Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 203 223
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 605
Показаните са лидълски.

# 1 606
  • Бургас
Усещам заглавието на следващата тема коя дума ще съдържа. Mr. Green
Снощи хвърлих на оребрения тиган един поизсъхнал суджук от хладилника. Стана муцка. Мисля, че и другите два, които суша ще прекарам през огъня, че ми се видяха едни потъмнели и странни, все пак седят 10 дни в хладилника и не мисля, че така сурови бих ги яла. Вярно е, че подсъхнаха, а и аз ги точа всеки ден (едно време с дядо ми всеки ден точехме луканите), но не ми се рискува.

Скрит текст:
Преди две години така си бях взела да си суша на тавана луканки от месарски магазин. Първите 10 станаха страхотни, обаче втората партида за три дни се вмирисаха, че още помня миризмата.  Sick

# 1 607
Фортуна, купувай, купувай-ще разменяме стикита  Mr. Green Laughing

# 1 608
  • shumen
От превръзките и аз не съм доволна.

# 1 609
  • Бургас
Любопитно ми е...Танче,защо изхвърли превръзките? newsm78 Говоря за месечните,не за ежедневните. Какво не им е наред Rolling Eyes

Едно, че ми бяха неудобни, твърди някак и по-важното не ми попиваха добре. Аз съм с обилен цикъл, може и там да е проблема. Първите три дни карам задължително на нощни с възможно най-много капки. На Every day имат едни леко парфюмирани, много ги харесвам.

# 1 610
Да, тънички са тези на Софтино. Но поне не ходя като казак с дебела превръзка между краката Mr. Green
Подсигурявам се с тампон, пак от Лидл - също на добра цена за много бройки.

Ягодките похвалих ли-вчера опукахме две опаковки. Ама вие си знаете, че са сладки Laughing

# 1 611
  • Сливен
И аз съм недоволна от ежедневните превръзки на Софтино, имам един пакет, който така си стои вкъщи. трябва да го изхвърля.
Пробвай тези: http://apteka.framar.bg/30046322/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA% … %D0%BD%D0%B8-30-6
1,79 лв. са в Кауфлнд, памучни.  Peace
Тези превръзки отдолу с найлонче ли са,че има доста които отдолу пропускат.

# 1 612
  • Пловдив
Да сменим темата,а... Grinning
Новата брошура- http://broshura.lidl.bg/98855f52-abf9-4bc6-ab09-4f90db32ff8d/html5.html#/1

# 1 613
Няма ми тавичките с махаща дръжка, а в пролетното списание са отбелязани за 3.04. Хммм!

Виж при мушамите, има някакви тавички.

# 1 614
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace

Харесват ми и дрешките за деца, ще обнова гардероба на малката.

# 1 615
  • софия
Няма ми тавичките с махаща дръжка, а в пролетното списание са отбелязани за 3.04. Хммм!

Виж при мушамите, има някакви тавички.
объркала съм се. Не са от 3, а от 13-ти. Crazy

# 1 616
  • София
Много харесвам пастета от артишок http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=57845  Heart Eyes и да попитам дали някой си взе от Deluxe макароните(френските такива) дали са по-хубави от тези от френската седмица Thinking

# 1 617
Eх, тази сьоНга....едно време филето на промоция беше към 20 лева за килограм, сега 27... Tired

Нищо не харесах другата седмица, всичко си имам Flutter

# 1 618
  • София
Аз много харесвам артишока в консерва, но той е само от испанската седмица... Чудя се дали няма в друг магазин консерви артишок...
И да питам, грилованите мариновани аспержи хубави ли са? Много ли дъхат на оцет?

# 1 619
  • софия
И да питам, грилованите мариновани аспержи хубави ли са? Много ли дъхат на оцет?
"Въпрос на вкус." казало кучето и се облизало под опашката Laughing
Ние ги харесваме и не ми дъхат на оцет.

Общи условия

Активация на акаунт