Домакини 60/ Пролетна

• 56 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • при късмета
СмърфиHug да се оправяте вече. Съдомиалнята ще я оправят, вие за вас си се грижете  Hug
Калинче, браво на детето, че готви. Шефа само казва, че е майстор готвач и готви по-добре от мен и баба си, ама според него това означавало да дава нареждание, а ние да готвим  hahaha Така правели шефовете готвачи  ooooh!

Бъбрсах прах и посвърших работа из къщи и тъкмо си мислех и аз да подпра дивана, ми се обадиха, че леля е в болница. Та сега чакам да разбера сега ли да хуквам или утре сутрин. Лошото е, че болницата не ми харесва

# 226
Ма ко, дано е нещо безобидно и болницата да не изиграе лоша игра.
Смърфи, айде стягайте се! Ако трябва се разведете за един месец, да оздравеете и после пак се съберете.  Mr. Green

Добро утро!

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 08:06 от mariat

# 227
  • при късмета
Добро утро!

Хуквам по задачи, че изобщо няма да успея.

# 228
Добра вечер!

Кака ви се черпи! Днес бих камбаната /да се разграничи от "ритнах камбаната"  hahaha/. Приключи и този етап. Сега остана етап "реконструкция и модернизация"  bowuu Стана ми много леко и се чувствам прекрасно! Вече имам и нов "имидж" - цял живот бях блондинка, а сега ми расте черна коса  rotfImao rotfImbo Мама каза, че съм се родила с черна коса и към 9-тия месец отдолу избила руса, та чак бяла  - наложило се да ме постриже 0 номер, че било много грозно.... Е - явно отново съм новородено, или пък съм поумняла  Joy hahaha Общо-взето съм красавица  Mr. Green
Лека и спокойна нощ ви желая  Heart Eyes

# 229
  • Бургас
Лейди,много се радвам за косата и за настроението ти! Heart Eyes
Боец си ти храбър и инатРадвам се за теб! Hug

Утре е св.Патрик и се навършва една година откакто със Смърфи и Джейми се срещнахме на живо и пийнахме зелена бира,особено аз и не толкова Джей-джей. Laughing
Вие дами,може и да сте забравили,но за мен е много мил спомен как се чакахме пред хотел България и как седнахме като приятели,които имат много да си кажат.
Ще мина да пийна една зелена бира и утре на същото място.
Момичета,знам,че звучи като утопия,но си мисля за една среща на живо на всички.Няма да е лесно,но не и невъзможно.Откакто ги видях двете градски,ги заобичах още повече.

При мен едно и също.За радост си идва студента,но ще го видя за малко,защото иска да си кара практиката във Варна,там приятелки и т.н..Важното,че той е щастлив. Grinning

Смърфи,днес гледах снимките,които си направихме.Стоят си на ЛС във ФБ.Как да си ги копирам и да ги запиша при снимки на семейството?Ако можеш,отговори.Те така си седят цяла година.Много сме Убави там всичките. Laughing

Отивам да лягам.Криста я мори една задна хрема вече месец.Дано мине,че се измори горкото и не можем да спим.

# 230
  • при късмета
Калинче, това е страхотно. Наздраве, лошото е зад гърба ти, сега само хубавеене. Възхищавам се на хора със сила, като твоята  Hug
Славе, да се оправя Криста и момчето ти да си изкара хубаво, като си дойде, пък изпитите ще си ги вземе. Снимките първо ги запамети в компютъра, а после в друга папка във ФБ знаеш как да си ги качиш

Уморих се днес от обикаляне напред, назад. Обаче пък видях катеричка, много пролетно ми стана. А само като си помисля, че събота и неделя вместо спане ще ставам още по-рано и от през седмицата и свят ми се вие. Дано поне успявам бързо да се събудя

# 231
Добро утро Simple Smile
Тъкмо влизам да питам помните ли днешния ден  и изненада Славчето ме изпреварила.  Много приятно ми беше и на мен.
 Ladybird_  Hug като чета какви неща приготвя младежа , браво на него.
Аз изпратих вчера мъжа и с момчетата се забавляваме.
Баткото трябва днес да занесе нещо приготвено от него за класа (това реално му е първото почти самостоятелно готвене) ,ама ме изнерви - първа се заигра на някаква игра, после като се сети  нетърпелив искаше да си оставя моите неща , накрая и миксера се повреди.Та кексчетата  станаха , ама и напрежение имаше- почти се сбиха кой ще счупи яйцата и сложи захарта.А за мен вече 3 път правя "Търновска царица " в тефтера е записана на Хортензия  Hug Hug
Смърфиетка оздравявайте .
ма ко как са рибоците ?
Изпих си кафето и отивам да си прегледам нещата Simple Smile

# 232
Добро утро!
Лейдибърд, поздравления, много се радвам за теб  bouquet
Славе, абсолютно приветствам идеята за среща наживо, даже бяха подхвърлила нещо такова и аз преди време, ама не се получи тогава...Дано сега се организираме  Peace

# 233
  • Варна
Добро утро и от мен!
Тези дни само ви четях.
Опитах се да намеря картинка на закуската, която харесвам.
Много не ми отдаде, но намерих това - пълнозърнести мафини  Simple Smile

Лейди, изключително много се радвам за теб!
От много близо съм запозната през какво преминаваш
и не може да си представиш колко се радвам за теб  bouquet

Славче, четох те в темата за муните за думите ти към сина ти.
Разсмя ме Simple Smile

Никога не съм била на форумска среща.
Звучи вълнуващо откъдето и да го погледнеш Simple Smile
Ще ми е много интересно, само че, изобщо не мога да си представя как може да се отганизира,
защото сме разпръснати.

Себореята по лицето ми нещо се активизира и слезе под устата.
Взех разни мерки, да видим бъдещия ефект.
Не ми харесва факта, че започна да се разпространява повече.
Лекичко се оплаках  Blush

# 234
Добро утроооо!
Закуска  newsm44
От мен кафе

Славка наздраве! Каква е тая зелена бира  newsm78 Аз нали съм голям пияч  Joy Обаче много обичам нови неща - днес ще ходя да пазарувам и ще разгледм какви бири има. Аз съм любител на тъмно пиво - много ме беше яд преди, лятото, като ми кажат, че тъмна бира няма, защото била зимна.... Колко още остана на студента до дипломиране?
Ма ко с удоволствие ще ти изпратя дузина катерици  Mr. Green Тукашните са малко по-различни - сиви са и са много крадливи  Joy Много е готино иначе да ги гледаш как скачат по дърветата.
Джейми каква е тази "Търновска царица"? Давай рецептата, че се чудя вече какви десерти да правя. Спокойно отстъпвай кухнята на момчетата - справят се прекрасно! Аз уших на Кратун шапка и престилка - много е смешен, обаче се разхожда точно като  chef Много е доволен, че съм го провъзгласила за "царя на картофеното пюре" и през ден прави  hahaha
Вио успя ли да си починеш? Ще стягаш ли багажа за други представления?
Мис като по-млада имах такива кожни проблеми - помогна ми диета/без подправки, солена риба и люто, че мнооого обичам/ и козметиката на балея. Обикновенно ми се обостряше пролет-есен. Дано бързо го овладееш  Hug
Синковеца тази седмица получи две предупреждения в училище за говорене в час и сега е наказан без техника до родителската среща следващата сряда. То и там ако го насолят ще трябва да измислям още наказания.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 235
Лейди, честита камбана! Браво, момиче!
Ха, сега и Добро ви утро!

# 236
  • Варна
Лейди, от няколко години се храня доста здравословно-
без бяла захар и бяла сол, бяло брашно. Люто не ям изобщо,
нито солена риба и кравите млечните продукти ги спрях,
но този начин на хранене при мен не се отразява на кожата.
Виж, върху килограмите е бомба Simple Smile

# 237
Аз не знам при мен кое се отразяваше на кожата, но като се натъпчех с изброените ставаше ужаСТ. Без тях си беше по-нормално. Определено ефекта беше от медицинската козметика.

# 238
  • при късмета
Добро утро!
За вас кафето от Калинка, за мен този който го поднася.
Джейми, оставай ги да готвят.  Шефа уж започва да прави нещо или да ми помага и после само командори  hahaha
Новите риби са екстра. И с този препарат за който ми каза Хортензия гледам, че вече седмица, водата все едно сега е сложена. Търсим още едната риба, че нали по цветове я избираме.
Мис, дано бързо се овладее проблема

Много ми се иска да се видим всички, ама няма да е лесно. Идеята преди беше да сме някъде в средата, че да е удобно за всички, или на морето лятото, като повечето са там. Обаче и чужбинките си идват по различно време и не знам как ще се засечем.

От днес трябва да сготвя за събота и неделя, че ще се прибирам само да преспивам. Мъжа ми обаче не иска готвено като го няма шефа, та може и на аламинути да караме. На шефа багажа трябва да приготвя, да го занеса като го взимаме от тренировки и като го оставим при майка да прибера раницата от у-ще и екипа за тренировки, че да го изпера.
Той сутринта отиде много разстроен, едно от малките котета, които хранехме пред блока беше сгазено. Ужасна гледка.
Напазарувах си половината неща, ще изчакам инкасатора, че ще засичат водата и пак на пазар.

Хубав ден на всички  Hug

# 239
Добро утро от мен. Hug
Калинка радвам се за теб и честито нова коса. Wink Heart Eyes
Ще се справиш и с другото,а  наказанията тепърва предстоят да ги мислиш.
Ма ко ти пък що ще ставаш събота и неделя рано. newsm78 нещо съм изтървала май.
Славе като отвориш снимката има запиши изображение и отива в компа,ат там си го качваш където искаш и така.
Браво иначе за доктора  и наистина още колко време остава до завършването му.А за Криста давай мед да смуче и повече чайове.
Хортензия вие как сте и какво става с операцията.
Вио ти успя ли да си починеш от екскурзията.
Смърфи има ли нова техника или не.
Мис Ноар мажи с кремове и това е  след като диетата е добре .
Джей имаш  си двама помощници, остави ги да действат или пък давай да готвят и дамата и ще имате по две неща,едното за нас ще е . Wink Laughing
Аз вчера имах задачи ама май само дето ходих  ,обаче пък се разходих хубаво и на гости бях.От 9,30ч се прибрах благополучно в 15,30ч. Днес уморена и подхващам великденски плетки. Ще сготвя една суп топчета или спагети с кайма и това ще е .

Общи условия

Активация на акаунт