Лидл 101- Почти мартенска /24.02 - 31.03/

• 202 675
  • 1 751
  •   1
Отговори
# 1 665

Joy ох то не е за смях този робот не се отваря хора, яко се е заключил, трябва сега да го връщам в магазина, обаче идея си нямам къде му е касовата бележка..

Този робот ли имаш?

Да този същият няма отваряне..

# 1 666
И аз го имам. За първи път ли го ползваш? Пробвай да завъртиш заедно капака и купата наляво.

# 1 667
  • Сливен
Някой знае ли какво точно включва комплекта за гел лак? Гледам картинките, но нищо не ми говорят, дали са само неща за изграждане или има и база и топ лак?
Бяха го пуснали по Коледа,позната си го купи и е много доволна,каза че си има всичко.Взе го за да спре да ходи на маникюр.

# 1 668
  • софия
Ко? Нье...и ягоди ли има?
Има ... дръжки. Такава реклама им хвърли, че свършиха.  Crossing Arms
В Хранкомерс са по 3,50 лв./кг. гръцки, сладки, свежи  Mr. Green

# 1 669
  • Бургас
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace
А аз се оплаквах също от точно тази - и ми протича, и ми залепва Whistling Та май всяка бройка е на късмет Peace

Тет, не съм чак такъв спец по отварянето на неща! Сал на една сметана ѝ хванах цаката Crazy
Да не би да не наместваш добре дъното към ринга? newsm78 Аз намазвам добре с олио преди да сипя сместа и не ми залепва. Понякога слагам хартия за печене.  Peace
Намествам, но ако сместа е по-течна или ако правя обърнат пай, примерно, се процежда и ако оптимистично не съм сложила тава от долу (както почти винаги), във фурната става ад и се одимява целия апартамент Sick А то принципно ако не е наместено дъното си личи и не може да се закопчее добре ринга. Да не говорим как незалепващото покритие зверски лепна козунака преди време, защото на страниците не ми се занимаваше да нагласям и закрепям хартия, пък и незалепващо уж все пак...
Ще кажеш, че за различни форми пишем, пък то... Laughing Затова казвам: с едно на ум, че разни партиди и бройки има май Peace

# 1 670
Бамнах 3 стикита Mr. Green
Има ягодки,що лъжете...взех 3 кутийки.
На пазара бяха по 6лв. килото снощи.
До хранинвест за едни ягоди няма да бия пътя до софия Naughty
И часовник си купих...

# 1 671
Вчера, като платих, един мъж ме помоли да ми купи стикитата. Бил обещал на детето да се върне с десет  Joy Подарих му ги, защото моят синковец е още много малък, ама ми стана чудно наистина ли е такава истерия сред децата?

# 1 672
Тц....при нас истерия нЕма, ама грам. Вчера му връчих едно стиики, грозно било, не го искал, да съм го махала Rolling Eyes И с предните траншове същата история. Тъй се въргаляха из чекмеджетата, половината съм хвърлила, другите ги събрах в кутийка и тъй си седят Thinking
Но съзнавам, че моят синковец е от изключенията, които потвърждават правилото Thinking

# 1 673
По-големите 3-4 годишни събират стикита, разменят, повод са да получат нещо ново за игра, че иначе всичко им е омръзнало. Разбирай на втората седмица всичко е старо Simple Smile И другия момент, ако всички имат, защо да нямам и аз. Повлияват се помежду си.
В детската градина настава борса кой колко има, кой какво разменя. Всеки си носи колекцията и я показва. Ей такива неща. И всяка вечер въпросът е един и същ: "А стики имам ли днес, м?" Поне в магазина пита сметката стига ли за стики. Но пак си е до дете.
А има и възрастни, които обичат да колекционират Simple Smile

# 1 674
Ами моето е на 6 години но не ги отразява. Включително и когато беше на 3-4 години също...

# 1 675
  • София
Моето е на  3 год. и 9 мес. и той въобще не се вълнува, даже не знае какво е. Вчера на касата си искаше поничката и хлебчето с маслини, а продавачът му казва, че нямало да му даде стикита, ако не слуща. Той въобще не му обърна внимание. От предишните и аз съм събрала в едно пликче "със заключване", така си стоят.

# 1 676
Simple Smile Имах предвид, че преди 3 години много-много не се вълнуват да събират самоинициативно. Е моето събираше камъни и жълъди, вашите други неща предполагам.
А останалото си е до дете и характер, и интереси. И ние не сме еднакви.
На Кристи детето явно е малко още и се забавлява с други неща.
От днес освен Бекона и закуските с кленов сироп са намалени, нали?

# 1 677
Simple Smile  Е моето събираше камъни и жълъди, вашите други неща предполагам.

Да, божикравички  Laughing

Преди време някой хвалеше Чешкия колбас, в понеделник взех нарязан - наистина ми хареса. Днес взех цяло парче от саламчето.

Кленовите закуски не ги погледнах, не знам дали са намалени.

Гледам днес пак сложили една свежа и росна салата Джентила под надписа за къдравата салата, дето е намалена. Един дядо й се хвърли...на касата сигурно ще изпищи, като му чукнат над 2 лева за тоя тревуляк, вместо левче и нещо. Ей, големи са хитреци...маркетингов трик се вика на таз подредба Stop

# 1 678
Скрит текст:
От следващата брошура препоръчвам кръглата форма с откопчаващ се ринг и капак. Много удобна, нищо не протича. Нея хвалех миналата или по-миналата седмица. Peace
А аз се оплаквах също от точно тази - и ми протича, и ми залепва Whistling Та май всяка бройка е на късмет Peace

Тет, не съм чак такъв спец по отварянето на неща! Сал на една сметана ѝ хванах цаката Crazy
Да не би да не наместваш добре дъното към ринга? newsm78 Аз намазвам добре с олио преди да сипя сместа и не ми залепва. Понякога слагам хартия за печене.  Peace
Намествам, но ако сместа е по-течна или ако правя обърнат пай, примерно, се процежда и ако оптимистично не съм сложила тава от долу (както почти винаги), във фурната става ад и се одимява целия апартамент Sick А то принципно ако не е наместено дъното си личи и не може да се закопчее добре ринга. Да не говорим как незалепващото покритие зверски лепна козунака преди време, защото на страниците не ми се занимаваше да нагласям и закрепям хартия, пък и незалепващо уж все пак...
Ще кажеш, че за различни форми пишем, пък то... Laughing Затова казвам: с едно на ум, че разни партиди и бройки има май Peace

Попаднах на това..(не съм го пробвала)
http://promo-zona.com/product/%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0% … 0%B5-wenko-12425/

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 11:44 от bubanka

# 1 679
Аз съм на принципа "дават ли ти , вземай" Mr. Green
Детето ми е голямо , но преди време от Пикадили имах някакви животни -три пликчета , бяха останали в чантата ми и във Велинград , в едно хотелче , ги раздадох на едни дечица , еййй, голяма веселба беше , първо , че мирнаха , второ , че се превърнах направо в Дядо Коледа  Laughing.
И днес ще взема , щом са аванта newsm53.
Много ме мързи да се разтръткам още дотам . Чакам да ви  изчета какво сте си накупили ,за  да не пропусна нЕкоя находка.

Общи условия

Активация на акаунт