Makeup Revolution

• 49 029
  • 211
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Здравейте! Simple Smile Решила съм да си поръчам някоя от палитрите на Iconic, но се чудя коя - 1, 2 или 3? Гледах разни снимки и клипчета в интернет, за да мога да си избера, но честно казано така още повече се обърках. Бях се насочила към 3, но прочетох по-горе, че някоя от вас беше споменала, че е доста розовееща, а аз май по-скоро искам нещо в кафявата гама...  Може и да не е точно от Iconic, но искам от тези палитри точно да си взема, които са с по 12 цвята. От този вид има и изцяло матови палитри, но някъде бях чела и негативни мнения за тях, че не са особено пигментирани. Някой пробвал ли ги е - essential mattes мисля че се водят? И така обърквацията ми става още по-голяма... Ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате - коя да избера...аз съм със пъстри очи и искам палитра предимно за направата на ежедневен грим. Simple Smile

# 121
  • Стара Загора
Здравейте! Simple Smile Решила съм да си поръчам някоя от палитрите на Iconic, но се чудя коя - 1, 2 или 3? Гледах разни снимки и клипчета в интернет, за да мога да си избера, но честно казано така още повече се обърках. Бях се насочила към 3, но прочетох по-горе, че някоя от вас беше споменала, че е доста розовееща, а аз май по-скоро искам нещо в кафявата гама...  Може и да не е точно от Iconic, но искам от тези палитри точно да си взема, които са с по 12 цвята. От този вид има и изцяло матови палитри, но някъде бях чела и негативни мнения за тях, че не са особено пигментирани. Някой пробвал ли ги е - essential mattes мисля че се водят? И така обърквацията ми става още по-голяма... Ще съм ви благодарна, ако ме посъветвате - коя да избера...аз съм със пъстри очи и искам палитра предимно за направата на ежедневен грим. Simple Smile

Аз съм с пъстри очи и ползвам Iconic 2. Изключително съм доволна, както откъм цветовете в палитрата, така и като качество на сенките. В палитрата има само 2-3 матови, мисля, че и в другите не са много, така че, ако търсиш мат, Iconic няма да ти е удачен вариант. Огледай пак ревютата и си прецени какво точно търсиш, и какво най-добре би ти паснало.

# 122
  • Стара Загора

Аз съм с пъстри очи и ползвам Iconic 2. Изключително съм доволна, както откъм цветовете в палитрата, така и като качество на сенките. В палитрата има само 2-3 матови, мисля, че и в другите не са много, така че, ако търсиш мат, Iconic няма да ти е удачен вариант. Огледай пак ревютата и си прецени какво точно търсиш, и какво най-добре би ти паснало.

Благодаря ти, Мъфита, за бързия отговор! Simple Smile Хубава вечер

# 123
Аз ти препаръчвам Iconic 1. Най-универсална е като цветове, които са неутрални и подходящи за всякакъв тен кожа и за ежедневен грим. Iconic 2 е по-студена палитра. Може и нея, ако харесваш студени тонове. И все пак ... ако не държиш точно Iconic да е, бих ти препопъчала шоколадовата им палитра. За мен тя е най-добра.

# 124
  • Стара Загора
Аз ти препаръчвам Iconic 1. Най-универсална е като цветове, които са неутрални и подходящи за всякакъв тен кожа и за ежедневен грим. Iconic 2 е по-студена палитра. Може и нея, ако харесваш студени тонове. И все пак ... ако не държиш точно Iconic да е, бих ти препопъчала шоколадовата им палитра. За мен тя е най-добра.

Благодаря много за отговора! Simple Smile

# 125
Здравейте ! Огромна почитателка съм на марката Makeup Revolution. Притежавам палитрата им с 32 цвята Eyes Like Angels и съм много доволна от пигментацията и разнообразието от текстури. Поръчах я от ензо , тъй като до скоро не знаех ,че има сайт tambeauty . Бихте ли ми обяснили как става поръчката от там и за колко време идват продуктите , минава ли през митница и чрез какъв куриер ? Благодаря предварително ! Simple Smile

# 126
Здравейте! За Коледа реших да си поръчам адвент календара им, но имаше прекалено много хайлайтъри и се отказах. Затова се поразрових из сайта им и намерих чудесни палитри с цветовете, които търся. Поръчката ми стана над 40 евро. Имам два въпроса:
1) Плащат ли се някакви митнически такси? И ако да-какви?
2)Доволни ли сте от червилата им?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 127
Не, доставката е от Англия и няма мита. Ползвала съм няколко от старите им червила и не съм особено доволна. Новите не знам как са.

# 128
  • София
Здравейте! За Коледа реших да си поръчам адвент календара им, но имаше прекалено много хайлайтъри и се отказах. Затова се поразрових из сайта им и намерих чудесни палитри с цветовете, които търся. Поръчката ми стана над 40 евро. Имам два въпроса:
1) Плащат ли се някакви митнически такси? И ако да-какви?
2)Доволни ли сте от червилата им?
Благодаря предварително! Simple Smile

Погледнахте ли и в супердръг, в момента има 3 на цената на 2.
https://www.superdrug.com/search?q=%3Arelevance%3AsuperdrugGener … esultsForPage=20#

# 129
  • Стара Загора
На мен не ми харесват червилата им.

# 130
Влизам да похваля ружовете на марката, тези, които са в сърцевина форма. Красиви, блендват се лесно и са трайни, жалко само, че няма чак такова разнообразие от цветове 😃
С този бронзър се сдобих последно и не спирам да го нося http://www.parfimo.bg/kozmetika-makeup-revolution-london-vivid-baked-bronzer
Спряха любимия ми на Есен, но този успешно го заменя, че даже и цвета повече ми допада. Въобще не оранжевее грозно, а стои мнооого приятно.

# 131
  • Deutschland
Търся за подарък палитра с преобладаващи сини, сиви и зелени цветове. Има ли изобщо такава? Ще купувам от физически магазин ( Германия) и затова не съм ровила в български сайтове. Благодаря предварително.

# 132
  • Бургас
Търся за подарък палитра с преобладаващи сини, сиви и зелени цветове. Има ли изобщо такава? Ще купувам от физически магазин ( Германия) и затова не съм ровила в български сайтове. Благодаря предварително.
Само с такива, няма, явно в момента студените тонове не са особено актуални, всичко е червеникаво и топло. От зодиакалните палитри има две, с много хубави сини, зелени и сиви - Въздух и Вода:
https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-My-Sign-Eyeshadow … Water/m-5472.aspx
https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-My-Sign-Eyeshadow … e-Air/m-5469.aspx
От най-новите едната е с интересни зеленикави матови цветове:
https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Re-Loaded-Palette … ision/m-5829.aspx
Тази също е добра:
https://www.tambeauty.com/en/Makeup-Revolution-Life-on-the-Dance … lette/m-5327.aspx

Относно червилата: от старите почти нищо не ми харесва, но Ренесанс колекцията е добра, както и червилата от Life on the Dance Floor колекцията. Течните червила са хубави - тези, които са в комплект с молив, както и тези от зодиакалната колекция.  Peace

# 133
  • Стара Загора

Макар да не отговаря точно на исканите цветове, може да погледнеш палитрата Hard Day. Когато си търсих студена сивкава палитра се спрях ( и си взех) нея.

# 134
Тази палитра ми се струва също подходяща:

Общи условия

Активация на акаунт