Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 659
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 30
И аз това щях да пиша-в хладилник или във фризер.
 Когато баба ми пращаше домашни Жужучета, имаше и по-мокри, и по-сухи. Та за по-суровите ми заръчваше да ги слагам в хладилника Peace

# 31
Пудингът в голямата опаковка не ми допада изобщо-бие ми на нишесте такова.А в малките опаковки е като кремче нежно

# 32
Момичета, прясна мая има ли и къде е позиционирана? Не ми се влиза в Кауфланд само заради това.
Аз много я харесвам и редовно вземам, но веднъж преди време като промениха местата на различните артикули 10 минути се мотах и на края питах, та - над корите, в едно малко кашонче е скрита... bouquet

# 33
Взехме и ние суджуци с идеята да ги сушим, но на това топло време, се чудя къде да ги сложа, и дали няма да се развалят  Thinking

Това съм си копирала от форума:

Цитат
Колко време се суши в хладилник и на каква температура

Температурата да е такава, че да не замръзва/вледенява месото=приемете за оптимално 6-8 градуса.След десетия ден от сушенето ще си резнете от края и опитате. От там нататък е ВАШ изборът защото е според вкусът на опитващия. Хи-хи.

Помня, че и свекър ми сушеше домашен суджук в хладилник, но понеже само готов стигаше до нас, не съм запозната с подробностите на процеса. Simple Smile

# 34
Аз всеки път я търся тая мая къде е.. но иначе им е хубава маята.

# 35
Моя хладилник не суши, ами овлажнява  Laughing  Случвало се е да приберем домашната пастърма след като изсъхне, от балкона в хладилника, и след два дена я вадим мокра, чак не може да се реже.

# 36
Благодаря за темата.
Пушената риба от промоцията дали е много солена?
Отдавна не съм купувала, а и вкусове различни.
Чудя и се.

# 37
  • Перник
А, спрете се малко да се запиша и аз в новата тема, де!  Laughing
И аз мога да изям цяла кофа (то пък 500 грама КОФА ли са?). За маята щях да пиша, ама брадата ме е изпреварила. Между другото, забелязах, че са пуснали тяхна марка суха мая - Bellbake, но не съм я пробвала.
За доматите нищо не мога да кажа, защото не купувам. У дома нищо не се харесва толкова, колкото домашно консервираните смлени домати.

# 38
Аз всеки път я търся тая мая къде е.. но иначе им е хубава маята.

В нашия магазин е до корите за баница, понякога до тях, понякога не съвсем, но в тоз близкия до тях район. Simple Smile

Моя хладилник не суши, ами овлажнява  Laughing  Случвало се е да приберем домашната пастърма след като изсъхне, от балкона в хладилника, и след два дена я вадим мокра, чак не може да се реже.

Lemy, и нашият е така, но ММ увива всеки суджук в хартия /това след висенето на балкона/, слага ги в найлонов плик и стоят най-долу в кутията при зеленчуците. Нищо им няма, съвсем добре са си. Peace

# 39
Табиетлия Laughing

# 40
Ако е за ММ - теле/ц/-лакомийка и обича да си угажда! Mr. Green

# 41
Аз съм от мързеливите лакомии newsm09

# 42
  • Бургас
На Родна стряха не ми хареса нито киселото мляко, нито кашкавала.  Cry
Хич не смятам да им опитвам другите продукти. Naughty

Пилешкото филе хубаво ли е?
Някой каза за айсберг другата седмица, аз не го видях в брошурата  newsm78

# 43
Аз пак да попитам за шампоана с балсам добър ли е  newsm78 ?

# 44
Оф, айде сега кажете кой е тоз пудинг в кофа?  newsm78 щЪ съгрешавам и аз  hahaha най добре със снимчица, ако може  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт