След "20 минути"/20 dakika/ с Туба Бюйюкюстюн - новини, проекти, изяви - тема 21

• 36 805
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
             Привет!  Hug
  Канти,  Hug благодаря от сърце за превода и гифчетата! bouquet

Здравейте  wavey

Интервю на Туба с английската журналистка Mariella Frostrup от поредицата IWCTalksTo:

https://www.youtube.com/watch?v=Ao-Ri8CKVFc&t=2s

Ринка Hug  мерси
Много хубав ни е денят с толкова хубаво интервю на Туба Peace

- Журналистката Мариела Фростръп (МФ) я представя, че е една от най-известните турски актриси позната от ср.Изток, Балканите, 1-та тур.актриса ном.за ЕММИ.. Знаещ ли защо така се получи?
Т- Не съм мислила, че ще стана актриса. Исках да стана дизайнер, за което и учих в университета. Стана случайно. Но цялата тази лбов, която получавам ми дава сили да продължа да го правя. И всеки път да го правя по-добре и по-добре
МФВсичките награди при теб започват доста рано Още през 2005 г.в Черна Гора съвсем след завършването на университета. Беше ли готова да се справиш с внимнието и славата?
Т- Не, защото не очаквах. Това не беше мечтата ми това да съм актриса и да го правя професионално. Но после се влюбих в това и продължих да го правя
МФ- Каква ти беше мечтата?
Т - Да съм дизайнер за което учих в СУ , обичах да приектирам дрехи, и все още обичам да го правяМФ - По някакъв начин можеш ли да го прилагаш и сега? в работата си и т.н
Т - Дизайнерството е част от мен, актьорството е част от мен. Не мога да се откажа от нито едно от двете
МФ- Снимаш игрални филми и сериали. Имат ли за теб двете разлика? Според мен ТВ кара хората да чувстват актьорите по-близки
Т- да, така е. Те ме /ни/ възприемат като част от семейството - дъщеря, сестра. Което ни давразлична отговорноста (ни кара да имаме по-голяма отговорност)
МФ - като например?
Т - нищо не е лесно в целия свят. Аз винаги се опитвам да предам на хората хубави чувства/емоции/, меки чувства. Защото хората искат да гледат неща, които да им дават надежда, любов - въобще хубави емоции/усещания/
Значи искаш да вдъхновяваш/up bit script/ хората чрез филмите и ТВ? [
b]Т[/b]-Да, сега това правя. Но преди време снимах (20 минути) за  ролята ми там бях номинирана за ЕММИ, който беше по-мрачен, с по-тежки емоции. Но аз много харесвах тази история
МФ- Какво ще кажещ за филантропията си? Ти си ПДВ към Уницеф, отделяш много внимание за правата на децата? Тази твоя огромна слава я използваш и за това?
Т - Важната част на славата е да се използва и за това. Децата се нуждаят от нас. Помагат ни да си припомним нас самите. Защото с порастването си и като станем възрастни забрвям детството си. Мисля, че много важно да си припомним кои сме и, че Любовта е в нас самите и е  основно човешко чувство
МФ пита за наградата GS, която Туба получи в Рим преди 1 година  - за социалната си дейност и актьорските постижения
Т - това е социална награда. Дава се всяка година на дете. Бях наградена и за двете ми дейности - актьорството и соц.ангажираност
МФ - пита за ЧИ , която е базирана на книгата-бестселър на ФО
Т - беше ми оказана голяма чест  и голям късмет, че работих с него. Той е толкова различен, не мога да го опиша. Той е друг свят. Взема те от едно място и те поставя/слага/ на друго място. Истанбул е червен, защото страстите в него са силни -  любовта,  омразата, ревността . В тази история наблюдаваме Истанбул на ФО - детството му, през любовта, семейството му, майка му...
МФ- това ли беше проекта през изминалата година, от който беше най-развълнувана?
Т- Да. Сега снимам ДК, който все още продължава[/i]

Има едно блиц интервю, което ще го преведа след малко (ако някой не го направи преди мен) Peace

И няколко гифчета smile3502

# 106
Здравейте!  Hug

Ринка  Hug уж знам, че пускат диска на 1 юни, ама що съм писала юли, да ме пита човек!  ooooh!
Дето се казва „минута невнимание - цял живот мъртъв“!  Mr. Green
Не съм внимавала... ooooh!
Утре пускат диска, да се надяваме, че други ден ще гледаме филма... Laughing
Хубав ден на всички!  Hug

# 107
Интервюто на Туба в превод на Канти:  newsm51

https://www.youtube.com/watch?v=hIfeUODF0cM&t=5s

# 108
Здравейте Приятелки !
 Днес е денят на детето .. Да са живи и здрави всичките дечица по света ,да растат щастливи и в мир/да няма войни /да няма гладни и лишени от грижи и игри.
 Честит празник и на малките принцески на Туба!!
 Филмът Даха е на премиера на международния фестивал в Карлови Вари

Цитат
paMag Sinema‏ @CapaMagSinema  23 dk.23 dakika önce
Daha fazla
 Onur Saylak'ın ilk yönetmenliği olan Tuba Büyüküstün'lü 'Daha', Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak.
От написаното тук
Цитат
ÇapaMag Sinema‏ @CapaMagSinema  51 dk.51 dakika önce
Daha fazla
@CapaMagSinema adlı kullanıcıya yanıt olarak
Hakan Günday'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 'DAHA’, festivalin ana yarışma bölümünde büyük ödül Kristal Küre için yarışacak.

се разбира ,че освен световната премиера ,филмът Даха ще се съревновава и за Кристалния глобус
 актьорския състав

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 13:51 от Maya@

# 109
Здравейте!  Hug
Честит ден на детето!  Hug
да са здрави и щастливи всички деца!  Hug
Майя и Топрак да растат здрави и весели.  Hug

Майя,  Hug
имената на актьорите от Daha

и статии на Ранини и в Hürriyet

http://www.ranini.tv/ozel/24759/1/onur-saylakin-ilk-uzun-metraji … film-festivalinde

http://www.hurriyet.com.tr/onur-saylak-ilk-kez-yonetmenlik-koltu … a-oturdu-40476450

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 15:18 от Rina..

# 110
Здравейте!  Hug Приятна неделя!  Hug
DVD-то с "Червеният Истанбул" е вече на пазара. Остава да го пуснат в нета.  Peace

Статия за сериалите.
Светът гледа турските сериали.
От изброените сериали с Туба има 3 - "Аси", "Черни пари и любов" и "Дръзки и красиви"!
Най-любимите и популярни актьори в арабският свят са Туба и Неджат Шашмаз. Най-много приходи е донесъл "Черни пари и любов", "Аси" е продаден в 67 страни, а "Дръзки и красиви" започва излъчване във все повече страни.

Открих място за гледане на "Червеният Истанбул"  Peace
"Червеният Истанбул" - онлайн!!!  Peace Peace Peace

http://www.odessa.video.az/movie/istanbul-kirmizisi-2017-hdrip-12591

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 11:44 от Rina..

# 111
DVD-то с "Червеният Истанбул" е вече на пазара. Остава да го пуснат в нета.  Peace

Статия за сериалите.
От изброените сериали с Туба има 3 - "Аси", "Черни пари и любов" и "Дръзки и красиви"!
Най-любимите и популярни актьори в арабският свят са Туба и Неджат Шашмаз. Най-много приходи е донесъл "Черни пари и любов", "Аси" е продаден в 67 страни, а "Дръзки и красиви" започва излъчване във все повече страни.

Ринка HugБлагодаря ти.

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 12:18 от vdleri Вичона

# 112
Здравейте!  Hug

Статия за сериалите.

Ринка  Hug благодаря, че го намери!  bouquet
Аз вече го изгледах и много ми хареса, защото е точно мой тип филм. Без много излишно действие и суетене, без нервни прескачания на камерата, един камерен, чувствен, спокоен филм, точно каквито ги харесвам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден ви желая!  Hug

# 113
Здравейте!  Hug
Вълнуващата история в "червеният Истанбул" е пресъздадена блестящо от звездния актьорски състав и Ферзан!  Peace

Звездната двойка Амал и Джорд Клуни си имат близнаци - Елла и Александер.  stork-girl stork-boy

http://www.hollywoodreporter.com/news/george-amal-clooney-welcome-twins-1010660

# 114
  • Сливен
          Привет! Hug

Здравейте!  Hug
Вълнуващата история в "червеният Истанбул" е пресъздадена блестящо от звездния актьорски състав и Ферзан!  Peace

Звездната двойка Амал и Джорд Клуни си имат близнаци - Елла и Александер.  stork-girl stork-boy

Ринка,  Hug  Лина,  Hug изгледах ЧИ. Наистина красива история пресъздадена по ноповторим начин от блестящ екип без напъване и гримасничене. Браво! bouquet

А Туба просто излъчва сияние само с присъствието си. Осезаемо е , поне за мен.

Да са живи и здрави на  Амал и Джорд Клуни  близнаците! Peace

# 115
Здравейте! Приятен ден!  Hug

Боби,  Hug
Скрит текст:
          Привет! Hug

Здравейте!  Hug

Ринка,  Hug  Лина,  Hug изгледах ЧИ. Наистина красива история пресъздадена по ноповторим начин от блестящ екип без напъване и гримасничене. Браво! bouquet

А Туба просто излъчва сияние само с присъствието си. Осезаемо е , поне за мен.

Скрит текст:

Да са живи и здрави на  Амал и Джорд Клуни  близнаците! Peace

И не само във филма, Боби! И не само за теб!  Peace

# 116
Здравейте и от мен  wavey

Изгледах ЧИ и останах очарована от филма, Туба и компания. Браво на ФО, че е успял по този начин да пресъздаде красотата на града

Надявам се по-нататъка да има и бг превод на ЧИ , за да му се насладим на макс Praynig

Ринка Hug, Боби Hug, Линка Hug

Днес сме наградени с прекрасна снимка ма Туба  newsm68 От нея струи такава женственост и ефирност, толкова е зареждаща, че нямам думи   newsm03
Реших да направя този колаж, защото за мен е показателно как Туба с годините става като виното Heart Eyes

Хубав следобед  love001

# 117
Здравейте и от мен  wavey

Изгледах ЧИ и останах очарована от филма, Туба и компания. Браво на ФО, че е успял по този начин да пресъздаде красотата на града

Надявам се по-нататъка да има и бг превод на ЧИ , за да му се насладим на макс Praynig

Ринка Hug, Боби Hug, Линка Hug

Днес сме наградени с прекрасна снимка ма Туба  newsm68 От нея струи такава женственост и ефирност, толкова е зареждаща, че нямам думи   newsm03
Реших да направя този колаж, защото за мен е показателно как Туба с годините става като виното Heart Eyes

Хубав следобед  love001

Канти,  Hug  красив доказателствен материал!  Peace

Работи се по превода на "Червеният Истанбул"!  Peace Малко търпение!  Peace

Прекрасна благотворителна кампания на феновете на Туба по повод рожденния и ден - изпращане на SMS във фонда на UNICEF за подпомагане на децата!

# 118
  • Сливен
                 Привет!  Hug

Ринка,  Hug Канти Hug

Цитат
Работи се по превода на "Червеният Истанбул"!  Peace Малко търпение!  Peace

Ринка,  Heart Eyes това е супер новина! Ще чакаме колкото трябва! Можем го. bouquet Peace

Канти,  Hug Благодаря ти за колажа! Писах го и в другата тема. Туба се променя  като катедрала  с годините. Става все по-достолепна!
Peace Peace Peace

Приятно гледане на ДК! bouquet Peace

# 119
Здравейте! Приятен уикенд!   Hug

Червеният Истанбул (Istanbul Kirmizisi) bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/697851_cherveniyat-istanbul-istanb … si-bg-sub-1-chast

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=af1bf41 … 093d0a78055a71313

Благодаря на Алекс и Мишел за подготовката на филма! 
 newsm51  newsm51

Приятно гледане!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт