Домакини 60/ Пролетна

• 56 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • при късмета
Ще помагам за едно състезание Писе. Хем съм загубила форма, хем ще са много участници и е 2 дни от сутрин до вечер. Като всички състезание де. И тази зала не ми е позната, на другия край на София е. И мъжа ми е на работа и трябва да тръгне в друга посока сутринта и ще трябва да ходя с метрото, поне утре. Няма и кой да ме вземе от около нас. За неделя ще го мисля утре.
Ако на някое дете ще му е интересно да гледа състезание по карате, ще е в зала София. В Борисовата градина, срещу парк-хотел Москва. За ориентир, имало кортове там.
Никога не съм я чувала тази зала, добре, че поне я имаше на картата  hahaha

# 241
Да съм си починала, колко да съм си починала...и аз не знам. Нали и дребните се изредиха с този гадния вирус, та не съм особено в час, ама все някой ден и аз ще си почина.
Ма ко, гледам и теб те чака натоварен уикенд...
Мис, дано овладеете положението  Peace
Лейдибърд, помагат ли наказанията? При моите племенници ефектът е нулев - изтрайват си наказанието, и после си правят пак каквото си знаят  ooooh! Ама те са по - големи де, почти на 14 са.

# 242
Вио ефект като да е спрял да говори в час - няма  Joy Почти на 13 е, изключително приказлив/на кого ли се е метнал  newsm78  Joy/ - мъча се да обясня, че е важно да се слуша/не само в училище/ и по-малко да говори...ама ефект има за секунди. Ние проблеми/да чукна на дърво/ други с поведението му нямаме. В първия срок имаше 5 забележки за говорене в час, което му донесе "жълт картон". Този срок до тук е с 2 забележки... Иначе ефект от наказанията има - знае, че като сгафи трябва да търпи последици. На него и не му тежи, че остава без техника - по принцип на x-box се играе само събота и неделя макс. по 2 часа, а сега е хубаво времето и е по цял ден навън, или на спортно мероприятие та дори и да не е наказан - пак не играе. Телефона повече го тормози, но и с него не е свикнал, тъй като им е забранено да са с телефони в училище и само вечер евентуално се прослушва с приятели. За сега е така - незнам как ще е като тръгне сам по мероприятия, ама скоро не му се очертава  Mr. Green
Ма ко с удоволствие бих гледала състезание по карате  bowuu Писна ми с този футбол  hahaha Ще взема да се огледам за боен стил около нас и отново да запиша малкия.
Писе кошнички ли почна да плетеш?
Днес съм решила да сме на кебапчета и кюфтаци, остана да си направя каймата, да подпаля скарата и да взема бира  chef Още се помотвам, а трябва да тръгвам за пазар....

# 243
  • Великобритания
Ихууу , Калинче наби ли им камбаната яко а , браво , радвам се , че вече е зад гърба ти всичко
ся една операцийка , и мъжа ти трябва да почва да се чуди как да те опази хоохохо
при нас е чудно време тия дни , не се спираме почти в къщи ..бчера беше 17 градуса и изкарахме с детето 3 часа на плажа ..голяма игра с едно виетнамче направиха .. хвърча пясък на поразия , ама се забавляваха децата
сега от сутринта почва да отваря шкафа да вади обуквите и да тропа по вратата , че иска навън , ама мен ми се пие кафе на спокойствие , та понеже съм лоша майка и дадох таблета да позяпа малко ..Има тишина у нас  Sunglasses Sunglasses
миналата седмица правихме домашни наденички , и понеже станаха доста , замразих половината
ей ся изкарах от камерата едно пакетче за довечера , и една хубава зелена салатка с варени яйца ще направя и съм готова
да се оплача , че от засетите салатки - от 12 гнезда с 6-7 семки , само 1 поникна ..пуу калпава работа
ама сега като излизаме ще взема от друго место и пак ще пробвам , че накарах ММ да купи дълги сандъчета , че и 1 чувал пръст ми донесе човека .. само и само да ми угоди хххах
спечелих си ваучер за 60 паунда , и сега не знам кво да си купя .. представяте ли си колко съм зле  Shocked Shocked

# 244
Мими изчакай - може на по-дълбочко да са останали семенцата! На мен винаги ми никнат без значение от къде ги купувам. Проблема е, че ми е "тъмно" - имам много дървета и не се вижда небето, особенно като се разлистят... При нас пък е гадно времето - силен леден вятър, с ледени капчици дъжд... От къде ти е ваучера? Аз имам ваучери само за морисънс и веднага ги намествам  hahaha

# 245
Мими, честита ти награда  Hug Айде намествай ги де, аз ако бях, до сега нямаше и да си спомням че съм спечелила нещо  hahaha Whistling

# 246
  • Великобритания
Калинче - аз ги засях първо в тия малките контейнерчета за разсади .. и почти на повърхността са ..ма не може от почти 100 семена само 1 да излезе
Ваучера ми е за Амазон .. ама то там нали знаеш , че избора е отвратително голям и нищо не мога да си избера
засега съм сложила едни стъклочистачка ..ще мисля обче още

# 247
  • при късмета
Мими, честита ти награда! С ваучерите понякога и аз се чудя за какво да идат
Аз забравих да ви се похваля, спечелих хлебопекарна преди няколко дни. От игра на брашното на София мел. Сега няма да се чудя къде да оправям моята, че нали се развали и за Великден, ако дойде, ще има повече козунак

# 248
  • Великобритания
Ma ко - честито и на теб
като започнете с тез козунаци значииии .. айде после ще давате рецепта за месене в машината , и доопичане на фурна

# 249
  • при късмета
Аз така правя. Меси ми тестото машината, после си го оформям с пълнежа, оставям го още веднъж да втаса и го пека. Аз правя козунака със сметана, вече съм запаметила само текста, но като го намериш в гугъл мисля, че излизаше направо с начина за месене в хлебопекарна.
Миналата година и на ръка правих тестото, пак се получи.

# 250
Много ми е трудно от телефона да пиша.Сладкиша е постен. Има сладко от сини сливи, вода ,захар ,хляб на сода,олио и брашно.Ама като се прибера ще напиша точните пропорции.
А за зелената бира, доколко си спомням беше с водорасли Simple Smile - правена беше точно за днешния ден.
Аз като цяло не съм много по пиенето.
Още час и ще се превърне прибирам.

# 251
Леле, кога дойде време за козунаци?  Thinking
Ма ко, честита награда  Hug

# 252
  • Бургас
Ма-ко,успях!Копирах снимката и я постнах даже във фейса.Исках да я отделя от другите снимки,където сме заедно трите,не че Смърфи и Джейми не са за показване,но нямам право без тяхно съгласие. Joy

Лейди,вашата случка с Тод ми напомни един виц
Носи Марийка забележка от учителката "Марийка много говори",подписва я баща и и добавя "Вие да видите майка и!" hahaha
Не се сърди на момчето,то круша под ябълка няма. Grinning

Честито на Мимс и Ма-ко за новите придобивки.

Писе,май 2 години му остават на сина.Има някакви практики и научна работа,които не се водят семестър,но са желателни.Той така или иначе иска там да остава.

Отивам да готвя,че моите пак обикалят около хладилника и печката и търсят,търсят пак....Все гладни,все жадни! #Cussing out

# 253
  • при късмета
Леле, кога дойде време за козунаци?  Thinking
Ма ко, честита награда  Hug
Още малко и започваме козунаците
Славе, видях те със зелената бира, много добра идея на заведението. От коментарите под поста разбрах, че я правят само заради деня на Св. Патрик. а ти си много усмихнат и слънчев човек и не знам защо все повтаряш, че не трябва да те виждаме.

Хлебопекарната, ако е същата като в примера в играта, ще ми се върже перфектно. Черна е показана там, а на мен такива са ми плотовете.
А чекмеждетатат и вратичките на шкафовете при мивката още ги чакам да се боядисат  ooooh! Да вземат да станат, че да ви покажа кухнята готова най-после

# 254
Ма-ко,успях!Копирах снимката и я постнах даже във фейса.Исках да я отделя от другите снимки,където сме заедно трите,не че Смърфи и Джейми не са за показване,но нямам право без тяхно съгласие. Joy
Аз май снимка от тогава нямам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт