Домакини 60/ Пролетна

• 56 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Джей,снимките са общо 4,на две съм само аз,а другите две сме всички,май сервитьорката снима с телефона на Смърфи.Тя,ако не ги пази,аз ще се опитам да ти ги пратя и ако трябва пак ще търся вашата инженерна мисъл.Боже,21 век,а аз една снимка не мога да пратя.

# 256
Джей,снимките са общо 4,на две съм само аз,а другите две сме всички,май сервитьорката снима с телефона на Смърфи.Тя,ако не ги пази,аз ще се опитам да ти ги пратя и ако трябва пак ще търся вашата инженерна мисъл.Боже,21 век,а аз една снимка не мога да пратя.
не се притеснявай Simple Smile
Моя Иван паднал по ФБС и сега го боли ръката сестрата казала да почива и да не я натоварва. И сега мързелува на воля Simple Smile

# 257
Леле, голямо писане сте изписали. Simple Smile Аз днес го ударих на женски сбирки. Добре се получи, че дори и един мол успяхме да обиколим.  Party

Славче - да пиеш поне една зелена и за мен.  Heart Eyes Лятото пак ще се видим, задължително. Смятам юли и август да съм в БГ, като повечето време ще е в Бс.

Джейми - ще ги потърся снимките на диска утре, че аз ги свалям от телефона си, много бързо му се пълни паметта.  Peace

Калинка - за ударената камбана, ще си пийна едно малко за теб! Само здраве оттук за в бъдеще! cheers

Ма ко - ние сме креативни хора, ще си представим кухнята и без няколко вратички. Дано и наградата да е в необходимия цвят, а ти със здраве да си я използваш.  Hug

Мими - и на мен ще ми е трудно да си избера от амазон, предлагането е чудовищно. Ама щях да си избера нещо лично за мен.  Wink

Пийвам едно малко за по-добър сън и ви пожелавам лека нощ!  Hug

# 258
Добро утро!
Първо да поздравя Лейди. Честита ти камбана, борецо, повече и звънче дори да не ти се налага да удряш! Много, много, много се радвам за теб!:hug:
След малко будя  балерината, отиваме на конкурс. Стискайте палчета, имат три танца в различни категории. Весело ми е! Емчо бадемчо е добре, до вторник е на АБ , но сме си у дома! Двете баби са тук, ще се гледат днес. А са тук, защото Миши има РД в понеделник. Ох, много имам да пиша, но нямам време. Да не зябравите палците😛.    
Сладкиша ще го напиша, само да се поосвободя малко.

# 259
Добро утро!
Хортензия, звучиш позитивно и ти! Стискам палци!

# 260
Второ място Heart Eyes Децата бяха прекрасни! Конкурса - отврат. Хоризонтираме се.

# 261
Хортензия, честито на децата. Повече и повече награди им желая.  bouquet

Добър вечер. Не съм влизала скоро и не съм чела всичко. Затова няма да коментирам. Надявам се да сте добре всички.  bouquet

# 262
Браво на дечковците!

# 263
  • Germany
Хортензия, честито на децата! И ти звучиш по свежо!
Аз тези дни бях болна. В четвъртък вечерта повръщах и целият петък бях с Т. Днес тъкмо мислех, че съм се оправила и хапнах повече на обяд и ме изкара на разстройство. Писна ми от тоя моя корем! Изследването ми е на 28 и психически вече сдавам багажа... Вече какви ли не мисли ми минават през главата... Дано само другият уикенд съм добре за да мога да си пия очистителното в понеделник и във вторник да се свършва.. Ще имам нужда от стиснатите ви палци и мнооого положителна енергия.

# 264
Мони, имаш цялата ми положителна енергия! Ще стискам палци и дано Бог да е с теб!

# 265
  • Бургас
Мони,то само от притеснение може да те докара до разстройство,не се притеснявай!
Защо в Гя така ги бавят изследванията? newsm78
От чакането само да превъртиш.

Мимс,твоите резултати поне казаха ли ти?
Помня,че хистологията на ММ от Хайделберг я чакахме цял месец.Оказа се,че била готова,но понеже не бил лош резултата,не са бързали.Така че липсата на новини,понякога е добра новина.Дай Боже само добри новини в тази тема! Praynig

Утре си идва стЮдента и въпреки,че ще го видя само за един ден,съм много щастлива!От септември не съм си виждала детето! Sad

Ноарче,при вас ще ходи във Варна.Там е цялата ми рода-сестра,родители,въпреки че сме бургазлии.Сестра ми се омъжи там и ги взе всичките. Laughing

# 266
  • Germany
Стади, Славе, благодаря ви!
Аз съм си паника по принцип и много пъти си правя проблеми от притеснение, но сега си имам проблем и много се надявам да не е най страшното и това чакане ме побърква. А ме бавят, защото не съм с болки и защото си избрах лекар при който е лудница... И въобще тука, ако не умираш те мотаят с месеци /въпреки, че то докато не ти направят изследване, няма как да знаят дали не умираш.../. Сега ме е яд, че не питах колко ще струва да си платя, щяха да ми дадат час за след 3-4 дни...

# 267
Привет, момичета! Събота я карахме супер мързеливо, за разлика от вчера, когато пазарувахме и пекохме чушки за лютеница. Сега акцията по лютеницата продължава, ще беля 10 кила чушки. Навън като се в разваляло от вчера, още не е спряло. Сега съм си пуснала лампа, че е тъмно. Такова нещо досега не се е случвало, все сутрин си е слънчево. Ама може да е мрачно навън, но за сметка на това е горещо. Местният дъжд не разхлажда. ooooh!

Мони - имам 5 колоноскопии и още два пъти по толкова гастроскопии. Изследванията са с упойка и нищо не усещаш, но наистина е неприятна самата подготовка за тях. Очистителното за дебелото черво е супер гадно, затова вътре си сложи лимонов или портокалов сок, също може и чай. Стискаш носа и пиеш. За резултата не се притеснявай. Има автоимунни заболявания, гастрити, колити и т.н., както и доста алергии към хранителни продукти. Не си мисли, че е най-лошото. Самият стрес също докарва до проблеми с корема. Не знам дали са те изследвали за хранителни алергии. Моя приятелка в Германия разви на дърти години алергия към млечния белтък. Измъчи се, докато разберат от какво е, но след това е напълно ок. Казваше, че си поръчва кафето със соево мляко в кафенетата, а аз се чудих много, защото по това време в БГ нямаше такива екстри. За мен им трябваха две години, докато разберат какво ми е. Щом си си избрала добър лекар, не се притеснявай излишно. А сега може и някой вирус да си хванала. А разстройство след наяждане говори за алергия или автоимунно, не за това, за което си мислиш.  Wink Ще ти стискам всички палци.  Hug

Славче, защо само за един ден си идва стЮдента?  newsm78

Хорти - браво на балерините! Честита им награда!  Hug

На всички по една цалУФка, отивам да беля чушки.

# 268
Добро утро Simple Smile
Moni  Praynig Hug
Смърфиетка лека работа  chef
Хортензия Мушкатова браво на децата  bouquet сега ще сложа търновската царица така както ти си я публикувала това е първата рецепта от тази тема , значи си я споделила в самото  начало ,когато се присъединих към домакините Simple Smile
Скрит текст:
Търновска царица
400 гр сладко от сини сливи или същото количество пресни, смлени (нарязани) с 2-3 с.л. захар, разбъркваш с 2 с.л. сода бикарбонат. Оставяш 30 мин. да шупне.
На сухо разбъркваш:
200 гр захар
400 гр брашно
3 ч.л. какао
1 ч.л. канела
1 ванилия
1 щипка сол
1 шепа нарязани орехи (може и други ядки, а може и без).
Отделно смесваш 400 мл вода и 200 мл олио.
Смесваш сухата смес с течна, прибавяш и сладкото.
Печеш в намаслена и набрашнена форма на 160 градуса (предварително загрята фурна) 40 мин.
Имай предвид, че става доста, аз го пека в тава, не в кексова форма и после го нарязвам.

# 269
Добро утро, момичета! Днес моето Мише става на цееели осем години. Да ми е здрава, щастлива и усмихната, да вярва в себе си! Друго не искам. Пийнете една чашка за нейно здраве довечера.
Джей, благодаря. Само содата редуцирах на 1 с.л. и слагам на незагрята фурна, съответно, пека около час  /суха клечка/.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт