След "20 минути"/20 dakika/ с Туба Бюйюкюстюн - новини, проекти, изяви - тема 21

• 36 786
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!  Hug

"Червеният Истанбул" е на 3 място в boxoffice на Турция:  Peace

Сп. Hello публикува снимката в инстаграма си.  Peace

Един от малкото мигове от епизода снощи, в които Сю се усмихва.

# 46
Добро утро !
Нека седмицата да ви се усмихва ето така

И аз като Туба - чудя се и   се мая,къде ли ще му излезе края...

Стана ми малко тъпо от това ,което прочетох ,но все пак се отнася за партньор на Туба с когото направиха бум в продажбите на сериала КПА.

Скрит текст:
Цитат
Энгин Акюрек без успеха, сериал "До смерти" получил рейтинговую пощечину

Сериал "До смерти", главные роли в котором исполняют Энгин Акюрек и Фахрие Эвджен, потерпел крушение надежд
Сериал продолжает сползать в рейтингах. Сериал сейчас в ситуации рейтингового нокаута, и на прошедшей неделе продолжил терять кровь. Последнее положение в рейтингах - Тотал 31 место, АВ - 21 место, АВС - 22. И в процентном отношении действительно плачевная ситуация: судя по тем процентам выглядит так, что люди не смотрят сериал.
Я не думаю, что в этом сериале Энгин Акюрек показывает успешную игру. Как по мне, он так и не смог войти в образ своего героя полностью, начиная с первой серии.
Я не думаю также, что если улучшится игра в последних сериях, то это оправдает ожидания зрителей. Актеры находятся под психологическим прессингом крайне посредственных рейтингов, я когда смотрю, лично это чувствую, актеры, исполняющие главные роли, играют так, словно у них нет надежды.
Энгин Акюрек, по-моему, переживает жизненный шок, и вместе с этим сериалом получил очень жесткий удар.
То, что пара Энгина Акюрека и Фахрие Эвджен получила такие посредственные рейтинги, по мне, так большой шок для канала. Интересная тема, сколько сериал продлится с такими рейтингами. АТВ сейчас от этого сериала получает вред.
Сериал скучный, похож на некоторые зарубежные сериалы, и, по мне, потерян с самого начала. Он похож на корейский сериал, и на Nice Guy.
Как по мне, сериал не идет, а даже бежит к финалу.
http://linkis.com/blog.milliyet.com.tr/sFypr
Нямам коментар,защото не съм в течение на сериала До живот.
А снощи в ТТ добре са отпразнували 3годишнината от началото на КПА

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 08:56 от Maya@

# 47
Здравейте!  Hug

Ринка  Hug прочетох в една от темите, че си проверила за прожекциите на ЧИ в Одрин. Гласиш се да ходиш на кино, ли? Ако е така, надявам се да ни разкажеш, защото може в цял свят да го дават, ама в България едва ли!  Crossing Arms
Да бях по-близо, щях да те придружа!   Hug

Майче  Hug
Скрит текст:
да бе, и аз видях подобна статия в televizyongazetesi. http://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ile-fahriye-evcenin- … le-kosuyor/106080 Дано не му спрат на Енго сериала, че той не е заплаха за нашия, ама на негово място може да сложат някой със силен рейтинг, или исторически, и да изтикат ДК още по-назад. Я виж, този сериал, дето тръгна миналата седмица по Фокс ТВ - COBAN YILDIZI - надмина и нас, и сериала на Онур.  ooooh!

Хубав ден!  Hug

# 48
  Мина времето, когато съжалявахме етиопците, че са гладни и жадни. Сега може те да ни съжаляват, че ние - не, а те изгледаха парите, макар и черни, с любовта, а сега и 20 минути. smile3518

Пак да благодарим на самоотвержените момичета, които доставят сериалите да ги изгледаме с български превод!!! bouquet

Самоотвержената майка, която се върна с този сериал от майчинството, което толкова я разхубави:

http://www.medyafaresi.com/haber/tuba-buyukustun-anne-olduktan-s … guzellesti/811630

# 49
От предаването 6Сеанс

# 50
Здравейте! Хубава нова седмица!  Hug
Майя, с прекрасни усмивки започваме седмицата!  Peace
Туба и Халит се забавляват искрено.  Peace
Вчера отбелязахме 3 години от старта на КПА. Харесван, недолюбван и напълно отричан сериала си е сред най-гледаните сериали в света. Дори може да кандидатства за Монте Карло. Наскоро видях новият афиш на тазгодишното издание.

И аз не мога да коментирам статията за сериала на Енгин, но е жалко че рейтингът е толкова нисък. Доста остри думи е написал автора.

Тази година Керем Чатай ще води в Кан на MIPCOM екипа на Fi-Ci-Pi. Сред модераторите видях имената на Чатай, Серенай и Мехмет Гюнсюр. "Дръзки и красиви" ще е сред представените сериали.  Peace

Линка,  надявам се да ми се отдаде удобен случай да отскоча на кино до Одрин. Дано ми се получи.  Peace
Сабина,  20 минути нали го закупиха. Не е излъчен и надали ще бъде излъчен. Водих кореспонденция с представител на тв канала и нищо от това, което каза не се случи. Ако обаче все пак се случи превода на момичетата отива на кино - изтрива се заради "авторски" права.

# 51
Цитат
Сабина,  20 минути нали го закупиха. Не е излъчен и надали ще бъде излъчен. Водих кореспонденция с представител на тв канала и нищо от това, което каза не се случи. Ако обаче все пак се случи превода на момичетата отива на кино - изтрива се заради "авторски" права.

Телевизията ТВ7 ли беше? Тя не фалира ли? Нямам време да ровичкам в Булсата, но му нямам вяра, защото е много зле  #2gunfire Ако са отговорили, че са го закупили, то той им е актив и следва да го продадат при процедурите след фалита. И тогава идва ред на другите телевизии, които ще отидат на разпродажбите, а в случая - на този, който се занимава със закупуване на филми,сериали и забавни програми. Сериалът е турски, а то май само две телевизии и разклоненията им ги излъчват.  Thinking Едно време се хвалеха, като ходеха в Кан на МИПКОМ-а и в Будапеща, сега не знаем, как купуват, как продават. Аз следя и за наши продукции на МИПКОМ.

На теб поне са ти отговорили. На мене нито от посолство, културно министерство, фестивали ...(за филми). Grinning

Аз докато пиша и фрагман е излезнал за ДиК. Но аз се оттеглям, че ми "изтекоха" днес очите.

П.П. Оф, забравих за преведените. Заключете ги с парола, за да не поискат изтриването, ако дай боже се появи на наш екран. Praynig

# 52
Здравейте Момичета !
Италианското списание Ванити Файър е вече по щандовете ..
Пресата в ТУрция започва да реагира..
 Заглавие ..

"Туба Б. сега пък стана любимка на Италианците ..
http://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-simdide-italyanlarin-gozdesi-oldu/

Бях се засилила за коментар в темата на ДК за снощния епизод и се отказах...
Забелязвам ,че фенките/бившите и настоящите / на партньорите на Туба са много щедри в критиките си към нея и твърде пестеливи за хубави отзиви .
 С това сме свикнали нищо ново ... както се отказах да пиша за КПА ,така и ще престана да пиша и за ДК.
Времето е най-добрия съдник ,та и сега разчитам на това ....
.Всичко си идва на мястото след време

# 53
  Майа, ти пак ли откриваш топлата вода? newsm78

Мерве разгръща списанието от 28.02.2017г. - https://www.instagram.com/p/BRu759Yhwmh/?taken-by=mervehasmansalvatori

Да се поздравим с Ед Шийрън от заглавната страница, който доста време води UK музикалната класация. Hug

Мерве Хасман Салватори - русата вляво - е дошла специално за премиерата в Истанбул.

# 54
Не ,
Сабинче
не откривам нищо ...
.и с течения на обстоятелствата ,точно по тази причина забравям за бившия партньор веднага след края на проекта
 това е старо но непознато за мен..

# 55
Не ,
Сабинче
не откривам нищо ...
.и с течения на обстоятелствата ,точно по тази причина забравям за бившия партньор веднага след края на проекта

Скрит текст:

"Когато се разочароваш от човек, разбираш, че той не е толкова лош. Ти си се отнасял по-добре с него, отколкото е заслужавал и си очаквал от него това, на което не е способен."
И.Тургенев
https://twitter.com/Dina_alg7/status/842838514131746816

# 56
Привет,
попаднах на интересен Анализ и коментар на пишещ във  в-к Хюрийет за снимката на Ферзан и Туба
Ертюгрюл Йозкьок

Докосване - Туба докосваща с дясната ръка  по бузата на Ферзан е  като с  перце,лявата ръка на рамото ,по много познат начин ни показва приятелство  ...Всичко това е с усещане за приятелство.
 Прегръдка -
Погледи
Аксесоари

# 57
Здравейте!  Hug
Майя, Сабина,  Hug  Hug благодаря за споделеното.
Майя, радвам се, че италианците са открили Туба и са я харесали.  Peace

Скрит текст:
Колкото за реакциите за играта на Туба - наистина сме свикнали. Сигурно има всевъзможни логични обяснения.  Laughing Laughing  Питала съм се защо ли се получава така, че когато се гледа играта и под лупа все се намират моменти на неудовлетвореност от играта и и тези моменти се подчертават достатъчно много,  Naughty Naughty Naughty а за моментите, в които играта и се харесва, думите са доста пестеливи.  smile3505 Не вярвам да е заради това, че наистина дълбоко в себе си вярват, че Туба не е добра актриса. Тя е доказала, че е талантлива, призната е за това, и с всяка следваща роля отново и отново го доказва. Може би по-скоро се задейства женската психика, че играейки с красиви актьори с милионна фенска маса, която е в по-голямата си степен от дами, всяка от тези дами би искала да е на нейното място - да е до любимия мъж-актьор, да го докосва, да прекарва значителна част от времето си с него. Сигурно всяка една от критикуващите би била много по-убедителна в изиграния момент с предпочитания партньор. Мисля, че в много голям процент от екранните двойки мъжът актьор е с привилегията да бъде по-добрата и талантлива половинка от двойката, по-добре да показва чувствата на героя си.  Joy Joy Joy    

Сабина, точно за този тв канал ставаше дума относно 20 минути. Пописахме си, отговорното лице каза какво мога да напиша на феновете и после нищо...

Това е фотосесията на Туба за Vogue Türkiye през юли 2010 година.

# 58
Привет!

Top Beauty World‏ @DTopbeautyworld  27 dk.27 dakika önce
 #TBWORLD2016
The 100 Most Beautiful Women Of 2016
17 - Tuba Büyüküstün

# 59
Здравейте, момичета

Вече настъпи Пролетта
Да ни е честита! Peace

Привет!

Top Beauty World‏ @DTopbeautyworld  27 dk.27 dakika önce
 #TBWORLD2016
The 100 Most Beautiful Women Of 2016
17 - Tuba Büyüküstün

Майя Hug благодрая ти. Щом от 100 красвици в света Туба е на 17-то място  е прекрасно thumbsup

Ринка Hug

Да ни е хубав и усмихнат както деня, така и цялата седмица!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт