Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 688
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 545
Joy ох то не е за смях този робот не се отваря хора, яко се е заключил, трябва сега да го връщам в магазина, обаче идея си нямам къде му е касовата бележка..
Извикай  Брадата...гаранция,че ще го отвори. Много е сръчна Naughty

# 1 546
Скрит текст:

по-отвратителни и неприятни тампони за дегримиране никога не съм купувала  Twisted Evil
тези са от пресован картон, не от памук - за опремахване на грим не стават, но спокойно свалят мазилката от стената  Crossing Arms

# 1 547

Joy ох то не е за смях този робот не се отваря хора, яко се е заключил, трябва сега да го връщам в магазина, обаче идея си нямам къде му е касовата бележка..

Този робот ли имаш?

# 1 548
Тампоните за грим са отвратителни, преди имаше едни памучни, много меки, но изчезнаха.

# 1 549
Тампоните за грим са отвратителни, преди имаше едни памучни, много меки, но изчезнаха.

да, за първи път съм толкова недоволна  ooooh!
не купувам само лидлски, действам на принципа "каквото хвана", защото човек не очаква такава "изненада" - какво чак толкова може да му се обърка на памучен тампон ... ми вече знам, да не е от памук  Laughing

# 1 550
Аз с тях жуля. Верно стрихави стоят...но от къде да взема меки newsm78

# 1 551
  • have faith and be patient ..

Здравей, извинявам се за оф топика, но как приготвяш картофите и яйцата?

ами ... приготвяш ги както за варене , но вместо в тенджерата ги изсипваш в купата на уреда ,слагаш водата където и е мястото и пускаш таймера , ти да не помисли ,че правя манджи в него  Laughing

# 1 552
Аз с тях жуля. Верно стрихави стоят...но от къде да взема меки newsm78

обикновено купувам от DM - отново на произволен принцип

# 1 553
  • Сливен
Дисковете за грим на Кауфланд не са лоши и са 100% памук,1.30 или 1.50лв бяха по спомен.

# 1 554
  • have faith and be patient ..
щях да ви показвам едни минзуххарчета , купувани от лидл , в едни кутии бяха сортирано по цветове различни семена , на есен ги сях и тези първи се показаха , много им се радвам  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

отзад са зюмбюлите от същите кутии , чакам и те да се излюпят , доста едри цветове се подават  Heart Eyes

# 1 555
Като каза зИмбюли, аз съм много, ама много зле...скоро разбрах, че луковиците не се хвърлят след прецъфтяване, тъй като били многогодишни, а не едногодишни, както кака ви си мислеше Mr. Green като оная патка, дето мислила, мислила.... Rolling Eyes
Аз моите и трите ги потирих у кофата, едната даже фърча през терасата-долу е зелена площ, та може и да се е хванала тая летящата луковица, знам ли... Joy
После ходих да я търся долу, но не я видях. Или някое бабе ми я е свило, или се е фанала...
И днес се засилех към пушения хърватски бекон и установих, че е намален от петък Rolling Eyes И увиснах съответно без Mr. Green

Ягоди грабнах на лев и 29 лв., туй -онуй и 3 лева не ми достигнаха за 2 стикита.

# 1 556
  • София
В събота ще има сешоари,някой да се изкаже Mr. Green

# 1 557
Скрит текст:

по-отвратителни и неприятни тампони за дегримиране никога не съм купувала  Twisted Evil
тези са от пресован картон, не от памук - за опремахване на грим не стават, но спокойно свалят мазилката от стената  Crossing Arms
Прати ми това с все снимката на лични, да не го забравя да го сложа при нехаресвани. пращайте и други неща, които вече сте публикували/никой нищо не е пратил досега  Crossing Arms Crossing Arms/ и, които още не сте.БЛАГОДАРЯ bouquet

# 1 558
Здравейте, за утре съм се засилила за Клематисите... Пущани ли са преди , има ли някой впечатления??? Тази цена ми се вижда съмнително ниска??!!!

# 1 559
Я преведи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт