Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 713
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 650
С тези брошури три седмици напред , вече и аз забравих какво е още на промоция тези дни. #Cussing out Бекона обаче го дебна - с бобец в гювеча ще го потребявам . Утре отивам. running
Покрай него, и от вас чух за крушите. И лимони споменахте , още ли са на прИмоция  newsm78
Ще търся и вафли с тахан и разни други благинки.
Windekind, Тета ще ти покаже бекона, тя е специалист лидълист  Laughing
А , ето  Hug и за мен уточнението беше важно , къвто съм разсеЯник , можех да грабна гърди  Joy

# 1 651
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace

Харесват ми и дрешките за деца, ще обнова гардероба на малката.
по какво се различава от тези форми от миналата седмица? И марката е същата  newsm78 Никой не казва нищо за градинския чадър от следващата седмица?
Формата от миналата седмица не съм виждала на живо, по снимка ми се струва, че ринга се поставя в тава, а при тези от другата седмица тавичката влиза в жлеб на ринга (той се откопчаващ, тавичката (дъното) влиза в ринга и той се затваря). Не изтича сместа, не залепва, аз съм доволна. А като направя торта слагам капака и в хладилника, така не поема други миризми. Дано стана ясно обяснението ми. Peace

# 1 652
Да похваля боба "Родна стряха" - свари се за 40 минути.Намален от 4 на 3 лева.Исках да купя клематис - нямаше...Ягодите са хубави, Тета75 май питаше Joy                                                                                                                                                                                                      

# 1 653
Да похваля боба "Родна стряха" - свари се за 40 минути.Намален от 4 на 3 лева.Исках да купя клематис - нямаше...Ягодите са хубави, Тета75 май питаше Joy                                                                                                                                                                                                      
О , мерси  Hug. Ще взема боб и аз, тази година не ми се получи нещо с нито един вид , който пазарувах.  Дам , ягодите бях забравила , те въобще не са споменавани  Joy

# 1 654
Ко? Нье...и ягоди ли има?

# 1 655
Ся,ще взема да взема един боб,ама ако не уври за 40 минути,де да го пращам...Кокомира,м Thinking

# 1 656
Вече не. Изях ги!За два дни - 4 стикита, хем не съм купувала нищо, що така... Rolling Eyes

# 1 657
Ще сменям цигарите, в Лидл няма от моите, сума ти стикита заминават.

# 1 658
Днес само два спортни клина харесах от късите.
Скрит текст:

# 1 659
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace

Харесват ми и дрешките за деца, ще обнова гардероба на малката.
по какво се различава от тези форми от миналата седмица? И марката е същата  newsm78 Никой не казва нищо за градинския чадър от следващата седмица?
Формата от миналата седмица не съм виждала на живо, по снимка ми се струва, че ринга се поставя в тава, а при тези от другата седмица тавичката влиза в жлеб на ринга (той се откопчаващ, тавичката (дъното) влиза в ринга и той се затваря). Не изтича сместа, не залепва, аз съм доволна. А като направя торта слагам капака и в хладилника, така не поема други миризми. Дано стана ясно обяснението ми. Peace
Мерси! С две  думи мъ къндърдиса  както беше в онзи виц...

# 1 660
  • София

Има ... дръжки. Такава реклама им хвърли, че свършиха.  Crossing Arms

Метнах око на градинските столове от следващата брошура. Не съм виждала досега такива в Лидл. Моля, ако е имало и някой е взел, да каже как са.  Peace

# 1 661
  • Враца
Някой знае ли какво точно включва комплекта за гел лак? Гледам картинките, но нищо не ми говорят, дали са само неща за изграждане или има и база и топ лак?

# 1 662
  • shumen
Сега гледам брошурата и виждам,че от 03.04,ще има пак детски дрехи.

# 1 663
  • Бургас
А аз се оплаквах също от точно тази - и ми протича, и ми залепва Whistling Та май всяка бройка е на късмет Peace

Тет, не съм чак такъв спец по отварянето на неща! Сал на една сметана ѝ хванах цаката Crazy

# 1 664
А аз се оплаквах също от точно тази - и ми протича, и ми залепва Whistling Та май всяка бройка е на късмет Peace

Тет, не съм чак такъв спец по отварянето на неща! Сал на една сметана ѝ хванах цаката Crazy
Да не би да не наместваш добре дъното към ринга? newsm78 Аз намазвам добре с олио преди да сипя сместа и не ми залепва. Понякога слагам хартия за печене.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт