Гордеем се с нея ..защото болшинството професионалистите виждат това което и аз виждам
И резултата не е само от фенски гласувания,които се ограничават до 30%,другите критерии са 70%

Саби,
всички нормални телевизии и страни/ бели и не съсвем/купиха и излъчват и 20 минути, и КПА ,и ДК. Само у нас се правят на : НЕ знам! Не чух! Не видях!

работно ни е момичето. Ще разберем защо е ходила.

мисля, но не значи, че съм права, че продукциите на Керем Чатай са доста скъпи и затова не ги купуват нашите телевизии. От неговите, които знам, излъчиха "Меджезир", като залагаха на младежката аудитория. А Туба сега играе в трета негова продукция, която също може да не види наш екран. Пък като напишем, че тя му е "златната кокошка", привличаме негативната енергия на 90 % от форума, затова спирам дотук. Изводът ми е, че само тук може да имаме възможност, добри души да преведат, наредят буквичките и качат сериали, които ни интересуват. 

съгласна съм с теб за скъпите проекти, но пък са стойностни! Туба е "залтана кокоша" за всяка продукция, в която участва. Все си мисля, че трябва при закупуване на сериали да се проявява дълновидност!

смогването и на мен ми се оттдава трудно в последно време. Нашето момиче не е фен на шопинга. Рядко я виждаме из МОЛ-ове и на партита и премиери.
Но колкото и рядко дасе вижда ето че е видяна и оценена. Радвам се на новината за бъдеща съвместна дейност с Валентино.
Нека има повече работа из Европа, че виждаме какви са настроенията у дома и.

скъпички идват на нашите телевизии продукциите, които харесваме. Защото да се охарчват като може да купят нещо по-изгодно и то пак ще се гледа.
и аз съм за по-къси по времетраене епизоди, но надали и този път протестите ще доведат до резултат. Ще продължи работата до изтощение по снимачните площадки за актьори и екипите, сценаристите са поставени в патова ситуация. От това страдат всички без продуцентите и тв каналите.