Домакини 60/ Пролетна

• 56 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • при късмета
Добро утро!

Писе, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и все така обичана!

Ние имаме уговорка за заведение на обяд, а още пия кафе. Слебодябд ще стигна  hahaha
Хубав уикенд на всички  Hug

# 181
Добро утро прекрсни  bouquet
Ах тия овни, дето са в сатурновата дупка  Heart Eyes Дерзайте - не остана!
Когато съм в "дупка" ми помага обличането на дрехи в ярки, свежи цветове, червен маникюр/в никой друг случай не го ползвам/ и купуването на нещо луксозно  Joy Като под нещо луксозно при мен се разбира долни гащи, че до 20 кинта друго луксозно аз не знам  hahaha
Вчера при голямото обикаляне си купих "кожена" чанто-раница - достатъчно голяма да ми поеме тефтерите, ежедневната козметика, лаптопа и някои други боклуци. Вече съм готова за пътуване  hahaha Елегантна е/колкото може да е елегантна една раница  Joy/, но пък за сметка на това е от "мушама"  Joy Младите дами ходят с такива на училище.
Пералнята пере усилено униформи, аз пия кафе и правя списък за седмично пазаруване/докато щракам из нета  Joy/, а и малкия има час за фризьор.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 182
Днес моята сестричка има рожден ден! Почерпете се за нейно здраве:

Писето, и тя ни е рожденичка! Писе, да си жива и здрава!

Калинка, и аз си харесах една раница-чанта, ама нещо цената не ме устройва, да те изчакам някакви намаления.  Peace А твоята да си я носиш със здраве!

Хубав уикенд на всички. Утре БГ групата се събира да варят лютеница, а ние ще се присъединим за купона. Лютеница си правим сами по наша си рецепта.  Peace

# 183
  • Варна
Писенце, и от мен честит рожден ден!
Да си жива и здрава  bouquet

На всички, които са попаднали в някакви дупки - дано да са плитки тези дупки и скоро да ги преодолеете  Hug

Хортензия, как сте?

# 184
 pisenxeto Честит рожден ден !
Смърфиетка жива и здрава да е сестра ти.
Аз съм сама с децата , мъжа е на работа цял ден учим с големия и се опитвам да накарам да учи и малчо , но нещо не ми се получава.
Нищо не му се прави , нито оцветява нито пише ,буквите уж знае обаче думичка не свързва, баткото на 7 беше вече втория срок на първи клас и беше пушка , малкия след две седмици ги навършва  ooooh!

Имам още една пералня , и нещо за децата да сготвя , аз съм на коприва с гъби и ориз.

# 185
Честит рожден ден на Писе и сестрата на Смърфи! Пожелавам и на двете здраве, щастие и само хубави моменти!
Гладна съм, но първо ще пия един чай и после ще си измия салатата.
Лека вечер ви пожелавам!

# 186
  • при късмета
Смърфи, да ти е жива и здрава сестрличката!

И другите 2 риби умрях днес, не знам какво стана. Явно някаква болест ги тръшна. Не знам обаче от какво и как е станало. не съм променяла абсолютно нищо нито в чистенето на аквариума и смяната на водата, нито в храна, в нищо.
Шефа е много разстроен.
Опитах се да го убедя да не взимаме повече риби с мотива, че поне веднъж годишно умира рибка и той много страда, не иска. Обясних му, че ако нямаме риби няма да преминава през това, макар и рядко, искал си рибите. Първоначално се съгласи, после поиска утре да ходим за риби и пак да вземем същите.
Изчистихме много хубаво и аквариума и сега довират още рапаните и не знам какво да правя.

Джейми, и на шефа оцветяването и рисуването не са му любими. И писането е със зор, иначе четенето и математиката много добре му вървят. ще свикнат, няма къде да ходят.
Мушкатова, драсни някой ред
Калинче, честита ти чанта

Отивам да ги строявам да вечерят.

# 187
Драскам Simple Smile
Много ми е зле, но ще се оправя. Слагам сега изварен компрес, пия чай с прополис, капя коларгол. Емката е добре, но имахме драми с абоката, възпали се, поду се. Днес я бодаха 6 пъти, на седмия успяха да сложат нов.
Писе, честит празник! Сестричката на Смърф и на нея! Бъдете здрави!
Мако, има едно мастило за водата, непременно купи и сложи! В магазина ще ти обяснят.

# 188
  • при късмета
Мерси, ще питам утре в магазина.
Напатихте се вие от тези болести, да се оправяте вече  Hug

# 189
  • Germany
Писе, честит рожден ден на патерица! Много здраве и усмивки!  bouquet

# 190
  • Варна
Добро утро!
Смърфи, да е жива и здрава сестра ти  bouquet
Хубав ден на всички!

# 191
Добро утро!
Ма ко, що така? Я разпитах в магазина за тази масова смърт. Чак на мен ми стана странно. Болна съм.....но ще се оправя.

# 192
Добро утро!!!
Писе мнооого здраве, усмивки и пълна градина с цветя!
Смърфи  bouquet
Ма ко защо не преминеш на тропични рибки? Не са толкова капризни като златните, по-дребни са, повече са и трудно се разбира дали някоя е изчезнала... Аз съм си доволна от нашите - понякога се вижда, че има малки рибки, понякога бройката е същата  Joy
Хортензия скорошно оздравяване!
Аз още се помотквам, че е много рано - 8часа  hahaha Най-накрая трябва да почистя колата, че с тази кал и цигари съм я направила на нищо  ooooh!
Заложих вече да си се готви агнешко с ориз и спанак, майка ще прави "френски тост" - сиреч пържени филийки  hahaha за закуска.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 193
Привет момичета,благодаря за милите пожелания!!!  Hug Heart Eyes
Вчера се разходихме,на покупки,на гости,после гости имах и късно седнах да ви чета ,ама  ми беше уморено да пиша.
Смърфи честито на сестричката ти-здраве,щастие и късмет!!!  bouquet
Хортензия явно и ти си лепнала вирус,бързо оправяне. Hug
Ма ко време е за котееее. Wink
А болните бързо да оздравявате Naughty  Laughing
Остана ядене и няма да готвя днес,само пуснах пералня да ползвам хубавото време и ще садя китките дето вчера си купих пак. hahaha Рододендрон и теменужки за двора,ми красиви и как да им устоя.Обаче като видях какви цени имат в Хоумакса китките ,а аз повечето ги имам и съм раздала на кой ли не и те се множат ooooh! Ей момината сълза не мога да се оттърва,имам бял здравец от 4 коренчета къде ли не отиде и обиколи света. hahaha Сега пак е за скубане и разреждане,та сега при Валето на гости ще го пращам и се замислям дали и аз с него да не обикалям. Joy
Пожелавам ви една успешна седмица,да излизате от дупките си и на слънце с усмивка на уста да ви върви .

# 194
Писе аз съм си патила от момина сълза - като троскота е! Много е красива, обаче "завзема" територии. До колкото познавам Валенцето - най-ще се зарадва на здравеца, ако се явиш и ти като преносител!

Общи условия

Активация на акаунт