Домакини 60/ Пролетна

• 56 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Писе аз съм си патила от момина сълза - като троскота е! Много е красива, обаче "завзема" територии. До колкото познавам Валенцето - най-ще се зарадва на здравеца, ако се явиш и ти като преносител!
Ааа ние сме се разбрали ,че ще пращам китки.  Wink
А за момината сълза имах предвид че беше доста скъпа.А аз си я имам по наследство тук.А иначе мама така насади 4 коренчета,е завзе цялата градина и после се наложи да я скубе и чисти. Joy

# 196
Аз искам момина сълза , при мамини изобщо не се разпростира и няма от къде да я  хвана , преди малко ходих при леля ми ( съседка ми е на село Simple Smile да ми даде от нейния клематис, извадила ми е и в кофичка от мляко ми го приготвила та всичката работа ми беше днес да го засея .
Наскубах трева за кокитата и се прибрахме.
Съседа ми си ся пролетни теменужки от тези дивите, цял килим са станали , не ми се мисли тръгнат ли да минават оградата/мрежата, още една трева за скубане ще имам.А аз сях ягоди от нашата страна та поне да ги захване ,че втора година се опитва и гаргите  ги вадят.
Имам още една задача за днес , дано да успея да я  свърша.

# 197
  • София
Китки и гостенки приемам всякакви!
Много обичам момина сълза. Здравец си насадих малко, но баща ми каза, че е достатъчно, защото ще се разпространи бързо и лесно.
Как сте днес? Хортензия? Дано ти мине бързо на теб, че ти е само до това сега! Утре дали ще ви изпишат?
Ние вчера и днес си свършихме чудесна работа вкъщи- прибирахме най-зимните дрехи, извадихме по-пролетни. Оставихме си и някои дебели, че времето е...Изхвърлих сума багаж- не обичам да задържам дрехи, които явно няма да носим. Слагам ги до контейнера и до 5 мин са изчезнали.
Днес пък си изчистих кухнята- шкафове, всичко. После една разходка в парка и сега съм поседнала на спокойствие.
Малката ми щерка доста ме тревожи- пубертетски истории, но се чувствам зле. Трябвало повече да я хваля, не я хваля достатъчно според нея, не и обръщам внимание достатъчно....много ми е трудно. Много си говорим с нея, понякога се и поскарваме, но наистина много се старая да и обръщам много внимание и да имаме време само за нас двете. Ето утре сутрин ще ходим до мола на покупки за нея, вчера сами си останахме за два часа. Тя от всичко е недоволна. Знам, че на Бубка обръщам повече внимание, тя уж го разбира,  но не съвсем. И ми е много тежко , че детето има такива усещания. Уф, оплаках се.

# 198
  • при късмета
Привет!
Взехме риби, нова помпа почистваща система и мастилото за което ми каза Хортензия. Чудиха ми се в магазина защо му казвам мастило  hahaha
Сега пък този в магазина ми каза всичко наобратно от това, което ми бяха обяснявали други двама преди това, при това единия в същия магазин.  ooooh!
Взехме само 2 от рибите, че шефа държи на същите, а едната е трудна за намиране, като разцветка.

Вале, колкото и цветя да насадиш, няма да са ти много. Особено като някои са сезонни и едните прецъвтяват, а тръгват другите си е супер, винаги има цветя.
И аз обичам момина сълза.

Теменужки още не съм си откопала, те ще цъфнат вече. Ще си откопая за догодина, стига да се добера до парка в тази кал. Миналата седмица бяхме тръгнали към парка, пък хванахме за Етрополе  hahaha

Отивам до магазина, че трябва да правя пюре за вечеря, а нямам картофи. После мързел, чак до довечера

Е може ли не само да завали сняг, а и да натрупа. Започвам и аз като мъжете да мрънкам против женския месец, пък нищо, че е и рожденния ми

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 21:00 от ма ко

# 199
Добро утро на понеделика! Още 4 ранни събуждания и ще мине учебната седмица! Mr. Green

# 200
Добро утро!
Най - после на работа, че да си почина  Crazy В събота се скапах - пътуването до Русе, заедно с конкурса и връщането, приключи благополучно някъде посред нощ в неделя. Вчера бях гроги, децата затъжени и постоянно върху мен, мм и той...Баси! На всичкото отгоре Ванко кашля и го оставих днес при свекърва ми, дано да не е нещо сериозно, че аман вече.
Писе, изтървала съм да ти честитя, ша извиняваш. Жива и здрава да си!
П.П. Сънувах, че играя на някаква рулетка, и спечелих! Дали да не пусна тото, м?  Thinking

# 201
Добро утроооооо!
Джейми при мен освен гарги, има гълъби, едни мнооого красиви птиченца - робин/като нашите врабчета, но са с червени коремчета - постоянно са на коледните картички/- те пасат от цветята, обаче катериците са ужасни - крадат и луковиците  hahaha като прибавя и кучето, дето ги гази в комбинация с футболисти  ooooh! Най-интересното е, че продължавам да имам цветя  Joy
Вале  Hug дано това остане кусура на Мими през пубертета. В трудна възраст влизат...а и ние с тях.
Ма ко дано с новите придобивки аквариума да ви е все пълен с рибоци! Какъв сняг ви затрупа пак?
Вио пускай тото - нали знаеш какво е казал Стоичков? "Койту играи пичели, койту ни играй - ни пичели"  hahaha Ти доволна ли си от пътуването? То е ясно, че е уморително, а и домашните да реагират така  Hug Важното е ти да си удовлетворена! Бързо оздравяване на малчо  Hug
Днес се събудих час преди алармата и на спокойствие пия кафе....
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 202
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, вчера даже си натрупа, сутринта коли се чистеха. Беше спряло още снощи, а сега пак прехвърча сняг. Даже направо си вали. Валяло е и дажд и сняг и е някаква отвратителна киша.
А рибите няма да са повече, шефа изключително държи само на тези, че и абсолютно същите. Кога ще намерим третата не знам.
Обаче новата помпа е с почистваща система и същевременно вкарва въздух във водата. Обаче звука е като от шадраван и докато свикнем има да претичваме до тоалетната  hahaha
Вио, пускай тотото

Ще си допия кафето и ще видя какви ще ги върша днес.
Хубав ден на всички  Hug

# 203
Изписват  ни! Heart Eyes

# 204
Хортензия  bouquet супер!!!
Ма ко нашта помпа е на "sera" - има контейнер с активен въглен и струята може да се насочва и регулира - като дразни - потапям, като ни няма пускам по-силно  Joy
При нас пък напича слънце, дори проснах на двора. Сега ще сложа гювеч в умната тенджера, че съм по обяд в болницата. Вчера за десерт правих "баварски крем", а за днес никаква идея....

# 205
  • Варна
Браво!
----------------------------------------------------------------------------------
vio, бих пуснала тото фиш, макар че в конкретния случай, не вярвам, че това е предсказание за
бъдеща случка.

Тук във форума има тема за тълкуване на сънища и е направена от съфорумка,
която е велика  Heart Eyes, просто е много добра в тълкуването на сънища.
Аз преди не им обръщах внимание на тях и не вярвах в сънища,
но веднъж сънувах странен сън, в много трудно време и й писах.
Тя внесе толкова голямо спокойствие в душата ми с разтълкуването му
и то се сбъдна.
Още веднъж й писах, пак заради ужасен сън, направо беше хорър, с удавени много хора...
и до днес го помня този сън, все едно снощи съм го сънувала.
Отново ми го разтълкува и успокои,
и пак се сбъднаха думите й.

В тази връзка, не вярвам, че съня ти , ти казва да пуснеш задължително тото,
но все пак, един фиш, никога няма да навреди, освен мъничко на портмонето Simple Smile

# 206
  • Великобритания
Добро утро и от мен
никак не можах да спя тази вечер , и сега съм яхнала метлата ..
ММ се изнесе да си чисти колата , а детето оттатъка се празви , че ѝ е много интересно ххахха
пък аз си пия кафенце доволно сама Simple Smile
Вио -пусни 1 фишче ей така за кеф ..
Ма ко - споко , ще свикнете
Лейди - и при нас напича , обаче и вятър има , тъкмо вчера похвалих времето на мама в БГ че не е валяло няколко дни , и сега ще вземе да запука днеска утре
тъкмо свикнахме с детето да ходим на морето да играе на пясъка , ще се развали плана

# 207
Мими какво излезе на хистологията? Мисля те  Hug

# 208
  • Великобритания
Лейди - още нямаме резултат , в петък не издържах и звънях на Джипито , тя ми каза , че няма новини , аз пак нахално звъннах в болницата в Маргейт , където ми я направиха , а оттам ми казаха , че ще получа писмо с резултатите и точка
малко се успокоих с мисълта , че ако е нещо лошо ще се свържат с мен доста бързо , а не след 2 седмици , още да не знам какво ми има Simple Smile

# 209
Мими споко - щом до 7 дни не са ти звъннали, значи няма нищо притеснително - може и нищо да не получиш. Имат навика, ако всичко е ок да не изпращат нищо на личен адрес, а само в досието да се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт