След "20 минути"/20 dakika/ с Туба Бюйюкюстюн - новини, проекти, изяви - тема 21

• 36 802
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Боби, Канти, Линка,  Hug Hug Hug
Воистина возкресе!
Здраве, късмет и благополучие на семействата ви!

Туба от последните дни:

И референдума мина и отмина. Едни са доволни и щастливи, за други остава тревогата и очакването на следващите стъпки на "вожда-бащица"! За съжаление това не е дизи, в което сценаристите ще променят в хода на историята сценария. Сценарият сигурно е написан / поне до 2029 година  Mr. Green Mr. Green/ и в него светлите тонове почти ги няма...

# 91
Здравейте, момичета  wavey

Ринка Hug вярно, че резултатите от референдума преди няколко дни в Турция са доста обезпокоителни.  Peace От тях се видя, че където има повече градовете, където са повече интелигентните и образовани хора Е. губи. За съжаление по-голямата  част от Турция живеят в по-примитивни условия, където светското образованиет и просвещение не достигат до всички. Така, че там "бащицата" има думата Sad

Една прекрасна Сю за настроение Heart Eyes

Малко асоциации на различни героини  на Туба с наблюдаващ я съответен ГГ-рой  newsm03

Лека нощ!  sleepuu

# 92
Здравейте!  Hug
Да се порадваме на новата снимка на Туба за IWC

И на Майя и Топрак, които били на гости на снимачната площадка на Родината и са застанали зад камерата на режисьора Бурак Кан.

# 93
Привет!  Hug
Здравейте!  Hug

И на Майя и Топрак, които били на гости на снимачната площадка на Родината и са застанали зад камерата на режисьора Бурак Кан.

Прекрасни са ни момичетата и колко много са пораснали!  Peace
Грозните патенца се превръщат полека-лека в лебеди!  Laughing
Да са здрави и щастливи!  Praynig
Нови снимки от старо време (поне така казват в туитър!  Mr. Green)

Приятна вечер!  Hug

# 94
Здравейте, момичета  wavey

Честит празник на всички и преди всичко на именниците!  bg  smile3525

Привет!  Hug
Здравейте!  Hug

Прекрасни са ни момичетата и колко много са пораснали!  Peace
Грозните патенца се превръщат полека-лека в лебеди!  Laughing
Да са здрави и щастливи!  Praynig
Скрит текст:
Нови снимки от старо време (поне така казват в туитър!  Mr. Green)

Приятна вечер!  Hug
Ринка Hug, Линка Hug
Да сме благодарни на татко Онур, че сподели с всички нас тези прекрасни снимки на Топрак и Майя. Наистина много  са пораснали  yes Не се знае , може след време някоя от тях да влезне в бранша. Тя Майчето обича да снима Heart Eyes Да не вземе да застане зад камерата след години? Rolling Eyes

Не мога да не сложа и красивата мама   newsm03

Лека вечер!  love001

# 95
  • Сливен
                                         Привет! Hug

Честит празник, българи! bouquet bouquet bouquet

# 96
Здравейте!
Честит ни празник!  Hug
Боби,  Hug

Спомени от 20 минути:  Hug

# 97
Честит Празник на  българската просвета и култура и на славянската писменост

Ринка  newsm51 Честит професионален празник!

Боби Hug

Един колаж от мен с Туба в различните й роли, които са свързани с обучение - учителката Зайнеб, ученичката Хасрет, студентката Мелек , и мама, която чете приказки - най-важната й роля Heart Eyes

Да сложа тази цветна Сюшка за настроение Heart Eyes

Хубава празнична вечер!  bouquet

# 98
Здравейте!  Hug

В туитър се появи инфо, че на 1 юли излиза на ДВД „Червеният Истанбул“. Вече имаме надежда, че скоро ще го видим и ние!  Peace

Хубава вечер! Hug

# 99
  • Сливен
                                             Привет!  Hug Hug Hug

Лина,  Hug благодаря ти за хубавата новина, която ни донесе! Peace  Дано!
Peace Peace Peace Peace

Здравейте!  Hug

В туитър се появи инфо, че на 1 юли излиза на ДВД „Червеният Истанбул“. Вече имаме надежда, че скоро ще го видим и ние!  Peace

Хубава вечер! Hug

# 100
Здравейте, момичета  wavey

Здравейте!  Hug

В туитър се появи инфо, че на 1 юли излиза на ДВД „Червеният Истанбул“. Вече имаме надежда, че скоро ще го видим и ние!  Peace

Хубава вечер! Hug

Линка Heart Eyes прекрасна новина. Хади бакалъм, разгеле както казваше един наш стар познайник Wink След което да го очакваме ЧИ и в нета качен newsm68 Whistling

Боби Hug

Лека нощ! Sleeping

# 101
Здравейте!  Hug
Линка, благодаря за новината. Пускането на DVD-то е нарочено за 1 юни, а не за 1 юли, така че да се надяваме съвсем скоро на истинска пълна среща с Невал и компания..  Peace
Канти, Боби,  Hug Hug

Красива снимка от Тоскана от инстаграма на мама Хандан:  Peace

# 102
Интервю на Туба с английската журналистка Mariella Frostrup от поредицата IWCTalksTo:

https://www.youtube.com/watch?v=Ao-Ri8CKVFc&t=2s

# 103
Здравейте  wavey

Интервю на Туба с английската журналистка Mariella Frostrup от поредицата IWCTalksTo:

https://www.youtube.com/watch?v=Ao-Ri8CKVFc&t=2s

Ринка Hug  мерси
Много хубав ни е денят с толкова хубаво интервю на Туба Peace

- Журналистката Мариела Фростръп (МФ) я представя, че е една от най-известните турски актриси позната от ср.Изток, Балканите, 1-та тур.актриса ном.за ЕММИ.. Знаещ ли защо така се получи?
Т- Не съм мислила, че ще стана актриса. Исках да стана дизайнер, за което и учих в университета. Стана случайно. Но цялата тази лбов, която получавам ми дава сили да продължа да го правя. И всеки път да го правя по-добре и по-добре
МФВсичките награди при теб започват доста рано Още през 2005 г.в Черна Гора съвсем след завършването на университета. Беше ли готова да се справиш с внимнието и славата?
Т- Не, защото не очаквах. Това не беше мечтата ми това да съм актриса и да го правя професионално. Но после се влюбих в това и продължих да го правя
МФ- Каква ти беше мечтата?
Т - Да съм дизайнер за което учих в СУ , обичах да приектирам дрехи, и все още обичам да го правяМФ - По някакъв начин можеш ли да го прилагаш и сега? в работата си и т.н
Т - Дизайнерството е част от мен, актьорството е част от мен. Не мога да се откажа от нито едно от двете
МФ- Снимаш игрални филми и сериали. Имат ли за теб двете разлика? Според мен ТВ кара хората да чувстват актьорите по-близки
Т- да, така е. Те ме /ни/ възприемат като част от семейството - дъщеря, сестра. Което ни давразлична отговорноста (ни кара да имаме по-голяма отговорност)
МФ - като например?
Т - нищо не е лесно в целия свят. Аз винаги се опитвам да предам на хората хубави чувства/емоции/, меки чувства. Защото хората искат да гледат неща, които да им дават надежда, любов - въобще хубави емоции/усещания/
Значи искаш да вдъхновяваш/up bit script/ хората чрез филмите и ТВ? [
b]Т[/b]-Да, сега това правя. Но преди време снимах (20 минути) за  ролята ми там бях номинирана за ЕММИ, който беше по-мрачен, с по-тежки емоции. Но аз много харесвах тази история
МФ- Какво ще кажещ за филантропията си? Ти си ПДВ към Уницеф, отделяш много внимание за правата на децата? Тази твоя огромна слава я използваш и за това?
Т - Важната част на славата е да се използва и за това. Децата се нуждаят от нас. Помагат ни да си припомним нас самите. Защото с порастването си и като станем възрастни забрвям детството си. Мисля, че много важно да си припомним кои сме и, че Любовта е в нас самите и е  основно човешко чувство
МФ пита за наградата GS, която Туба получи в Рим преди 1 година  - за социалната си дейност и актьорските постижения
Т - това е социална награда. Дава се всяка година на дете. Бях наградена и за двете ми дейности - актьорството и соц.ангажираност
МФ - пита за ЧИ , която е базирана на книгата-бестселър на ФО
Т - беше ми оказана голяма чест  и голям късмет, че работих с него. Той е толкова различен, не мога да го опиша. Той е друг свят. Взема те от едно място и те поставя/слага/ на друго място. Истанбул е червен, защото страстите в него са силни -  любовта,  омразата, ревността . В тази история наблюдаваме Истанбул на ФО - детството му, през любовта, семейството му, майка му...
МФ- това ли беше проекта през изминалата година, от който беше най-развълнувана?
Т- Да. Сега снимам ДК, който все още продължава[/i]

Има едно блиц интервю, което ще го преведа след малко (ако някой не го направи преди мен) Peace

И няколко гифчета smile3502

# 104
Канти, благодаря за превода и разкошните гифчета.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт