След "20 минути"/20 dakika/ с Туба Бюйюкюстюн - новини, проекти, изяви - тема 21

• 36 791
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Да Канти ,
Гордеем се с нея ..защото болшинството професионалистите  виждат това което и  аз виждам
И  резултата не е само от фенски гласувания,които се ограничават до 30%,другите критерии са 70%

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 17:45 от Maya@

# 61
Здравейте!
Майя, Канти,  Hug Hug
Честита ни пролет!  Hug

Радвам се за мястото, което е заела Туба в тази класация.   Peace
Ние си знаем, че момичето ни е красиво, но е хубаво, че имаме поредно доказателство, че това не е само наше мнение.   Peace 

Привет!

Top Beauty World‏ @DTopbeautyworld  27 dk.27 dakika önce
 #TBWORLD2016
The 100 Most Beautiful Women Of 2016
17 - Tuba Büyüküstün

# 62
 Започва излъчване на 20минути В Етиопия от 18.03.2017г

Цитат
tvymás‏ @tvymas  22 sa.22 saat önce
Daha fazla
 #20Dakika la serie que le valió la nominación al Emmy a #TubaBüyüküstün llegó a Etiopía este 18/3 por KanaTV 😱|Promo|

# 63

Цитат
tvymás‏ @tvymas  22 sa.22 saat önce
Daha fazla
 #20Dakika la serie que le valió la nominación al Emmy a #TubaBüyüküstün llegó a Etiopía este 18/3 por KanaTV 😱|Promo|
Туба днес е отлетяла за Париж... Хъм няма спирка ..Кога успя да снима- снощи до късно и кога отлетя..
Явно е важна работата й.

# 64

Цитат
tvymás @tvymas  22 sa.22 saat önce
Daha fazla

в Етиопия

и Швеция още си го излъчва телевизията

# 65
  • Сливен
         Среднощен привет! Hug

Мая,  HugСаби, Hug всички нормални телевизии и страни/ бели и не съсвем/купиха и излъчват и 20 минути, и КПА ,и ДК. Само  у нас се правят на : НЕ знам! Не чух! Не видях! Embarassed Не знам тези, които купуват пакетите със сериали дали са наясно какво избират, или нищо не разбират, или само парите гледат!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Цитат
tvymás @tvymas  22 sa.22 saat önce
Daha fazla

в Етиопия

и Швеция още си го излъчва телевизията

Утре,  а вече станало днес, ни очаква поредната порция красота и драма.

Цитат
tvymás‏ @tvymas  22 sa.22 saat önce
Daha fazla
Туба днес е отлетяла за Париж... Хъм няма спирка ..Кога успя да снима- снощи до късно и кога отлетя..
Явно е важна работата й.

Майче,  Hug работно ни е момичето. Ще разберем защо е ходила.  Peace Peace Peace

До довечера!

# 66
  Боби, Hug мисля, но не значи, че съм права, че продукциите на Керем Чатай са доста скъпи и затова не ги купуват нашите телевизии. От неговите, които знам, излъчиха "Меджезир", като залагаха на младежката аудитория. А Туба сега играе в трета негова продукция, която също може да не види наш екран. Пък като напишем, че тя му е "златната кокошка", привличаме негативната енергия на 90 % от форума, затова спирам дотук. Изводът ми е, че само тук може да имаме възможност, добри души да преведат, наредят буквичките и качат сериали, които ни интересуват. Peace

Онзи ден видях нещо такова, че дизита ги намаляват и излъчват по 1 час. Революция. Сега това туитнаха -

Сега видях, че вдясно има пак гласуване за екранни двойки. Кликваш върху нея и си грасувал. Grinning

# 67
  • Сливен
        Привет на Благовещение! Hug

На именниците - Честито! bouquet

Саби,  Hug съгласна съм с теб за скъпите проекти, но пък са стойностни! Туба е "залтана кокоша" за всяка продукция, в която участва. Все си мисля, че трябва при закупуване на сериали да се проявява дълновидност! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Като даваш пари , трябва да си заслужава!! така си мисля аз.

Ние тук сме облагодетелствани  и се радваме на  безвъзмездния труд на много трудолюбиви и всеотдайни хора- преводачи и редящи субтитри, които не жалят сили и време. Поклон пред труда им! Heart Eyes bouquet Peace

Адмирирам намаляване времетраенето на сериалите. Два часа и половина е убийствено за гледане, а за заснемане е още по- тежко! Игралният филм е по- кратък, а го снимат два месеца. Тук серията е за пет дни!

Хубави почивни дни! 

# 68
Здравейте момичета !
Едва смогвам тези дни .... но не пропускам ТТ за инфо....
За всички има клюки ,само нашата мома я няма на хоризонта  ,по вечеринки или молове ..никаква я няма ...
Със сигурност пак ще ни изненада с нещо хубаво ...
Ето ...прекалено е хубаво за да е истина , ,но този път изненадата идва от Валентино ....

Пише ,че Валентино си е набелязал Туба от филма ЧИ и има предложение към нея като модел за някои негови продукти..тя е казала "ДА"
 Тя едва ли ще дефилира по подиумите ,но фотосесии и представяне на модели защо не...
 Блокърката  Ранини е в Кан и докладва за пристигналите преди малко актьори там..
Серенай Саръкая,Беррак Тузунатач,Мехмед Гюнсюр, Керем Бурсин и Лидия Тургутоглу...... ФИ и БШАГ на Ай Япъм

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 15:16 от Maya@

# 69
Здравейте момичета!  Hug
Майя, Боби, Сабина,  Hug Hug Hug
Майя,  Hug смогването и на мен ми се оттдава трудно в последно време. Нашето момиче не е фен на шопинга. Рядко я виждаме из МОЛ-ове и на партита и премиери.  Joy Joy Но колкото и рядко дасе вижда ето че е видяна и оценена. Радвам се на новината за бъдеща съвместна дейност с Валентино.  Peace Peace Peace Нека има повече работа из Европа, че виждаме какви са настроенията у дома и.   ooooh! ooooh!
Сабина,  Hug скъпички идват на нашите телевизии продукциите, които харесваме. Защото да се охарчват като може да купят нещо по-изгодно и то пак ще се гледа.
Боби,  Hug и аз съм за по-къси по времетраене епизоди, но надали и този път протестите ще доведат до резултат. Ще продължи работата до изтощение по снимачните площадки за актьори и екипите, сценаристите са поставени в патова ситуация. От това страдат всички без продуцентите и тв каналите.

Майя тази година Кан мина без Туба, но сериала така или иначе е там. Много красиви снимки излязоха от представянето на "Fi" и "Града...".  Peace

Спомени от MIPCOM:  Hug

# 70
Ринка ,
само да те питам ,днес афишират че Дръзки Красиви  ще е първото тур , дизи ,което е закупен и ще се излъчва в Испания...
Аз имам някакви спомени ,че 20минути се излъчваше в Испания ..
след Швеция

# 71
Здравейте!  Hug
Мая  Hug Ринка  Hug една специална почерпка за вас!  Hug
Скрит текст:

Хубава вечер!  Hug

# 72
Майя,  Hug "20 минути" не е излъчван в Испания. През 2014 имаше инфо, че е продаден в 30 страни, но Испания я нямаше сред тях. България го е закупила, но не сме го видяли.  ooooh! ooooh!  Отлежава в някое продуцентско чекмедже.  Laughing Laughing

Линка, честит празник! Бъди здрава и щастлива!   newsm59

# 73
Линка,
 и ти си овенче, като мен.
Честит Рожден Ден, мила !
 Да си жива и здрава с много късмет и спокойствие.

# 74
Благодаря Ринка  Hug Мая  Hug!
Здраве и късмет и на вас и вашите семейства!  Hug

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт