Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 203 264
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 60
Да похваля апетитката на Родна стряха. Бабата каза, че била много добра.

# 61
  • София
Lemy, на 23-24 градуса.

# 62
  • Варна
Здравейте,

в Лидл продават ли бисквити с масло, нещо от рода на "Роден край с масло" или други подобни? Трябват ми за един сладкиш...

# 63
  • софия
Има. Mного вкусни.

# 64
  • Бургас
Пилешкото филе хубаво ли е?
Някой каза за айсберг другата седмица, аз не го видях в брошурата  newsm78

Пилешкото филе в нас се харесва много  Peace
Айсберга е от 27-ми http://www.lidl.bg/bg/Fresh-5776.htm?action=showDetail&id=55600

Благодаря, спинкала съм нещо  Rolling Eyes

# 65
Лабрекс, и аз така правя, в хартиена торбичка, и най отдолу в кутията за зеленчуци. Освен да пробвам с обикновена хартия да ги увивам, може да има разлика  Thinking

Lemy, самите суджучета, по едно, са завити в обикновена хартия, а всичките заедно поставени в найлонов плик или в няколко найлонови, по-малки пликчета. Предполагам затова не се овлажняват. Peace

Ивекс, аз тез съблазнителни кофи изобщо не съм ги видяла!? Очила не нося, ама дали не е време да слагам, я какви нещица пропускам. Heart Eyes   bouquet, че ги показа! Hug

# 66
Суджук за теб,суджук за мен,суджук ще има всеки ден!Още не съм се замъкнала до магазина,дано успея до неделя-оставете мексикански неща и суджуци и за нас...изядохте ушите на лидълите bouquet

# 67
  • have faith and be patient ..
На мен пък ми хареса киселото мляко на родна стряха , взех от всичките кашкавали - овчия бля , кравешкия ммммммм , точно по моя вкус на твърдост ,само малко по-соленичък ми идва .. биволския не съм го почнала още .. на владислав във варна има разместване и бая се лутах ..

# 68
Lemy, самите суджучета, по едно, са завити в обикновена хартия, а всичките заедно поставени в найлонов плик или в няколко найлонови, по-малки пликчета. Предполагам затова не се овлажняват. Peace
О да, явно това е разковничето, мерси, че сподели!

verabel bouquet

# 69
  • София
Аз ще дебна туристическите обувки да меря на място и ще решим, че и ММ и на него му трябват, та да се екипираме!

# 70
  • София
Тестото в червената опаковка за 1 лв, нали?
И на мен ми харесва, откакто сме в България купувам от него, намира се и в други магазини. Peace
Да, същото Simple Smile
Апетитката Роден край (РК) люта ли е?
Киселото мляко РК според мен горе-долу бива.

# 71
Аз взех от тестото за пици  и метнах 2 ,станаха сполучливи ,щом детето яде  Crazy

# 72

Купих си две кофи с пудинг от двата вида, сега, ако лепна сумарно 6000 калории, Ивекс да му мисли! Simple Smile  Ще мина на чай лукчета без кафявите бучки. Mr. Green

# 73
Прочетох ви, че сушите суджуците. Колко време се сушат и хубави ли са, защото се чудя да взема ли за сушене newsm78
Аз днес взех от Лидл гъби, спанак, наденички, салами, портокали, ябълки, а влязох само за лимон и накрая се оказа, че съм забравила да купя лимон Crazy

# 74
blackcat6   hahaha

Май заради Ивекс и аз ще ида да взема кофите с пудинг  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт