Домакини 60/ Пролетна

• 56 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хортензия, радвам се, че сте добре!
Мими, всичко ще е ок! Hug
Да ви споделя и аз за едни притеснения, които имам с малката.
Скрит текст:
Лятото Мими я заболя дясната ръка и някак започна да трепка в китката. Водих я при личната- каза, че е от преумора. Почина си и се оправи донякъде. Но не съвсем. Остана едно треперене в китката при определено движение- когато ръката е изпъната напред и бавно мести китката нагоре-надолу, ама много бавно. При бързо местене няма проблем. И при лявата китка го има, но мнооого леко. Показвах клипче с това трепкане на рехабилитатор и кинезитерапевт- казват, че е ок, просто е преумора. Тя е толкова емоционална и все си стяга мускулите някак. Да не говорим ,че години наред си движеше постоянно китката с една плюшка докато чете, гледа тв или си говорим. Някак и беше навик.
Водих я пак при личната- праща ни на невролог. Прегледа я там с чукчето и иглички- ок е, но според нея има и лек тремор при издадени напред двете ръце и затворени очи. Аз не го виждам обаче. Казва, че според нея е на нервна почва, тя нали си е нервна, притеснителна...убеждава ме, че не е нищо притеснително, но иска и невролог да я види. Много се притеснявам, честно. Записах час за 21 март.

# 211
  • при късмета
Хортензия, добре сте си дошли у дома, бързо възстановяване!
Вале, заведи си я спокойно на невролог, да я вида за твое успокоение. Ама гледай да не се филмираш до прегледа, макар, че знам на кого го казвам  Hug
Мими, щом Калинчето, като минала по този път ти казва, значи всичко е наред. Чакам да го съобщиш официално
Калинче и тази помпа може да си пуска водата в аквариума и да не се чува. Ама пък така е по-красиво заради мехурчетата. Оставихме и другата която пуска въздух в друго, дълго камъче от другата страна на аквариума и сега бълбука отвсякъде  hahaha Даже ми намерах маркучи от системи, че са много по-меки и можеш да ги завъртиш накъдето искаш, та като ги взема съвсем ще ги скрия.

Имах гости до сега, бившия ми треньор и масажист, показва ми нови упражнения за гръбначния стълб заради врата и кръста и съм като разглобена. Ще залипсвам събота и неделя на състезание съм.
Ще сменям масажиста значи, този ме изтормози  Crossing Arms
Обаче се набърборихме, че отдавна нес е бяхме виждали

# 212
  • София

Вале, заведи си я спокойно на невролог, да я вида за твое успокоение. Ама гледай да не се филмираш до прегледа, макар, че знам на кого го казвам  Hug

Късно е, либе, за китка, както казват старите и мъдри хора. Mr. Green Поне три сюжета вече имам...

# 213
Добър ден от мен,вън вали ,а аз ви чета .
Вио освен тото,пък изтъркай едно билетче. hahaha Дано Ванко се размине и се оправи бързо.
Хортензия добре дошли в къщи. Hug
Мими правилно ти е казала Калинка,щом не се обаждат значи е добре. Wink
Ма ко честито ви риби,а сега ще търпиш шума като не щеш коте. Joy А моите теменужки са разцъфтели и ухаят мммм -различни разцветки лилаво са.
Вале  я и дай да работи на Мими в двора та да прави и други движения освен да пише.И не се притеснявай,явно е много чувствителна,нормално е за нея и това си е .Като мама е. Wink Laughing
Джей давай адрес и на теб ще пращам дето имам за подаряване.
Ама да се подаде още малко момината сълза ,та да мога да я вадя и ще пращам.
Вале щеш не щеш бял здравец ще ти пратя,розовия си е едно на ръка,ама бял има много рядко . Laughing
Лошото е че сте далече -имам и бял люляк за раздаване,като го видях колко пари е в  магазина от 16 лв на горе.... ooooh!  Laughing Ккукуряка ми е напълнил двора със семенца  и интересното е че моя дето го купих е розов,а това дето никне от неговите семена е бяло. Joy newsm78

# 214
  • при късмета
Писе, като види твоята градина, човек от всичко иска. Ама ние дето сме в апартаментите, това, което имаме в излишък е липса на място.  hahaha
Ще се радваме на вашите градини

# 215
Вале, нерви са душа! Имам си същото келеме у дома. По едно време не можеше да си взема въздух,... отмина. После започна да клепка нетипично. Отмина. После започна да върти очите. Отмина. Ся модата е да се озъбва(защото от 2 месеца е без телчето на зъбите), отделно е супер ревлива....... Толкова е чувствителна, че чак се дразня на себе си как съм я родила такава.
Идеята за работа в градината я приветствам.

# 216
  • София
То детето по-разумно от майка си, каза, че нищо и няма и да я оставя на мира и си отиде на училище.
Мария, ама защо китката трепери само при съвсем бавно движение нагоре-надолу, дясната повече, лявата съвсем леко?!
Обадих се на невроложката на Бубка- каза, доколкото може по тел. да прави предположения, че нещо, което е от толкова отдавна- от лятото, и не се влошава, не би трябвало да е сериозен проблем, и да си изчакам часа, а не да водя детето при нея на 4км.

# 217
  • при късмета
Вале, успокой се. От растежа е. Претоварила е ръцете, като си почине ще се оправи. И доктор ти казва да си изчакаш прегледа, така, че дишай спокойно. Виж детето как добре си реагира  Hug

# 218
Добро утро!

# 219
  • при късмета
Добро утро!

Къде сте били вчера всички?
Ние с шефа след у-ще ходихме до майка. Засякохме се с един приятел, който не бях виждала от години, беше донесъл нещо за изпращане на сестра ми, та мъжа ми дойде да ни прибере и се прибрахме точно за лягане.
Сега отивам да си доспя

# 220
Добро утро!
И аз на няколко пъти влизах вчера в темата- ма всички забегнали на някъде.
За днес ще наготвя една картофена крем супа(без децата да знаят ще сложа моркови и тиквичка  Mr. Green) и  смятам да се махна от печката. Отметнах доста домакинска работа за днес и съм доволна.

# 221
Добро утрооооо!
Ние вчера правихме "голямото готвене" у дома  Joy Сина ми този срок имат "готварство" и изпита щял да е в/у салата  hahaha Та той готви вчера - салата "Капрезе", панирана риба със пюре от картофи + картофена салата, а понеже учителя казал, че който може да прави крем-карамел е върха - десерта беше крем-карамел  hahaha Той пък взе, че му се получи прекрасно и сега с Кратун никой не може да говори на кулинарна тематика   chef bowuu Следващата салата, която ще "бори" е класическата "Цезар", обаче първо мама трябва да иде на пазар  Joy
Ставам да го водя на училище и да видя и аз какви ще ги върша днес.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 222
  • Великобритания
пък мен ме мързи , 2 не виждам
ако беше жива баба , щеше да каже пуу не те е срам ,младо момиче а те мързи ..и да вземе бастунката и да ме подгони  Laughing Laughing
ама за съжаление я няма , и аз се отдавам на разплуване върху дивана .. с подскачащо диване върху мен  Laughing Laughing

# 223
аз се отдавам на разплуване върху дивана .. с подскачащо диване върху мен  Laughing Laughing
Е че то това какво мързелуване е? Тежък физически труд си е направо, ако питате мен  ooooh!

# 224
Сега пък изгоря съдомиялната. #2gunfire Както работеше и каза: "пук" и до там беше.... Не знам какъв им е проблемът на ел.уредите тук, направо е кошмар.  ooooh!

Иначе една и съща, сополиви и кашлящи. Тъкмо единият се закрепи и хайде другият го започне отново. И така се въртим вече цял месец. Последната седмица не стига, че всеки следобед вали, та се къса, ами и такива гръмотевични бури има, дори не мога да ги опиша. Ама че време е тук!

Изобщо оплаках се.  Crossing Arms Рядко съм толкова негативна, ама от началото на годината като е тръгнало наобратно и вече ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт