След "20 минути"/20 dakika/ с Туба Бюйюкюстюн - новини, проекти, изяви - тема 21

• 36 794
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Hug

Алекс HugМишел HugРинка Hug
Благодаря ви за удоволствието за превода на филма ЧИ.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 121
Здравейте момичета ...
ЧИ го изгледах на турски, сега виждам ,че има превод...
Благодаря на екипа за превода ...
Сега вече напълно ги разбирам коментарите от зрителите след филма ....
В първия момент не можеш да осъзнаеш какво точно се случва ..няма екшън ,няма любовна драма,но филмът не те напуска с дни.....имаш нужда от повторно гледане и т.н.
 невероятна символика .
Нашето момиче заминава за Тоскана след приключване на работа на сета на Джесур и Гюзел

# 122
Здравейте!  Hug
Вичи, Майя,  Hug Hug

Майя, благодаря за новината.  Hug
Нека Туба си почине добре сред спокойствието на Тоскана!
Ще очакваме нови снимки от Мерве Хасман!  Peace

Филмът засега може да се тегли само от датата - във видеоклип е изтрит.  ooooh! ooooh!

А сериалът върви към края си. Хубава снимка на екипа!  Peace

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 11:56 от Rina..

# 123
  • Сливен
                            Привет! Hug Hug Hug

Здравейте! Приятен уикенд!   Hug

Червеният Истанбул (Istanbul Kirmizisi) bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=af1bf41 … 093d0a78055a71313

Благодаря на Алекс и Мишел за подготовката на филма! 
 newsm51  newsm51

Приятно гледане!  Hug

Ринка,  Hug благодаря за певода на ЧИ! Благодаря и на Алекс Hug и Мишел Hug. Да сте живи и здрави ! Peace Peace Peace
    ДК върви към края си. Дано е красив, изпълнен наистина с оригинални виждания на СЦ.  Peace Peace Peace  Че ГГ  са красиви, талантливи и ни вкарват във филма е ясно. Особено чаровни бяха в 30 епизод.

Майче,  Hug първо изгледахЧИ на руски, сега ще го изгледам и на български. Наистина човек има нужда от няколко гледания, за да осъзнае как стоят нещата. Благодаря ти и за новината за ТУба. нека си почине, да се отдалечи от Истанбул поне за малко. Има нужда от свеж въздух, за да пренареди приоритетите си в живота. Peace

Отавям ви и се потапям в моя любим Истанбул- ЧИ!

# 124
Здравейте, момичета

На това му се вика приятна изненада  newsm68
Здравейте! Приятен уикенд!   Hug

Червеният Истанбул (Istanbul Kirmizisi) bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=af1bf41 … 093d0a78055a71313

Благодаря на Алекс и Мишел за подготовката на филма!  
 newsm51  newsm51

Приятно гледане!  Hug

Алекс  , Мишел, Ринка
БЛАГОДАРЯ ВИ за прекрасния подарък!  

За съжаление още не съм го изгледала филма с бг буквички, но утре смятам да го направя (ако не ми мине котка път Rolling Eyes)

Майя Hug мерси за новината. Туба се нуждае от заслужена почивка . А щом ще е сред приятели и далече от папараци  - какво по-хубаво от това. Е, ще има и снимки, ама това ще е бонус за нас-феновете Whistling

Вичи Hug, Боби Hug

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 02:48 от kanti

# 125
Здравейте!  Hug
Боби, Канти,  Hug Hug
Канти, прекрасни гифчета от филма си направила!  Peace

Към красивата снимка на Майя от мама Хандан

добавих и мама Туба  Peace

Канти, във видеоклип са изтрили частите, но ги качих и във Vbox.
Тегленето на целия филм е възможно от датата.  Peace

https://www.vbox7.com/play:b1b95f1915

не знам колко време ще се задържат.  Thinking

# 126
Здравейте! Hug
Ринка, знам, че Алекс и Мишел може би не четат тази тема, но тук им изказвам благодрностите си за самоотвержения труд за ЧИ. bouquetА го правя в тази тема, защото "20 минути" ми е най-близо до екранизация на филм. Той си и е по филмов сценарий.

# 127
Здравейте!  Hug
Сабина,  Hug

Доколко ще излезе вярно, че от 03 медия започват преговори с Туба?  newsm78
Туба дори харесала проекта, но не искала да играе през новия сезон.

#CesurveGüzel final haberinden sonra O3 Medya Fatih dizisi için Tuba Büyüküstün ile görüşmelere başladı.

Tuba hanım projeyi çok beğenmiş ancak yeni sezonda ekranda olmak istemediğini bildirmiş. Bunun üzerine yapım şirketi kesenin ağzını açmış.

# 128
Здравейте!  Hug
Сабина,  Hug

#CesurveGüzel final haberinden sonra O3 Medya Fatih dizisi için Tuba Büyüküstün ile görüşmelere başladı.

Tuba hanım projeyi çok beğenmiş ancak yeni sezonda ekranda olmak istemediğini bildirmiş. Bunun üzerine yapım şirketi kesenin ağzını açmış.

Този, който пусна "новината", не ми се вижда надежден, но Билге пусна, че това е последен ангажимент с Ай Япъм. И взеха и към мениджърката й да отправят молби да къса с тях. Grinning Иначе и аз бих отговорила любезно като Туба ханъм, че ми е харесал сценария, -  от куртоазия. Grinning

# 129
  • Сливен
                      Привет! Hug Hug

Ринка Hug, Канти, Hug Сабинка Hug

Здравейте!  Hug
Сабина,  Hug

Ринка,  HugБлагодаря за новината! Ха,  да видим какво зайче ще изскочи от този храст! Peace

Сабинка,  Hug и в тази тема да благодаря на Мишел, Алекс и ринка за превода на ЧИ! Peace bouquet bouquet bouquet
    Писах още след като го изгледах на руски език , че ми хареса. Сега на български ми хареса двойно ! повече!  Интелигетно сниман и изигран филм.Браво! bouquet bouquet bouquet

Канти,

# 130
Здравейте Момичета !
Очевидно е ,че Туба освен красота и чар  притежава и добро сърце ,щом такива известни и талантливи мъже се гордеят с нея.
Преди известно време Тамер Левент си смени профила в ТТ и сложи снимка с Туба ,сега и Ферзан Озпетек го направи в инстаграма . Вчера Ранини каза ,че на сбирката на края на ЧИ ,Ферзан пред нея казал ,че е очарован и запленен от Туба/явно по този повод е било ,но аз сега видях/

...
 Дръзки и красиви е към края -според мен е по- добре.... Точно навреме

# 131
  • Сливен
                                              Привет! Hug

Здравейте Момичета !
Очевидно е ,че Туба освен красота и чар  притежава и добро сърце ,щом такива известни и талантливи мъже се гордеят с нея.
Преди известно време Тамер Левент си смени профила в ТТ и сложи снимка с Туба ,сега и Ферзан Озпетек го направи в инстаграма . Вчера Ранини каза ,че на сбирката на края на ЧИ ,Ферзан пред нея казал ,че е очарован и запленен от Туба/явно по този повод е било ,но аз сега видях/

...

Майче,  Heart Eyes благодаря! Липсваш ни. Появявай се по-често! Peace Туба е голям ЧОВЕК!

# 132
Здравейте!  Hug
Здравейте Момичета !

...

Майче  Hug абсолютно споделям!  Peace
Ние всички, които сме сложили Туба за аватар, се гордеем с нея - с нейния талант, красота, добро и отзивчиво сърце.  Peace А я познаваме само от филми и интервюта...
Какво остава за тези, които я познават лично и отблизо. Отлично ги разбирам.  Peace
Как мислиш, ще се съгласи ли на  исторически проект с КИ за "много големи пари"?  newsm78
Хем искам за нея нещо различно и скъпо платено, хем си знам, че аз няма да го гледам.  Cry
Но остави ме мене, нека тя да е добре и да се развива!  Peace

И тук да благодаря за превода на ЧИ.  Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен филмът много ми хареса с цялото си разнообразие, нежност, красота и грозота!  Heart Eyes
Страхотен!  Hug
Много се радвам, че ДК завършва, имам си някакви основания, които си изградих от четене тук и там и се надявам в бъдеще да имаме още такива красиви и талантливи партньори. Peace
 Хубавите мъже - актьори по света са много, все ще ни падне някой по-засукан, пък е достатачно да е талантлив, на мъжете красотата им е само в излишък... Mr. Green
Приятно гледане на последните епизоди на ДК!  Hug

# 133
Здравейте момичета!  Hug
Майя, Боби, Линка,  Hug Hug Hug
Майя, много са очарованите от Туба. Не само тези, които са поставили снимка в инстаграма си с нея! До нас достигат малка част от мненията на талантливи, известни и уважавани хора за Туба. Спомням си че доста по-късно и от други източници разбрахме за отношението на принца на Монако към нея. И това е първото, което ми дойде наум.
Линка, да започвам ли да се се срамувам, че на аватара ми не е Туба?  Embarassed Embarassed Щом това ще е мерилото за отношението към нея...

# 134
Здравейте!  Hug

Линка, да започвам ли да се се срамувам, че на аватара ми не е Туба?  Embarassed Embarassed Щом това ще е мерилото за отношението към нея...

Няма нужда да се срамуваш. Simple Smile Ясно е, че не всички, които харесат Туба са с нейния лик за аватар.   Peace
Обаче  е сигурно, че всички, които са с нейния лик за аватар, я харесват.  Peace
Хубава компания сме - аз, Тамер Левент и Ферзан бей!   bowuu Laughing Wink

Приятен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт