Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 763
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз не ги харесвам. Имат си туршиен вкус. Като чушките - уж без захар, без сол, без оцет, ама пак ми бият на туршия.

# 1 621
  • Бургас
И на мен аспержите ми идват туршиести. Нищо не харесах от новата брошура.
В понеделник взех някаква картофена немска салата със заквасена сметана. Сервирах я без да я опитам предварително, на гостите им се стори странна Embarassed На мен обаче ми хареса. Доста различна от майонезените салати, някак сладко-кисела стоеше, продължавам да си я ям сама, че беше и 1кг. Joy
След малко отивам да видя дали има останали ролери от по-големите в нашия Лидл. Моля, ако някой види днес някъде из Бургас налични, да свирка. Все пак се надявам при нас да има и да не се налага да обикалям града.

# 1 622
  • Вестерос
Влизам да се поправя, ежедневните ми са на Дискрийт, не на евридей  Blush

# 1 623
Относно превръзките
Скрит текст:
откакто открих менстуалните чашки се родих! Съжалявам, че не разбрах за тях по-рано! Горещо ги препоръчвам Peace
http://www.meluna.bg/

# 1 624
Ся, дайте пак за гащите да поговорим...или за сютюените.

Ягодките пофалих ли ви ги? Вземайте смело, много са сладки...и евтинки.  Peace

# 1 625
Стига вече превръзки. Пък щом и чашките се намесиха, отядоха ми се ягодите.

# 1 626
Аз да питам за сешоара от събота. Имате ли такъв, доволни ли сте? Гледам мощността му е добра, какво друго да гледам? Имам един на Ремингтън и е ужасен. Мирише ми на изгоряло и все ме е страх да не ми гръмне в ръцете  Crossing Arms
Този за 25 лева мисля да го тествам  Thinking

# 1 627
Сешоара бил добър, писаха за него по-назад.
Аз за такива уреди не се втелявам много-какво искам от тях, да работят според предназначението си. Ако те кефи на външен вид и цена-вземай, все ще духа.  Ако духа-си доволен, ако не духа-не си доволен. няма средно положение според мен....

Ааааа, от ягодките не се отказвайте. Naughty шЪ сбъркате...

Аз похвалих ли ги.. Rolling Eyes Mr. Green

# 1 628
Аз оня ден се ядосвах че няма ягоди в нашия лидл, накрая в плод и зеленчука намерих по 4,40 килото много хубави  Crazy

# 1 629
  • Бургас
Аз намерих ролери, дори успях да взема сини, че розовото не е на почит при моята девойка Crazy Ама да бях прочела по-рано за ягодите Tired Нищо, утре пак ще ходя, че е крайно време да зареждам за дамското парти Sunglasses

# 1 630
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace

Харесват ми и дрешките за деца, ще обнова гардероба на малката.
по какво се различава от тези форми от миналата седмица? И марката е същата  newsm78 Никой не казва нищо за градинския чадър от следващата седмица?

# 1 631
Оп петък ще има намален пушен бекон 700 гр., него ли хвалехте?

# 1 632
Оп петък ще има намален пушен бекон 700 гр., него ли хвалехте?

Аз да... Laughing
Мазничко е, да си знаеш Peace

# 1 633
  • Русе
Аз пък сега ставах да гледам дали нямам точно от показаните тампони за лице. Същите са, да, но нямам оплаквания. При все че имам много чувствителна кожа на лицето, явно Лидл ми понася- ползвам техните тампони, крем за лице, гел за почистване, околоочен крем, ВВ крем  Mr. Green
Да, де, ама ти не живееше ли в Испания? Там може да са с друго качество Rolling Eyes

За другата седмица - за сега само Пепси. Ще огледам и кроксовете. Дали са сполучливи? Миналото лято дъщеря ми изкара с едни от левчето. Цяло лято каране на колело, игри -  още са здрави, но вече и омаляха. Сега се чудя дали 35 от детските или 36 от дамските да и взема. newsm78

# 1 634
Значи утре ще взема бекон и круши Peace

Общи условия

Активация на акаунт