментирани, дето всички бяха доволни от тях, за 45 лв. мисля. Връщам се от магазина специално погледнах и ги няма вече. Peace
Luisi, благодаря. Търсих я сто часа и не намерих, от рулото взех, но бях с мм и се наложи да му слушам тирадата.  ooooh!

# 49
  • софия
Благодаря за темата.
Пушената риба от промоцията дали е много солена?
Отдавна не съм купувала, а и вкусове различни.
Чудя и се.
Не е солена. На нас много ни харесва.

# 50
Забравих да похваля пицата от тематичната седмица. В момента си хапвам от нея, на мен ми харесва, леко лютива е за моя вкус. Peace

# 51
Ивекс, другата седмица ще има от твоите прото....онези със сложното име Laughing знаеш ги...

# 52
Да, да, знам. smile3508

# 53
  • София
Пробвахме замразеното тесто за пица. Доволна съм. Направих вариант на "четири сирена" и стана много вкусно Simple Smile Погледнах състава и не видях нищо "плашещо". За замразено тесто си е съвсем ОК.
И аз се интересувам от четките за WC. Къде ги има?

# 54
Тестото в червената опаковка за 1 лв, нали?
И на мен ми харесва, откакто сме в България купувам от него, намира се и в други магазини. Peace

# 55
Ще мина да го видя аз това тесто  Peace

# 56
Оф, айде сега кажете кой е тоз пудинг в кофа?  newsm78 щЪ съгрешавам и аз  hahaha най добре със снимчица, ако може  bouquet
Няма да ти кажем  Naughty , защото е 3000 калории!!!
 Joy

# 57
Ето ги:

Устоях, не взех. Laughing

# 58
Лабрекс, и аз така правя, в хартиена торбичка, и най отдолу в кутията за зеленчуци. Освен да пробвам с обикновена хартия да ги увивам, може да има разлика  Thinking

Скрит текст:
Взехме и ние суджуци с идеята да ги сушим, но на това топло време, се чудя къде да ги сложа, и дали няма да се развалят  Thinking
Благодаря за темата, много бързо "върви"!
Ние сушим суджуци закачени на корниза пред климатика! Така цяла зима. ММ взема от един месарски магазин, сигурно повече от 30 сме изяли тази зима...
Еха, това е идея. А на колко градуса държите климатика?

# 59
Оф, айде сега кажете кой е тоз пудинг в кофа?  newsm78 щЪ съгрешавам и аз  hahaha най добре със снимчица, ако може  bouquet
Няма да ти кажем  Naughty , защото е 3000 калории!!!
 Joy
Въх!  #Crazy По добре да не го знам  ooooh!

Ето ги:

Устоях, не взех. Laughing

Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт