Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 203 316
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 75
Няма да съм само аз!  Laughing

Пробвах рулото, не ми харесва, за протокола котката не пожела да яде от него. hahaha

# 76
  • Бургас
Заглеждам замразените плодове за смути от известно време. Стават ли да ги разбъркам с кисело мляко и овесени ядки например?

# 77
  • София
.......
Апетитката Роден край (РК) люта ли е?
....
Коригирам се!  Не е "Роден край", а е "Родна стряха"  Blush

# 78
Заглеждам замразените плодове за смути от известно време. Стават ли да ги разбъркам с кисело мляко и овесени ядки например?

Не ни харесаха, нямат никакъв вкус. За разлика от предишните в кутии, които бяха много добри.

И вече няма да се записвам във вашата тема, защото ме тласкате по наклонения път. Но първо ще взема суджуци.  Ние ги ядем сурови печени. 

# 79
Имам едно бързо въпросче - от една седмица липсва "моята" боза (с жълта капачка) - навсякъде ли е така или само при нас не зареждат?

# 80
  • В една слънчева къща...
Преди седмица ММ беше купил от бозата. Но тази седмица не съм виждала да я има в нашия ЛИДЛ.

# 81
  • София
Сухата им мая е хубава. Не се различава по нищо от тази на Йоткер и др. подобни. Съвсем прилично втасва тестото с нея.

От туристическите обувки (високите) и аз съм доволна. Имам ги от няколко години и ги нося редовно на походи в планината. Здрави са все още, удобни и не пропускат (е, аз не газя умишлено в локви разбира се). Успешна покупка се оказаха. Тогава струваха 40 лв.

# 82
  • софия
Суджукът наистина е хубав. Изпекох за вечеря, сложих 2 в хладилника да съхнат и другите прибрах във фризера за бърза вечеря, когато се наложи.
Добре, че ви има да споделяте. Благодаря!

# 83
Няма да съм само аз!  Laughing

Пробвах рулото, не ми харесва, за протокола котката не пожела да яде от него. hahaha
Shocked

# 84
Моята котка днес яде от салама със зеления етикет , и ние го харесваме

# 85
И аз взех от суджука, но се чудя как да го приготвя, така или иначе само аз ще си го ям.

Скрит текст:
Котарака опитва от всичко с което се храним ние в малки количества, нахален е и не се спира докато не му дадеш. Кренвирши не яде, някои шунки също, от салама със зеления етикет обаче яде. Laughing

# 86
Моята рядко посяга на храната ни, около този салам бая се умилква

# 87
Кой е този салам със зеления етикет?
Аз да ви призная не пазарувам много от Лидл, но в понеделник минах оттам и взех един колбас тип телешки на Дулано - 2,69 лв. Не ми се мисли какво има в него за тези пари, но на мен ми хареса  Laughing. След това пак пазарувах от там - месо и риба и днес отново... Взех и от ирландското масло, обаче не сме го опитали още, дано е хубаво.
Утре ще взема от суджука ако има с цел да го суша. А ако ви кажа, че тази седмица единия ден влязох за хляб, втория път от любопитство, а днес за лимон  hahaha

# 88
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ама много си любопитна. Simple Smile Simple Smile

# 89
Ама много си любопитна. Simple Smile Simple Smile

Blush отивам да се срамувам  Stop

Общи условия

Активация на акаунт