Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 735
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 635
Снощи мажо се прибира с торба и аз започвам да вадя иии що да видя – две опаковки тройки чаши за бира. Побеснях, защото в мазето имаме два сервиза с чаши и халби за бира, горе няма място. #Cussing out
Той се чеше по главата: " Що викаш бе? От Лидъл са! Нали се радваш на всичко от Лидъл?" Tired
 Май отиде да ги връща, не знам какво стана...
Тези аспержи като са мариновани, как се ядат newsm78
Аз ги правя само задушени и отгоре с масло или някакъв вид сирене, или пък на крем супа. Ама мариновани, може би като гарнитура?
  Оф! купих едни бадеми в шоколад от великденските неща, толкова са сладки, че ми продират гърлото, обаче са толкова вкусни.  CrazyНачин на употреба: Не дъвчете, а смучете бавно и се наслаждавайте на на редуващи се божествени вкусове...

# 1 636
  • София
Аз аспержите миналия път, когато купих си ги изядох от буркана! Не зная защо но винаги ми се струва, че приготвянето на аспержи е доста сложно. Мислила съм да си взема сурови и да ги пекна на грил тигана или барбекю и да ги намажа с масло.

# 1 637
Аз аспержите миналия път, когато купих си ги изядох от буркана! Не зная защо но винаги ми се струва, че приготвянето на аспержи е доста сложно. Мислила съм да си взема сурови и да ги пекна на грил тигана или барбекю и да ги намажа с масло.
Сложно, защото главичките се разваряват много бързо в сравнение със стъбълцата, то затова си има специални съдове за варене на аспержи, ама аз ги режа и слагам накрая горната част.

# 1 638
  • София
Мнение за спортните тениски имате ли? Бързо ли съхнат? Стават ли за ходене в планината ?

# 1 639
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.
Пробвай тези: http://apteka.framar.bg/30046322/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA% … %D0%BD%D0%B8-30-6
1,79 лв. са в Кауфлнд, памучни.  Peace
Тези превръзки отдолу с найлонче ли са,че има доста които отдолу пропускат.
Последно отговарям като черна станция и спирам - да, с найлонче са Simple Smile

# 1 640
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.
Пробвай тези: http://apteka.framar.bg/30046322/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA% … %D0%BD%D0%B8-30-6
1,79 лв. са в Кауфлнд, памучни.  Peace
Тези превръзки отдолу с найлонче ли са,че има доста които отдолу пропускат.
Последно отговарям като черна станция и спирам - да, с найлонче са Simple Smile

Сакън нИдей, че има много чувствителни!
Joy

# 1 641
Каква е цената на хлебопекарните и дали все още могат да се намерят в някой от пловдивските магазини?

# 1 642
  • Сливен
ShikeR,мерси много.

# 1 643
  • Бургас
Аз да питам за сешоара от събота. Имате ли такъв, доволни ли сте? Гледам мощността му е добра, какво друго да гледам? Имам един на Ремингтън и е ужасен. Мирише ми на изгоряло и все ме е страх да не ми гръмне в ръцете  Crossing Arms
Този за 25 лева мисля да го тествам  Thinking

И аз моя Ремингтън съм намислила да го сменям с лидълски сешоар. Само хубави неща четох, така че ще взимам.

Грилованите аспержи не ги харесах аз. Все едно туршия ядох. Ама с боб ги изядохме   Mr. Green Между другото видях, че ги продават още тази седмица, защо са в брошурата за другата, не знам.

Тета, тоз бекон как го консумирате? Че и голямо количество, замразяваш ли или успявате да го унищожите целия ?

# 1 644
Толкова е вкусен, че едва ли имат проблем с консумирането.

# 1 645
Само аз си го ям Crossing Arms Не давам на домашните да ми го барат Naughty Не го замразявам,ям са го тъй Laughing
С яйца в тигана най-често,че съм мързелива,освен свидлива bowuu

# 1 646
  • оттам, откъдето започва България
Вече са ти отговорили. Ходя на работа и пиша само вечер. Ще ти харесат, пробвай ги.

# 1 647
Малко глупав въпрос но от брошурата не ми става ясно този сешоар  и с трите приставки ли върви или по избор?
Сложили са три снимки различни, една с дифузер, една с това за къдрене и една с концентратор или както там се казва и ме оставиха замислена... Grinning

# 1 648
Не разбрах за кой бекон говорите.

# 1 649
От утре е на промоция. Пикок. 700 гр.е парчето. Пушен. Да не се бърка с пушени гърди Пикок,моля.

Общи условия

Активация на акаунт