Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 711
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 500
  • 1st floor
Нищо не казахте за детските клинове. Хубава ли е материята, прозират ли? Simple Smile И има ли шанс и днес да са останали или всичко вече е разграбено? Mr. Green

# 1 501
  • София
Нищо не казахте за детските клинове. Хубава ли е материята, прозират ли? Simple Smile И има ли шанс и днес да са останали или всичко вече е разграбено? Mr. Green
На мен ми харесаха, не са тънки и мисля че са идеални за спорт. Взех на девойката вчера,но и беше голям и днес го смених,но имаше останали много малко бройки.

# 1 502
  • София
Някой знае ли "керамичното яйце за оцветяване" с каква боя се оцветява?

# 1 503
Отчитам вчерашните покупки - сива горница и сива долница. Хубави са и стоят чудесно на фигурката.
Джегингс - не се хареса заради ръбовете отпред. Аз не съм го пробвала още, ако ми стане ще си имам джегингс, ако не - връщане. Рокли не видях. Вафли Серената и Куку-Руку изобщо няма и досега аз поне не съм видяла  Crossing Arms

# 1 504
Някой знае ли "керамичното яйце за оцветяване" с каква боя се оцветява?

На мен ми се вижда на картинката, че си има боя. Днес ще го погледна на живо.

# 1 505
  • София
Трещерица, благодаря ти!

# 1 506
  • Вестерос
Мерси, видях ги , но не ми харесаха за цената си не са кой знае какво. А е имало по-хубави за тази цена.

Взех си обаче една блузка червена Simple Smile

# 1 507
  • София
Рае с джобове или тъмно синя рокля
Наистина ли са къси? Колко си висока?  Laughing Искам и аз рокля, но ако ми е много над коляното не се харесвам (дебели са ми бедрата). Нямам много нужда от дрехи, но като знам малките как ще ми вадят душата за стикита.  Laughing Може да забърша рокля и някоя ризка, ако има останали днес след работа.
Случайно да са пуснали наколенки, заедно с каските и ролерите?

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 12:36 от Дидка-бандитка

# 1 508
  • 1st floor
На мен ми харесаха, не са тънки и мисля че са идеални за спорт. Взех на девойката вчера,но и беше голям и днес го смених,но имаше останали много малко бройки.
Благодаря! По принцип май нямам нужда от още един клин, но ако са останали, ще си взема. Mr. Green

# 1 509
170 см и ми е под средата на бедрата, но определено над колената
Но засега я оставих...
И моите са дебели  Embarassed и бедрата, и колената, и всичко  Embarassed Ще я нося лятото по морето, иначе за работа абсурд

# 1 510
  • София
Аз съм по-ниска, та може и да ми е ок.

# 1 511
  • Вестерос
ММ купил суджук, ще го пробвам и аз  Crazy

# 1 512
  • have faith and be patient ..
аз всчера със сметка 175 лв. що никой не ми даде и 1 стики  newsm78 че и аз забравих да си искам .. както и да е . за хлебопекарната - имам такава на филипс , винаги хляба излиза с бъркалката , вади се лесно с кука , хляба или сам пада или леко го тръсвам  Peace  за уреда за готвене на пара - пак ми е на филипс , но принципа е абсолютно същия , както и дизайна ,  от както имам такъв в къщи картофи , яйца и др. не съм варила на котлон , много ми е удобрен и картофите стават ужасно вкусни  Peace
за   "керамичното яйце за оцветяване" - има си боички вътре ,че и четчица Simple Smile моята много му се изкефи , добре че купих 2-3  Stop

# 1 513
И аз го взех керамичното яйце, представях си го по-голямо, то е колкото обикновено яйце.

# 1 514
  • София
Има ли в Лидл читаво сухо бяло вино?

Общи условия

Активация на акаунт